Kızlar Kuzucumla aramızda soğuk rüzgarlar var :(

Seni seviyorumm bende özür dilerim.. Ama lütfen artık her boka trip atmalarından vazgeç. Ben senden vazgeçemiyorum. Sende benden vazgeçemiyorsan o gıcıklıklaeından vazgeç. Vazgeçmiceksen bu mesaja cevap bile atma. Daha da yazmam. Ama seni seviyorum bil bunu bunu bil kurban olduğum.

Yazdı kızlar ya :'(

Ikiniz de seviyorsunuz, bence bitmesi için güçlü bir sebep de yok. Dediği gibi trip atma olayına dikkat ederseniz, o da kendi hatalarini düzeltmeye çalışırsa iliskiniz yoluna girer. Boşuna uzmeyin birbirinizi üç günlük dünyada.

çocuk cennetlik. benim bu konudan anladigim sonuç bu.

Adamın seninle derdi belli, daha hala ben şöyleyim, böyleyim diye kendini ve ilişkinizi övüyorsun. Ota b.ka trip atıyormuşsun. Çocuk ilişkisi bu, davranışların yaşının davranışı değil.

Adamın seninle derdi belli, daha hala ben şöyleyim, böyleyim diye kendini ve ilişkinizi övüyorsun. Ota b.ka trip atıyormuşsun. Çocuk ilişkisi bu, davranışların yaşının davranışı değil.
Ben desem ona buna akıl veren ciddiyetli suratsız okulun inek kızı O desen bizim koca adam hukukçu adam Biz ikimiz bir araya gelince böyle mal oluyoz

Merak etme ölmekten beter oluyorsun...Allah düşmanımà yasatmasin

İlk olarak konu başlığınızı görünce bir anne çocuğundan bahsediyor sandım. Sonrasında "erkek" arkadaşınızdan ama o çok çocuksu, çok mülayim diye bahsettiğinizi görünce doğru anladığıma karar verdim. Zira çocuksu, çıt kırıldım, mıymıy ve kuzucuk bir erkeği ne erkek gibi görebilirim ne de sevebilirim. O ne öyle yahu, adam kendini yumuşacık hissetmiyor mu siz öyle severken, biz buradan hissettik.

Sen svmiyor olabilirsin Demek ki ben seviyorum Neden hep bu tartışıldı Konuyu açmama sebep problem bu değil ki

Valla gülün de geyik de yapın ben pek takılmam ki öyle şeylere :)
seven insan eziyet etmez.
çocuğa ne kadar eziyet etmişsin ki triplerinle. sevse de ayrılmak istiyor.
bencilliği bırak, seviyorsan ayrıl ondan.
yazık çocuğa.

Kuzucum ne kizzz. Ay k.bakma gulesim geldi.

fazla naz asik usandirir. Kuzucuk inat eder keci olur barismazsa hic sasirma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…