- Konu Sahibi SUDENAZ222
canım benim ben aslında 7 sene önce karnımda kitle vardı üreme organlarına yapışık hatta rahim kanseri denmişti...büyük bir ameliyat geçirdim..Allaha şükür sonucu kanser değildi fakat bağırsak tüberkülozu çıktı..yıllarca tedavi gördüm ve iyileştim...bu arada bekardım tabi ve dr.lar ileride çocuğun olmama durumu çok yüksek deniliyordu...ama kesin sonuç ancak evlendikten sonra anlaşılır dediler..5 aylık evliyim bu sorunum yüzünden hiç korunmadım...baştan sona tüm testleri yaptırdım birtek tüp filminde 1 tanesinde sorun çıktı...dediğin gibi rahim filmi gerçeği yansıtmayabilir...ama bizim acele etmemizin sebebi....dr.un dediğine göre bir an önce hamile kalmam gerek önceki rahatsızlıklarımdan dolayı gebe kalmam herşeyi düzelticek...o yüzden beni diğerleri gibi bekletmiyorlar tedavimi hızlandırıyorlar....ne kadar geç olursa gebeliğim şansım o kadar azalıyor....tabi yinede taktir-i ilahi Allahtan....herşeyin hayırlısı olsun inşallah en önemlisi sağlık.....ama araştırmalarıma göre laparoskopi basit bir operasyon....ayrıca tüplerdeki tıkanıklık giderilmeden nasıl aşılama yapıyolarki....sonuçta aşılama sonucu yine geçiş tüplerden oluyor......
Canım aşılama için tek bir sağlam kanal yeterli.
Hayırlısı olsun canım inşallah senin için.Durumun biraz farklı tabiki.Geçirilen ameliyatlardan sonra bazen yapışıklık olabiliyormuş.Sende büyük bir ameliyat geçirmişsin belki ondan dolayıdır.
İnşallah birşey çıkmaz lap. de çıkarsada düzelecek birşeydir canım.Hatta bakarsın lap. öncesi kendi kendine olur.