Kız ama valla kuzu o yaa :) çok tatlıKuzucum ne kizzz. Ay k.bakma gulesim geldi.
fazla naz asik usandirir. Kuzucuk inat eder keci olur barismazsa hic sasirma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız ama valla kuzu o yaa :) çok tatlıKuzucum ne kizzz. Ay k.bakma gulesim geldi.
fazla naz asik usandirir. Kuzucuk inat eder keci olur barismazsa hic sasirma.
Sürekli yalvartirsan adamı şimdi de aa neden böyle oldu deme canından bezdirmis hor kullanmissin guzelimyaa bi akıl verin çok berbat haldeyim Üç senelik ilişkim Sevdiceğim o kadar yumuşak başlı akıllı ki Bi sözümü ikiletmez Kavgalarımızda hep gelip özür diler yalvarır gönlümü alır her nazımı çekerdi En son iki hafta önce görüşmesini istemediğim bi arkadaşıyla ilgili bi tartışmamız oldu Söylendim biraz Sonra bi an sinirlendi sesini yükseltti Ardından da yeter be gep ben mi alttan alıp özür dilicem Köpek gibi pişman olsam da özür dilemicem bu kez dedi İki haftatek mesaj bile atmadı Dün biraz hasta olduğumu bi arkadaşımdan duyar duymaz Yemin ettim dilemicem dediği halde bin kere özür diledi Kırılma bana üzülme benim yüzümden deddi Kendine zarar verme dedi yalvardı Ama bugün oldu mesaj atıyor iyi misin falan diye soruyor ama Ben seni üzüyorum bitecekse bitsin bu ilişki üzmeyelim birbirimizi yeter diyor Ya bi gelse gözlerimin içine baksa bile herşey bir saniye içinde çözülür ama gelemiyor da Yaz okulunda şu an Ne yapacağımı bilemedim ben onsuz yaşayamam akıl verin soğumuş benden ya
Kızım sakalı bile kesmesiresmen isyan bayrağını çekmiş bu yaMaymun gözünü açmış bu adam geri dönmez bir daha
Blöf yapıyor bence,seni üzerine sıçratmak içinKızım sakalı bile kesmesiresmen isyan bayrağını çekmiş bu ya
İşte benim buraya yazış sebebim de Ya tamam çocuğa haksızlık etmiş olabilirşm üstüne gitmiş olabilirşm ama onun bütün blöflerine bütün şartlarına boyun eğip de kölesi mi olayım ya Burda kızlar bi akıl verir dedim Çünkü bu adamın yaptığı sadece kırgınlık değil Gıcıklığa döktü işi Bi kıza bunlar yapılmaz Onur kırıcı oluyor bazen Herkes de gelmiş bana ne derse boyun eğ diyor Olacak iş mi Ben hepten mi haksızım beBlöf yapıyor bence,seni üzerine sıçratmak için
Sonuçta dün sana seni seviyorum vs bir süre güzel şey söyledi değil mi?İşte benim buraya yazış sebebim de Ya tamam çocuğa haksızlık etmiş olabilirşm üstüne gitmiş olabilirşm ama onun bütün blöflerine bütün şartlarına boyun eğip de kölesi mi olayım ya Burda kızlar bi akıl verir dedim Çünkü bu adamın yaptığı sadece kırgınlık değil Gıcıklığa döktü işi Bi kıza bunlar yapılmaz Onur kırıcı oluyor bazen Herkes de gelmiş bana ne derse boyun eğ diyor Olacak iş mi Ben hepten mi haksızım be
Tamam lan madem şuraya konu açtım artık çaresiz kalıp da akıl istedim Her denileni yapıcam olana kadar Dünkü önerilerden neleri neleri denedim bunu da denicemSonuçta dün sana seni seviyorum vs bir süre güzel şey söyledi değil mi?
Sonuçta sana şu an işin garantisini verdi fark etmeden
Bugün de tutup sakallarini kesiyor,sırf sen onunla eskisi gibi ilgilen konuş diye.
O yüzden ne yapıyorsun?
Güzelce bir mesaj atıyorsun şimdi.
Ben seninle hatalarimi düzeltip devam etmek istiyorum ama sen bana fırsat vermiyorsun şeklinde, sonra susuyorsun.
Gör bak nasıl vicdan yapacak
Ben inanıyorum bu taktik tutacak,haber ver mutlakaTamam lan madem şuraya konu açtım artık çaresiz kalıp da akıl istedim Her denileni yapıcam olana kadar Dünkü önerilerden neleri neleri denedim bunu da denicem