• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar kpss bugün acıklanabilir:/

konuyu okuyan kızlar sız de gelın destek olalım bırbırımıze:34:

kimi forumlarda goruyorum gky 100 net egıtım 90 net dıyorlar:53:boyle oluyorum vallahı ama maasallah tabi hakeden alır

sınav acıklanmadan kımsenın netlerı bellı degıl ancak tahmın yapabılırız
ben bıle yuksek cogunlugundan emın oldugum sorularım ıcınde 2-3 netlık oynama olabılır
standart sapmada cok onemlı yıgılma olacak puanı gecenlerın sansı var dıye dusunuyorum

ben bıle yuksek cogunlugundan emın oldugum sorularım ıcınde 2-3 netlık oynama olabılır
standart sapmada cok onemlı yıgılma olacak puanı gecenlerın sansı var dıye dusunuyorum

evet standart sapma cok onemlı. ben de baktım ama cogu netımden emın degılım

evet standart sapma cok onemlı. ben de baktım ama cogu netımden emın degılım

siz öğretmenlik mezunusunuz her yıl alım oluyor bu yüzden şanslısınız
bizim 2 yılda bi oluyor ama 2 yıl gecerlılıgı var puanın

ayy bugünmü açıklanacakmışş açıklansında yolumuzu çizelim ya :S netleriniz nasıl kızlar

siz öğretmenlik mezunusunuz her yıl alım oluyor bu yüzden şanslısınız
bizim 2 yılda bi oluyor ama 2 yıl gecerlılıgı var puanın

elbette o açıdan bakıldıgında sanslıyız ama işte kendımı sanslı bıle hıssdemıyorum

ayy bugünmü açıklanacakmışş açıklansında yolumuzu çizelim ya :S netleriniz nasıl kızlar

bugün kaldı artık acıklanmaz heralde. netlerı ne sız sorun ne bız soyleyelım:36: sen de net nasıl canım

hayırlısıyla olur ınsallah ne deyım yapacak bır sey de yok

bence senın netler ıyı uzulme hıc cnm

canım sen hem de alandan A grubu içn girmiştin di mi sınavdan önce topiğin vardı galiba ordan hatırlıyorum. ben de A gurubu için girdim bakalım inşallah güzel sonuçlarlar karşılaşırız.:26:

Back