Kızlar Kuzucumla aramızda soğuk rüzgarlar var :(

Fazla tevazu zelillik getirir.

Fazla tevazu zelillik getirir.
Evet Abartıyor Ben ona bayılıyorum o kendini aşağılıyor Zaten annemle tanıştıklarında annemin de tepkisi bunda etkili oldu Çok çirkindi Annem boyu kısa tipsiz falan dedi onun hakkında Sana yakışmıyorum ailen beğenmiyor diye çocuk iyice dertlendi

Ben kuzu diye 1 yaşındaki oğluma hitap ediyorum bebekliğinden beri. Kocaman insanlara hitabini yakıştırmadıığım bir kelimedir kendisi.
Niye bu kadar mıymıysın? Ölürüm filan. Sevgilini de baymışsındır bu hallerinle. Adam arkasını dönse yatağa düşüyorsun filan. Son arayıp özür dilenesi, eğer soğuyup ayrılmayı düşünüyorsa, "ben sebep olmayayım" endişesindendir. Sizin gibi zayıf insanlardan insanlar ayrılamıyor bile. Hemen hastalanıyorsunuz, ölüyorsunuz, milletin başına bela oluyorsunuz, milleti ilişki yaşattığına pişman ediyorsunuz.

Binlerce ayrılan gibi sizin de ayrılmanız mümkün. Biraz ayağa kalk, yaşın gibi davran da adam da ayrılacaksa ayrılsın, yapışmayın millete yapışmayın. Azıcık olgun olun. Kendisi zaten kendi rahatsız olduğu şeyi söylemiş, hep o alttan alıyormuş, hep özür diliyormuş,... daha ne? Fazla naz aşık usandırır diye bir laf var. Bırak adamı gitsin ya. Öleceksen de başka sebep göster, adam rahat etsin biraz. Ayrılmak da çok doğal bir şey. Sen ölüp bitiyorsun diye o da ölecek değil.

Çok haklısın galiba ama sorun ne biliyo musun Mıymıy değilim abartmıyorum da Sadece artık güçlü olamıyorum O hayattaki tek varlığım o da olamzsa bitmiş hissederim o yüzden ona böylesine aşırı bi bağım var Bi derdimi anlatacak kimsem bile yok buraya yazmışım işte

Herkes de kuzucuk Lafına takmis ne var bunda sanki
böyle sevebilir böyle hitap edebilir
Konuya gelecek olursak herkesin dediği gibi fazla naz olayı yani

Sırf bu yuzdense bu takıntı gibi bir şey olmalı

Sırf bu yuzdense bu takıntı gibi bir şey olmalı
Takıntı değil Aşığım seviyorum Sadece bu da değil O benim sadece sevgilim değil herşeyim dostum arkadaşım herşeyim Bi insan herşeyini kaybederse yaşar mı Yaşar belki ama kimseye ihtiyacım yok diyebilecek kadar güçlü olmalı Ben güçlü değilim Çok şey yaşadım Güçlü değilim artık

Hayattaki tek varlığın mı? Canım sen uçmuşsun bence. Seninki takıntı olmuş. Hayır, bu şekilde daha geçerli bir sevgi olmuyor. Sen hastalık boyutuna varmışsın. Daha az önce annenden bahsediyordun, ne çabuk herkesten geçtin de tek varlığın bu çocuk oldu? Bağlanmak iyi olabilir. Ama bağımlı olmak kötü. Seninki bağımlılık olmuş, e tabii o giderse ölürüm biterim diyorsun şimdi de. Bu davranışların ilişkine de yansımıştır aşırılık olarak. Valla kimse vazgeçilmez değildir. O da sen de. Gördüğün gibi kendisi zaten ayrılık provaları yapıyor. Sen de bu kafadan çıkıp kendini alıştırsan iyi olur. Hiç iyi değil bu.

Annem mi Az önce bi arkadaş çok safsın dedi ya bana Çok saf değilimdir Yani insanlara mesafeliyimdir genelde saflığım kimseye yansımaz genelde ama annem şu hayatta en çok sevdiğim ama canımı en çok yakan insan Ben bu hayatta en büyük saflığı salaklığı ona karşı gösterdim hep Hem bi yandan bazen yaptıklarını unutup yine onun tarafından sevilmeye çalışıyorum ama sonu hep daha çok acı oluyor Annem evet annem o Her zaman ona ihtiyacım olacak belki Belki ondan kopmam mümkün değil ama çoğu zaman annemin yaptıklarının acısından yine o beni korudu Anenm bana hiç iyi davranmadı ama ben hep annemi başımın üzerinde tuttum ama eğer sevdiğimi kaybedersem ben herşeyimi kaybederim evet benim derdimi annem bile dinlemiyor da o defdime ortak oluyorsa ona daha çok ihtiyacım var demektir bilmediğiniz hayatlar hakkında çok kolay hüküm veriyorsunuz

Kızlar ağlıcam ama yaa hayatta böyle yapmazdı Taa sabahtan işim var dedi mesaj bile atmadı atmadı dayanamadım ben attım Aynen şöyle oldu :

-işin baya uzunmuş bitmedi
+hıı işim uzadı nolmuş
-tamam kolay gelsin
+ sağolasın.

Bu ne yaa bu naısl konuşma :'(

iyi bari farkındasın en azından yaşına yakışmadığının.
adam alttan almaktan bıkmış usanmış anla artık.
özür dile de şaşırt senin kuzuyu
Gözü açılmış zaten Ben hiçbişey yapmadım da Özür dilersem iyice tepeme çıkmaz mı

biraz sen ozur dilemelisin. tepene niye çıksın onun bu zamana kadar ne kadar çok özür dileyip alttan aldığını sen söyledin. sürekli tek taraflı olmaz.

" Kendimi öldürürüm" hiç sağlıklı bir cümle değil. Böyle saplantılı sevmek iki tarafa da zarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…