- 21 Ekim 2019
- 282
- 141
- 53
- 29
- Konu Sahibi Gzdangy130
-
Kendi telefonunun dan wahstp Web indirsin sonra başka bir telefonun dan onun telefonun da olan kodu okusun tam dır bu
Peki o görebiliyo mu telefonundan izlendiğiniArkadaşın whatsap wep uygulamasini indirsin.daha sonra karşı tarafın whatsapindan kodu tarasın zaten direk açılıyo. Ama karşı tarafın interneti açık olması lazim sürekli girip görmesi için.
hayır goremez bildirimde gitmezPeki o görebiliyo mu telefonundan izlendiğini
Onun telefonundan whatsapp webe girince kod çıkmıyo canım hata mı yapıyoz bi yerde acabaJ
hayır goremez bildirimde gitmez
Tmm işte onu yengenin telefona tut o kod okusunKonu Sahibi: Gozde9595
Add bookmark
Whatsappwebe giriyoruz kaynımın telefonundan ama kod yok okutma ekranı geliyo sadece
Tamam canım inşallah adam farketmez sen kullandın mı bu programı yada kullanan var mıTmm işte onu yengenin telefona tut o kod okusun
Ben kullanıyorum fark etmez adamTamam canım inşallah adam farketmez sen kullandın mı bu programı yada kullanan var mı
Daha yapamadık eşi uyuyunca yakalanıcaz diye korkuyorum eşim duyarsa kıyameti koparır abisi sonuçta sen niye karıştın dicekOldu mu
5 dk işi baya yarım saat olduDaha yapamadık eşi uyuyunca yakalanıcaz diye korkuyorum eşim duyarsa kıyameti koparır abisi sonuçta sen niye karıştın dicek
Oturuyoruz şuan çay içiyoruz eşi uyuyunca alacak telefonu banyoda buluşucaz eltimle5 dk işi baya yarım saat oldu
Oluyor cnmIphone den samsung telefona oluyor mu peki
Wayy sizi eltiler Ooo sizden korkulurOturuyoruz şuan çay içiyoruz eşi uyuyunca alacak telefonu banyoda buluşucaz eltimle
Once ben lendi telefonuma indirecem dimi kodu okutacamOluyor cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?