- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahah Vay arkadaş dünyadaki bi kuzuyu da ben mi bulmuşum Herkes kuzu dememi pek garipsedi ya ondan diyorum :)Ya böyle sevgilim olsa çıçının altına pamuk yayarım sen trip atıyorsun : (
nedeeeeen demek istiyorum
Ya kızım psikolojimi bozdunuz Nasıl etkilendiysem Adam kuzu gibi ama ben korkup Canım kızma ama diye lafa başlıyorum Adama bakışım değiştir ne çok dediniz koç oldu diyeSenin kuzucuk level atlayacak gibi gözüküyor.
Birkac haftaya kalmaz nur topu gibi koç'un olur....
Evet çok hata yaptım Farkettim geç oldu malesefBu çocuk en kısa zamanda kaçacak demedi deme şekerim. Biraz kadınsı ol ya ne bu evcilik gibi. Kendine güven, ona da güven. İçin içini de yese belli etme bu kadar fazla. Kendi hayatın da olsun. Arkadaşlarınla çıkıp gez dolaş. Mesajlarına biraz geç cevap ver seni merak etsin, verdiğin cevaplarda uzun değil kısa olsun. Bazı mesajların düşündürücü niteliğinde olsun ne dedi şimdi bu bana diye düşünsün. Kısacası azcık da sen kaç o kovalasın bebişim
AyrıldıkAyrıldınız mı? Noldu
Evet en çok yaptığım hata buydu Malesef ki sabrım çok zayıfO zaman pek üstüne düşme hatta hiç düşme arayıp sorma. Her bir araman senden uzaklaşmasına 1 adım daha ekliyor unutma. Üstüne bide arayıp ağlamak bağırmak çağırmak x10 yapıyor sonucu..