Kızlar Kuzucumla aramızda soğuk rüzgarlar var :(

:anneadayı:ona annesiymis gibi davranirsaniz ee olacagi bu:KK59:simdi adim adim uzaklasiyor,yakinda arkasina bile bakmadan kacar:KK55:

FB_IMG_1434418995855.jpg

Bu da benden size :KK76::KK53:

erkek arkadaşınızla ilgili sorunları tek konudan devam ederek yazınız. konu devamı şeklinde konu açmak yasaktır

Ya böyle sevgilim olsa çıçının altına pamuk yayarım sen trip atıyorsun : (

nedeeeeen demek istiyorum

Erkeğin kuzusu makbul değildir, kuzu kurt olur.
Siz yavaş At'ın tekmesi pek olur lafını duymadınız mı? Çok sıkar kıskançlık yaparsanız kuzu kurt olur.

Kıskandırma metodları arayıp skor eşitlemeye çalışmak yerine aşırı kıskançlığınızı frenleyin.
Kuzuların Sessizliği gibi olursunuz sonra mazallah :eek:

bu konudan devam edin. sevgilinizle olan kıskançlıklar olaylar vs..
buradan yazılsın lütfen.

Son düzenleme:
Senin kuzucuk level atlayacak gibi gözüküyor.
Birkac haftaya kalmaz nur topu gibi koç'un olur....

Senin kuzucuk level atlayacak gibi gözüküyor.
Birkac haftaya kalmaz nur topu gibi koç'un olur....
Ya kızım psikolojimi bozdunuz Nasıl etkilendiysem Adam kuzu gibi ama ben korkup Canım kızma ama diye lafa başlıyorum Adama bakışım değiştir ne çok dediniz koç oldu diye
:KK47:

başlığı görünce biz annenin evladıyla yaşadığı sorundur heralde dedim kuzucuk falan diyince :KK70:
neyseee şunu söylemek istedim; ilişki bir tarafın hep alttan alması öbür tarafında işte bak benim sevgilim hep benden özür diler alttan alır diyerek bununla gururlanması pohpohlanması değildir. Gerçek bir sevgi ve ilişkide iki tarafta gerektiği yerde durmasını, özür dilemesini bilecek. Siz çok alışmışsınız sevgilinizin sizden özür dilemesine ama bence sevgiliniz de sizi buna alıştırarak yanlış yapmış . İlişkinizdeki bu dengeleri biraz değiştirip daha eşit bi hale getirirseniz sıkıntının çoğu biter benceç

Bu çocuk en kısa zamanda kaçacak demedi deme şekerim. Biraz kadınsı ol ya ne bu evcilik gibi. Kendine güven, ona da güven. İçin içini de yese belli etme bu kadar fazla. Kendi hayatın da olsun. Arkadaşlarınla çıkıp gez dolaş. Mesajlarına biraz geç cevap ver seni merak etsin, verdiğin cevaplarda uzun değil kısa olsun. Bazı mesajların düşündürücü niteliğinde olsun ne dedi şimdi bu bana diye düşünsün. Kısacası azcık da sen kaç o kovalasın bebişim :cool::KK59:

Bu çocuk en kısa zamanda kaçacak demedi deme şekerim. Biraz kadınsı ol ya ne bu evcilik gibi. Kendine güven, ona da güven. İçin içini de yese belli etme bu kadar fazla. Kendi hayatın da olsun. Arkadaşlarınla çıkıp gez dolaş. Mesajlarına biraz geç cevap ver seni merak etsin, verdiğin cevaplarda uzun değil kısa olsun. Bazı mesajların düşündürücü niteliğinde olsun ne dedi şimdi bu bana diye düşünsün. Kısacası azcık da sen kaç o kovalasın bebişim :cool::KK59:
Evet çok hata yaptım Farkettim geç oldu malesef

O zaman pek üstüne düşme hatta hiç düşme arayıp sorma. Her bir araman senden uzaklaşmasına 1 adım daha ekliyor unutma. Üstüne bide arayıp ağlamak bağırmak çağırmak x10 yapıyor sonucu..

O zaman pek üstüne düşme hatta hiç düşme arayıp sorma. Her bir araman senden uzaklaşmasına 1 adım daha ekliyor unutma. Üstüne bide arayıp ağlamak bağırmak çağırmak x10 yapıyor sonucu..
Evet en çok yaptığım hata buydu Malesef ki sabrım çok zayıf

X