kızlar kpss bugün acıklanabilir:/

çarşamba perşembe veya cuma açıklanır. ÖSYM bu aralar böyle yapıyor..
GEciktirdikçe geciktiriyor

elbette acıklanacakta ıste o zaman ne zaman. gercı acıklansa bıle korkarım bakmaya ama yıne de merak edıyoruz dogal olarak.

sonuçların açıklanmasına ilişkin dönen geyiklerden..

Beyazkalem sonuçları ösym den önce açıklar :)

açıklansın artık yaa artık pazar gününe bile umut bağlar oldum :) erkek arkadaşımın sonucunu beklerken uçuk bile çıkardım. ondan çok ben stresliyim :/

Son düzenleme:
yaa içim darlandı...bu yaşımda sivilce çıkarıyorum sıkıntıdan...netlerime bakamadım bile korkudan..ağlicam yaaaaaa

netlerime baktım ama çok orta karardayım arada kaldım inşallah yalnış hatırladığım sorularda doğru çıkar..

ben korkudan bakamadım bile...sınavda 20 dk da genel kültürü bitirmiştim...ne yaptığımı bilmiyorum bile...türkçem berbattı,matematikten 25 soru yaptım ama hepsi doğru onu net biliyorum....bu sene olmazsa taa 2014 te gircem((

ya ne var 85 fln alsam... ya rabbim çok mu şey istiyorum...

sanırsam pazartesi günü görecez hangisi ne kadar saptırmış biz ne kadar saptık :)

bende resim öğretmeniyim.Günlerdir pc başındayım,heyecandan uyuyamıyorum,artık açıklansın çok strese giriyorum.İnş p.tesi açıklanırda cumaya kalmaz
tc kimlik numarasını yazıp o sonuca nasıl bakıcam,şimdiden düşündükçe heyecan basıyor beni.
Hepimiz hayırlı sonuçlar alırız inş:)

Son düzenleyen: Moderatör:
acıklanmadı hala ya ne yapmaya calısıyor bunlar 15ınde atamalar yapılacakmıs. ne ara acıklanacak tercıh yapacagızda atayacaklar. bir isi de becerseler bari

BU yarınada kalır çarşamba perşembeyede beklemek gereksiz adamlar sallamıyolar bile ya sürüm sürüm sürünesin ösym

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…