Ya o sondaki gülen nerden çıktı beBenden daha iyilerine layıksın gibi şeyler dedim işte Daha iysini bulursun inşallah hep mutlu ol dedim Olur valla Şöyle de olsun böyle de olsun diye özellik sıraladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya o sondaki gülen nerden çıktı beBenden daha iyilerine layıksın gibi şeyler dedim işte Daha iysini bulursun inşallah hep mutlu ol dedim Olur valla Şöyle de olsun böyle de olsun diye özellik sıraladı
Yaa nasıl olur yaa of yaaDalga geçmiş gibi
kuzucuk kurt a dönmeye başlamış bileBenden daha iyilerine layıksın gibi şeyler dedim işte Daha iysini bulursun inşallah hep mutlu ol dedim Olur valla Şöyle de olsun böyle de olsun diye özellik sıraladı
Minnoş demeniz çok yanlış hanımefendi.minnoşunla aranıza sogukluk mu girdi
Ikiniz de seviyorsunuz, bence bitmesi için güçlü bir sebep de yok. Dediği gibi trip atma olayına dikkat ederseniz, o da kendi hatalarini düzeltmeye çalışırsa iliskiniz yoluna girer. Boşuna uzmeyin birbirinizi üç günlük dünyada.Seni seviyorumm bende özür dilerim.. Ama lütfen artık her boka trip atmalarından vazgeç. Ben senden vazgeçemiyorum. Sende benden vazgeçemiyorsan o gıcıklıklaeından vazgeç. Vazgeçmiceksen bu mesaja cevap bile atma. Daha da yazmam. Ama seni seviyorum bil bunu bunu bil kurban olduğum.
Yazdı kızlar ya :'(
çocuk cennetlik. benim bu konudan anladigim sonuç bu.Seni seviyorumm bende özür dilerim.. Ama lütfen artık her boka trip atmalarından vazgeç. Ben senden vazgeçemiyorum. Sende benden vazgeçemiyorsan o gıcıklıklaeından vazgeç. Vazgeçmiceksen bu mesaja cevap bile atma. Daha da yazmam. Ama seni seviyorum bil bunu bunu bil kurban olduğum.
Yazdı kızlar ya :'(
İnşallah Melek bu çocuk yaçocuk cennetlik. benim bu konudan anladigim sonuç bu.
Ben desem ona buna akıl veren ciddiyetli suratsız okulun inek kızı O desen bizim koca adam hukukçu adam Biz ikimiz bir araya gelince böyle mal oluyozAdamın seninle derdi belli, daha hala ben şöyleyim, böyleyim diye kendini ve ilişkinizi övüyorsun. Ota b.ka trip atıyormuşsun. Çocuk ilişkisi bu, davranışların yaşının davranışı değil.
Merak etme ölmekten beter oluyorsun...Allah düşmanımà yasatmasinYaa ayrılamayız saçmalamayın ya ben öldürürüm kendimi Benim de hatalarım olunca özür dilemesini biliyorum bilmem mi Ama o gerçekten sorumsuz davranıyor Tertemiz niyeti herkesi kendisi gibi sanıyor arkadaşlarına çok uyuyor yapma deyince zoruna gidiyor Çok karışıyormuşum napim ya
Sen svmiyor olabilirsin Demek ki ben seviyorum Neden hep bu tartışıldı Konuyu açmama sebep problem bu değil kiİlk olarak konu başlığınızı görünce bir anne çocuğundan bahsediyor sandım. Sonrasında "erkek" arkadaşınızdan ama o çok çocuksu, çok mülayim diye bahsettiğinizi görünce doğru anladığıma karar verdim. Zira çocuksu, çıt kırıldım, mıymıy ve kuzucuk bir erkeği ne erkek gibi görebilirim ne de sevebilirim. O ne öyle yahu, adam kendini yumuşacık hissetmiyor mu siz öyle severken, biz buradan hissettik.
Geriye yaşınızın oldukça altında olarak yansıttığınız konuşmalarınız kalıyor. Onlara mı gülseydik, geyiğe çevirseydik?Sen svmiyor olabilirsin Demek ki ben seviyorum Neden hep bu tartışıldı Konuyu açmama sebep problem bu değil ki
Valla gülün de geyik de yapın ben pek takılmam ki öyle şeylere :)Geriye yaşınızın oldukça altında olarak yansıttığınız konuşmalarınız kalıyor. Onlara mı gülseydik, geyiğe çevirseydik?
seven insan eziyet etmez.Valla gülün de geyik de yapın ben pek takılmam ki öyle şeylere :)