O da öyle Aslan ki ne aslan Başkalarının yanında başka birine dönüşüyor bi anda Mesleğinden dolayı da o ciddi tutumu davranışları ağır üslubu konuşması falan Bayılıyorum Ama benim yanımda yavru kedi gibi Bu kötü bişey değil kiBen eşimi komodo kaplanım diye seviyorum valla, haşinim yiğidim erkek güzelim de var
21 yaşındayım kuzucum 23ya ben yaşını cidden merak ettim. ya benden bile küçüksün ya da büyüksün ve asıl saf olan senin kuzucuk değil de sensin?
bızım fakultede de imyo şarısınları vardı aynı uslup vallaÜfff aklıma bilkent sarışınları geldi yeminle, aynı üslup
Kızı yapmayın valla alakası yok Ben de sevdiceğim söz konusu olunca böyle mal oluyom işte demek ki Yoksa okulda millet benle konuşacağı zaman üstünü başını düzeltiyor Ağır ciddiyetli manyağın tekiyim öyle de yani Ortayı bulamıyom heraldebızım fakultede de imyo şarısınları vardı aynı uslup valla
yaa bi akıl verinçok berbat haldeyim Üç senelik ilişkim Sevdiceğim o kadar yumuşak başlı akıllı ki Bi sözümü ikiletmez Kavgalarımızda hep gelip özür diler yalvarır gönlümü alır her nazımı çekerdi En son iki hafta önce görüşmesini istemediğim bi arkadaşıyla ilgili bi tartışmamız oldu Söylendim biraz Sonra bi an sinirlendi sesini yükseltti Ardından da yeter be gep ben mi alttan alıp özür dilicem Köpek gibi pişman olsam da özür dilemicem bu kez dedi İki haftatek mesaj bile atmadı Dün biraz hasta olduğumu bi arkadaşımdan duyar duymaz Yemin ettim dilemicem dediği halde bin kere özür diledi Kırılma bana üzülme benim yüzümden deddi Kendine zarar verme dedi yalvardı Ama bugün oldu mesaj atıyor iyi misin falan diye soruyor ama Ben seni üzüyorum bitecekse bitsin bu ilişki üzmeyelim birbirimizi yeter diyor Ya bi gelse gözlerimin içine baksa bile herşey bir saniye içinde çözülür ama gelemiyor da Yaz okulunda şu an Ne yapacağımı bilemedim ben onsuz yaşayamam akıl verin soğumuş benden ya
ya valla benden büyükmüşsün kuzucum o yüzden cevabım ikinci şık21 yaşındayım kuzucum 23
Arkadaşını sil demiyorum arana mesafe koy dediğim biriydi Çünkü gerçekten hoş bir insan değilTebrikler adamı şebeğe çevirmişsin. Sen ne diyorsan onu yapsın, sen istemiyosun diye arkadaşını silsin, hep özür dilesin, sen hep üste çık.
Sonunu okuyana kadar ohhh iyi yapmış sana çocuk ohh olsun dicektim ki yine aramış saf. Özür dilemiş bi de. İşte insan safoş olmaya görsün ne diyelim Allah çocuğa sabır versin ama hakediyor..
Benim ilk sevdiğim Son olacak Onun da çok öküzlükleri vardır da Saflığından ya bazen farkına varmıyor hatasının ondan Bilerek asla üzmez beni
Hayır bence bunu bir de ona soralım erkeğe erkek gibi hissettiriyor muyum hissettirmiyor muyum Ama böyle bi şefkatle sevdik birbirimizi Benden önce hatta tanışmamızın hemen öncesindeki günlerde yalnız ailesiyle arası bozuk hayattan umudunu kesmiş bi adamdı Ben ölmeyi istiyordum seni tanıyana kadar der hep Bizim ilişkimiz çok güzel Böyle ağır eleştirileriniz gerçekten aslında öyle olduğunu bilmediğinizdenErkeğe erkek olduğunuzu hissettiremezseniz, annesi gibi davranır annesi gibi hitap ederseniz.. Akut problemi çözseniz de günün birinde bu duyguyu hissettirene kaptırırsınız.
Ay hic gulesim yoktu allah iyiligini versinKuzuşu çayırlara salma vaktin gelmiş
Bilmiyorum Ben bazen bazı sevdiğim insanlara karşı saf davranışlarım oluyo sonradan farkına varıp kendime kızdıklarım oluyor ama Bilmiyorum ki Ama o benden daha saf tertemiz bi tanısanız var ya Melek yaakız sana fena kanım kaynadı valla sen cidden safsın bence içinde gram kötülük yok
allahım uça uça geliyorum sanaBilmiyorum Ben bazen bazı sevdiğim insanlara karşı saf davranışlarım oluyo sonradan farkına varıp kendime kızdıklarım oluyor ama Bilmiyorum ki Ama o benden daha saf tertemiz bi tanısanız var ya Melek yaa
Yaa deli :) saçmalama o kadar da değilim sen abartıyosun benceallahım uça uça geliyorum sanakonu fake mi acaba ya bence kimse bu kadar saf olamaz yani.