tamam canım abartan ben olayım sen yeter ki iyi olYaa deli :) saçmalama o kadar da değilim sen abartıyosun bence
Fazla tevazu zelillik getirir.Aslında ilişkimizde onun gözünden en büyük problem Nazdan usanmak falan değil En baştan beri en ufak kavgamızda bile ben seni hak etmiyorum bırak beni istemiyosan deyip kendini üzüyor Hatta kavga etmediğimizde bile İlişkimizin ilk zamanları Sen nasıl beni sevdin Beni kabul ettin Dünyanın en mutlusu ettin beni derdi hep Bana açılmadan önçe uzunca zamandır bana hayranlık duymuş gözünde büyütmüş Kabul etmeyeceğime kesin gözüyle bakmış hep Kabul edince şaşkınlıktan ne yapacağını şaşırmıştı Her zaman kendisi için fazla güzel fazla akıllı fazla başarılı fazla tertemiz olduğumu söyler Kızarım Unutur geçeriz Bi problem olduğunda yine dert eder Seni hak etmiyorum ben der Bu sefer beni gerçekten hak etmediğine inanmış gibi Hem özür diliyor hem de bırak beni diyor
Evet Abartıyor Ben ona bayılıyorum o kendini aşağılıyor Zaten annemle tanıştıklarında annemin de tepkisi bunda etkili oldu Çok çirkindi Annem boyu kısa tipsiz falan dedi onun hakkında Sana yakışmıyorum ailen beğenmiyor diye çocuk iyice dertlendiFazla tevazu zelillik getirir.
Hahah Tanısan sevmezsin Kötüyüm bn ya :) sağoltamam canım abartan ben olayım sen yeter ki iyi ol
Çok haklısın galibaBen kuzu diye 1 yaşındaki oğluma hitap ediyorum bebekliğinden beri. Kocaman insanlara hitabini yakıştırmadıığım bir kelimedir kendisi.
Niye bu kadar mıymıysın? Ölürüm filan. Sevgilini de baymışsındır bu hallerinle. Adam arkasını dönse yatağa düşüyorsun filan. Son arayıp özür dilenesi, eğer soğuyup ayrılmayı düşünüyorsa, "ben sebep olmayayım" endişesindendir. Sizin gibi zayıf insanlardan insanlar ayrılamıyor bile. Hemen hastalanıyorsunuz, ölüyorsunuz, milletin başına bela oluyorsunuz, milleti ilişki yaşattığına pişman ediyorsunuz.
Binlerce ayrılan gibi sizin de ayrılmanız mümkün. Biraz ayağa kalk, yaşın gibi davran da adam da ayrılacaksa ayrılsın, yapışmayın millete yapışmayın. Azıcık olgun olun. Kendisi zaten kendi rahatsız olduğu şeyi söylemiş, hep o alttan alıyormuş, hep özür diliyormuş,... daha ne? Fazla naz aşık usandırır diye bir laf var. Bırak adamı gitsin ya. Öleceksen de başka sebep göster, adam rahat etsin biraz. Ayrılmak da çok doğal bir şey. Sen ölüp bitiyorsun diye o da ölecek değil.
Sırf bu yuzdense bu takıntı gibi bir şey olmalıÇok haklısın galibaama sorun ne biliyo musun Mıymıy değilim abartmıyorum da Sadece artık güçlü olamıyorum O hayattaki tek varlığım o da olamzsa bitmiş hissederim o yüzden ona böylesine aşırı bi bağım var Bi derdimi anlatacak kimsem bile yok buraya yazmışım işte
Takıntı değil Aşığım seviyorum Sadece bu da değil O benim sadece sevgilim değil herşeyim dostum arkadaşım herşeyim Bi insan herşeyini kaybederse yaşar mı Yaşar belki ama kimseye ihtiyacım yok diyebilecek kadar güçlü olmalı Ben güçlü değilim Çok şey yaşadım Güçlü değilim artıkSırf bu yuzdense bu takıntı gibi bir şey olmalı
Çok haklısın galibaama sorun ne biliyo musun Mıymıy değilim abartmıyorum da Sadece artık güçlü olamıyorum O hayattaki tek varlığım o da olamzsa bitmiş hissederim o yüzden ona böylesine aşırı bi bağım var Bi derdimi anlatacak kimsem bile yok buraya yazmışım işte
Annem mi Az önce bi arkadaş çok safsın dedi ya bana Çok saf değilimdir Yani insanlara mesafeliyimdir genelde saflığım kimseye yansımaz genelde ama annem şu hayatta en çok sevdiğim ama canımı en çok yakan insan Ben bu hayatta en büyük saflığı salaklığı ona karşı gösterdim hep Hem bi yandan bazen yaptıklarını unutup yine onun tarafından sevilmeye çalışıyorum ama sonu hep daha çok acı oluyor Annem evet annem o Her zaman ona ihtiyacım olacak belki Belki ondan kopmam mümkün değil ama çoğu zaman annemin yaptıklarının acısından yine o beni korudu Anenm bana hiç iyi davranmadı ama ben hep annemi başımın üzerinde tuttum ama eğer sevdiğimi kaybedersem ben herşeyimi kaybederim evet benim derdimi annem bile dinlemiyor da o defdime ortak oluyorsa ona daha çok ihtiyacım var demektir bilmediğiniz hayatlar hakkında çok kolay hüküm veriyorsunuzHayattaki tek varlığın mı? Canım sen uçmuşsun bence. Seninki takıntı olmuş. Hayır, bu şekilde daha geçerli bir sevgi olmuyor. Sen hastalık boyutuna varmışsın. Daha az önce annenden bahsediyordun, ne çabuk herkesten geçtin de tek varlığın bu çocuk oldu? Bağlanmak iyi olabilir. Ama bağımlı olmak kötü. Seninki bağımlılık olmuş, e tabii o giderse ölürüm biterim diyorsun şimdi de. Bu davranışların ilişkine de yansımıştır aşırılık olarak. Valla kimse vazgeçilmez değildir. O da sen de. Gördüğün gibi kendisi zaten ayrılık provaları yapıyor. Sen de bu kafadan çıkıp kendini alıştırsan iyi olur. Hiç iyi değil bu.
Yok valla 15 olsa yakışır bu tripler şu aptal harekeletrim ama 22-23 yaşındayız çok saçma yaaAllah aşkına yaş kaç? 15 falan mı?
iyi bari farkındasın en azından yaşına yakışmadığının.Yok valla 15 olsa yakışır bu tripler şu aptal harekeletrim ama 22-23 yaşındayız çok saçma yaa
Gözü açılmış zaten Ben hiçbişey yapmadım da Özür dilersem iyice tepeme çıkmaz mıiyi bari farkındasın en azından yaşına yakışmadığının.
adam alttan almaktan bıkmış usanmış anla artık.
özür dile de şaşırt senin kuzuyu