- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
Biz ayrılamayız zaten ki mümkün mü öyle bişey yaa
Mümkün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz ayrılamayız zaten ki mümkün mü öyle bişey yaa
Oha be saçmalamayın İnsnaın sevdiğine şefkatle yaklaşması neresi problemılk bı kaç culmleyı okurken köpeğinizden bahsettiğinizi sanmıştım meğer sevgilinizmişşş
Niye mumkun olmasin? Te Allahim yaaaaBiz ayrılamayız zaten ki mümkün mü öyle bişey yaa
Bilmem senden emir almasi, kuzucum dediginde mutlu olmasi falan bana normal gelmedi sence normal miO benim erkeğim ve ben bunu ona hissettiriyorum da bence Asla sözünden çıkmam severim sevdiririm de kendimi Ama onun tatlı halleri davranışları kuzum olmak hoşuna gidiyor onun
Ahanda gunun yorumuMümkün
erkek adama öyle yaklasılmazz kuzucum ağır baslı akıllı uslu yanı ınsan baska bısey de düşünemıyor bu durumda ama oha falan hıc hos degıl uslubunuz cok cırkın sızı daha fazla kendımle muhattap edemem hosçakalın kuzucucgunuzlaOha be saçmalamayın İnsnaın sevdiğine şefkatle yaklaşması neresi problem
Olmadı ama rahatsızım zaten Kendimi üzdüğümde yataklara düşüyorum Onsuzluk ölümden farklı değil ki banaDaha önceden kendine zarar verdiğin oldu mu diline pelesenk olmuş ölüm
Bilmem koçum aslanım falan demem de pek Aşkım sevdiğim bitanem lafları dilimizden düşmez ikimizin de Ama en çok o da bana kuzum der ben de onaKoçum de aslanım kaplanım de ama kuzucum olmaz yav adama
Neyse o öyle seviyordur belki.
Öncelikle aşk nasıl başlarsa öyle bitebilir de
Aşkı sevgiyi diri tutmak sizin elinizde... çocuğu o kadar darlama çaktırmadan anlat bazı şeyleri. Gitme yapma vs bunlar hoş değil ikiniz de yapmamalısınız.
Olmadı ama rahatsızım zaten Kendimi üzdüğümde yataklara düşüyorum Onsuzluk ölümden farklı değil ki bana
Öylelerinin bol olduğu bir okulda okuyorum inan o kadar ters karakterliyim ki onlarla Kendimi yanlış ifade ediyosam burda demekÜfff aklıma bilkent sarışınları geldi yeminle, aynı üslup
Öylelerinin bol olduğu bir okulda okuyorum inan o kadar ters karakterliyim ki onlarla Kendimi yanlış ifade ediyosam burda demek
Benim ilk sevdiğim Son olacak Onun da çok öküzlükleri vardır da Saflığından ya bazen farkına varmıyor hatasının ondan Bilerek asla üzmez benihayır yani bulmuşsun kuzuyu neye dert yanıyorsun. bana öküzden başkası denk gelmedi hiç