Kızlar Kuzucumla aramızda soğuk rüzgarlar var :(

Attığı her adımı haber veren her tartışmada alttan alan arkadaşlarına dahi müdahale eden bir sevgilin olsa sen ne yaparsan sevgilin de şimdi bunu yapıyo. Yani sana yol veriyo yapacak bişey yok

Adam haklı.
Şu "yalvarır,özürler diler,pişman olur ayaklarıma kapanır" cümleleri de gurur kaynağı olarak yazılmıyor mu deli oluyorum :-)
Bunlar hoş şeyler değil,kimse kimseye yalvarmamalı kimse kimseyi yalvaracak konuma sokmamalı.
İnsanların egoları bu tip şeyleri kaldırmaz ki nitekim kaldırmamış da...

O çocuk bıkmış senden iliskinizde uzatmaları oynuyorsunuz 2ay belki.sana bisey diyim mi bu birilerinden akl almış olabilir yada başka bir bayandan ilgi görmüşte olabilir sen gözünü açık tut ama sakın ona dizginleri verme kendini de düzeltmelisin kızlara katıldığı noktalarda var hayatnn merkezi o olmamali üzülürsün :)

yaa bi akıl verin :KK43: çok berbat haldeyim Üç senelik ilişkim Sevdiceğim o kadar yumuşak başlı akıllı ki Bi sözümü ikiletmez Kavgalarımızda hep gelip özür diler yalvarır gönlümü alır her nazımı çekerdi En son iki hafta önce görüşmesini istemediğim bi arkadaşıyla ilgili bi tartışmamız oldu Söylendim biraz Sonra bi an sinirlendi sesini yükseltti Ardından da yeter be gep ben mi alttan alıp özür dilicem Köpek gibi pişman olsam da özür dilemicem bu kez dedi İki haftatek mesaj bile atmadı Dün biraz hasta olduğumu bi arkadaşımdan duyar duymaz Yemin ettim dilemicem dediği halde bin kere özür diledi Kırılma bana üzülme benim yüzümden deddi Kendine zarar verme dedi yalvardı Ama bugün oldu mesaj atıyor iyi misin falan diye soruyor ama Ben seni üzüyorum bitecekse bitsin bu ilişki üzmeyelim birbirimizi yeter diyor Ya bi gelse gözlerimin içine baksa bile herşey bir saniye içinde çözülür ama gelemiyor da Yaz okulunda şu an Ne yapacağımı bilemedim :KK43: ben onsuz yaşayamam akıl verin soğumuş benden ya :KK43:
Sürekli yalvartirsan adamı şimdi de aa neden böyle oldu deme canından bezdirmis hor kullanmissin guzelim

Bir erkeği bukadar kısıtlayıp her işine karışıp yalvarmasını özürler dilemesini bekleyip sonrada aa beni aramıyor sormuyor diye konu açıyorsunuz ya bende size hastayım kuzucum

İkili ilişkilerde herzaman sevgi saygı eşit olmalı siz fazla dominantlaşmışsınız.
En son tartışma görüşmesini istemediğiniz kişi olmuş demekki hayatına çok müdahaleniz var.
Ben bir bayan olarak böyle bir erkek istemem hayatımda, o kişide bunun idrakine varmış demekki.
Ne demek öyle binlerce özürler ayağına kapanmalar tam bir olgunlaşmamış kişilik.
Sanırım ona değer verdiğini belli eden kendini değerli hissettiren birilerine denk gelmiş bu kişi ayrılmak için baya kırmızı ışık yakmış.
tren kaçtıktan sonra ancak el sallanır ne diyeyim.

Adam sürekli senin nazını çekmek zorunda mı? Bezmistir..

tek o aalttan alinca olmaz tabi szde alttn almalsnz. alismssnz alttan alıyor die aman ztn alttan alyor diyip gecstrmissnz demek. sevyorsun bde istersn arkadas kalrz demssn olacak iş mi canim. ne yap ne et gonlunu al derim. koca adam erkek arkadslarnada karsma derm. iyi degl ise kendi hatalrni farkederse uzaklasr sen bu kadr karsma derm..

Blöf yapıyor bence,seni üzerine sıçratmak için
İşte benim buraya yazış sebebim de Ya tamam çocuğa haksızlık etmiş olabilirşm üstüne gitmiş olabilirşm ama onun bütün blöflerine bütün şartlarına boyun eğip de kölesi mi olayım ya Burda kızlar bi akıl verir dedim Çünkü bu adamın yaptığı sadece kırgınlık değil Gıcıklığa döktü işi Bi kıza bunlar yapılmaz Onur kırıcı oluyor bazen Herkes de gelmiş bana ne derse boyun eğ diyor Olacak iş mi Ben hepten mi haksızım be

İşte benim buraya yazış sebebim de Ya tamam çocuğa haksızlık etmiş olabilirşm üstüne gitmiş olabilirşm ama onun bütün blöflerine bütün şartlarına boyun eğip de kölesi mi olayım ya Burda kızlar bi akıl verir dedim Çünkü bu adamın yaptığı sadece kırgınlık değil Gıcıklığa döktü işi Bi kıza bunlar yapılmaz Onur kırıcı oluyor bazen Herkes de gelmiş bana ne derse boyun eğ diyor Olacak iş mi Ben hepten mi haksızım be
Sonuçta dün sana seni seviyorum vs bir süre güzel şey söyledi değil mi?
Sonuçta sana şu an işin garantisini verdi fark etmeden :KK48:
Bugün de tutup sakallarini kesiyor,sırf sen onunla eskisi gibi ilgilen konuş diye.
O yüzden ne yapıyorsun?
Güzelce bir mesaj atıyorsun şimdi.
'Ben seninle hatalarimi düzeltip devam etmek istiyorum ama sen bana fırsat vermiyorsun' şeklinde, sonra susuyorsun.
Gör bak nasıl vicdan yapacak :KK71:

Sonuçta dün sana seni seviyorum vs bir süre güzel şey söyledi değil mi?
Sonuçta sana şu an işin garantisini verdi fark etmeden :KK48:
Bugün de tutup sakallarini kesiyor,sırf sen onunla eskisi gibi ilgilen konuş diye.
O yüzden ne yapıyorsun?
Güzelce bir mesaj atıyorsun şimdi.
Ben seninle hatalarimi düzeltip devam etmek istiyorum ama sen bana fırsat vermiyorsun şeklinde, sonra susuyorsun.
Gör bak nasıl vicdan yapacak :KK71:
Tamam lan :KK70: madem şuraya konu açtım artık çaresiz kalıp da akıl istedim Her denileni yapıcam olana kadar Dünkü önerilerden neleri neleri denedim bunu da denicem

Ay ciddi ciddi bütün konuyu okudum
bak bu guzelin gözü açıldı
bundan sonra her kavganizda cekecegin var

X