Kızlar Kuzucumla aramızda soğuk rüzgarlar var :(

ya ben yaşını cidden merak ettim. ya benden bile küçüksün ya da büyüksün ve asıl saf olan senin kuzucuk değil de sensin?

Ben eşimi komodo kaplanım diye seviyorum valla, haşinim yiğidim erkek güzelim de var
O da öyle Aslan ki ne aslan Başkalarının yanında başka birine dönüşüyor bi anda Mesleğinden dolayı da o ciddi tutumu davranışları ağır üslubu konuşması falan Bayılıyorum Ama benim yanımda yavru kedi gibi Bu kötü bişey değil ki

bızım fakultede de imyo şarısınları vardı aynı uslup valla
Kızı yapmayın valla alakası yok Ben de sevdiceğim söz konusu olunca böyle mal oluyom işte demek ki Yoksa okulda millet benle konuşacağı zaman üstünü başını düzeltiyor Ağır ciddiyetli manyağın tekiyim öyle de yani Ortayı bulamıyom heralde

Tebrikler adamı şebeğe çevirmişsin. Sen ne diyorsan onu yapsın, sen istemiyosun diye arkadaşını silsin, hep özür dilesin, sen hep üste çık.

Sonunu okuyana kadar ohhh iyi yapmış sana çocuk ohh olsun dicektim ki yine aramış saf. Özür dilemiş bi de. İşte insan safoş olmaya görsün ne diyelim Allah çocuğa sabır versin ama hakediyor..

Arkadaşını sil demiyorum arana mesafe koy dediğim biriydi Çünkü gerçekten hoş bir insan değil

Benim ilk sevdiğim Son olacak Onun da çok öküzlükleri vardır da Saflığından ya bazen farkına varmıyor hatasının ondan Bilerek asla üzmez beni

Ya tatlım evliler çocuklu lar boşanıyo biz ayrılamayız kafasından çık bence. Tabiki ayrılmayın inşallah düzelir ama adam ayrılabilir gibi sinyaller veriyo
Kimseye yüzde 100 gözüyle bakma

Erkeğe erkek olduğunuzu hissettiremezseniz, annesi gibi davranır annesi gibi hitap ederseniz.. Akut problemi çözseniz de günün birinde bu duyguyu hissettirene kaptırırsınız.
Hayır bence bunu bir de ona soralım erkeğe erkek gibi hissettiriyor muyum hissettirmiyor muyum Ama böyle bi şefkatle sevdik birbirimizi Benden önce hatta tanışmamızın hemen öncesindeki günlerde yalnız ailesiyle arası bozuk hayattan umudunu kesmiş bi adamdı Ben ölmeyi istiyordum seni tanıyana kadar der hep Bizim ilişkimiz çok güzel Böyle ağır eleştirileriniz gerçekten aslında öyle olduğunu bilmediğinizden

kız sana fena kanım kaynadı valla sen cidden safsın bence içinde gram kötülük yok

kız sana fena kanım kaynadı valla sen cidden safsın bence içinde gram kötülük yok
Bilmiyorum Ben bazen bazı sevdiğim insanlara karşı saf davranışlarım oluyo sonradan farkına varıp kendime kızdıklarım oluyor ama Bilmiyorum ki Ama o benden daha saf tertemiz bi tanısanız var ya Melek yaa

Aslında ilişkimizde onun gözünden en büyük problem Nazdan usanmak falan değil En baştan beri en ufak kavgamızda bile ben seni hak etmiyorum bırak beni istemiyosan deyip kendini üzüyor Hatta kavga etmediğimizde bile İlişkimizin ilk zamanları Sen nasıl beni sevdin Beni kabul ettin Dünyanın en mutlusu ettin beni derdi hep Bana açılmadan önçe uzunca zamandır bana hayranlık duymuş gözünde büyütmüş Kabul etmeyeceğime kesin gözüyle bakmış hep Kabul edince şaşkınlıktan ne yapacağını şaşırmıştı Her zaman kendisi için fazla güzel fazla akıllı fazla başarılı fazla tertemiz olduğumu söyler Kızarım Unutur geçeriz Bi problem olduğunda yine dert eder Seni hak etmiyorum ben der Bu sefer beni gerçekten hak etmediğine inanmış gibi Hem özür diliyor hem de bırak beni diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…