• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar kpss bugün acıklanabilir:/

ah kalbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm anaaaaaaaaaaammmmmmmmm...

dipteyim sondayım depresyondayııım,yalvarırım gel de kurtaarrrr

ya zaten 3,5 durumundayım.......ağlayacam....sabaha karşı 5te yattım ve 11 de kalktım....

boynum tutuk,suna pekuysal gibiyim sırtımda tutulmuş ama ben duramıyorum stressten....

off off nedir bizim günahımız yaww açıklıyolarsa açıklasınlar şu sınavı.. daha bide iptal edilcek mi edilmicek mi o belli değil... rinoplastimi erteliyorum ösym yüzünden bıktım artık :(((

evet arkadaşlar bir bekleyiş gününün daha sonuna geldik.
bize yaşattığı eziyetten dolayı ÖSYM 'ye
yapımda ve yayında da emeği geçen herkesi teşekkürler:)

aldık yine havamızı:20::18:

bence puanlarla ilgili birşey var ve oldu bittiye getirilecek.
ülkemizde kpss de rekora koşuyordu bilmem kaç %100 başarıyla herhalde bu yılda var böyle birşey

iptal imkansız.. olan bize oldu, sırtımızı dayasaydık biryerlere şuan huzurla beklerdik sınavı. rabbim büyük, hiçbirine hakkımı helal etmiyorum.

sınavda cuma açıklanır diyorlar. 2010 yılında sınav 10-11 temmuzmuş ve 10 ağustosta açıklanmış. ki 2010'dakine göre bu sene daha fazla giren olmuş. inş. hayırlısı olur. denemelerde 110 net yaparken şimdi 90 nete yalvarır oldum. offff offff

iptal imkansız.. olan bize oldu, sırtımızı dayasaydık biryerlere şuan huzurla beklerdik sınavı. rabbim büyük, hiçbirine hakkımı helal etmiyorum.

sınavda cuma açıklanır diyorlar. 2010 yılında sınav 10-11 temmuzmuş ve 10 ağustosta açıklanmış. ki 2010'dakine göre bu sene daha fazla giren olmuş. inş. hayırlısı olur. denemelerde 110 net yaparken şimdi 90 nete yalvarır oldum. offff offff

bende aynı durumdayım umarım yalnış diye hatırladıklarımızın hepiciği doğru çıkar..hayırlısı olsun..

ben de haram edıyorum hakkımı neden helal olsun ki? öl ösym ööööööööölllllllllllllllllllllllllll

Kızlar bi tanıdığımın arkadaşı ösym merkez binasına gitmiş,sormuş,zorda olsa bilgi almış.Çarşamba 10:00 da açıklanıyormuş.
Yani öyle demişler;/
Eğer öyleyse bugün son strese girşimiz olacak.
Hayırlı sonuçlar bakalım hepimize:)

Kızlar bi tanıdığımın arkadaşı ösym merkez binasına gitmiş,sormuş,zorda olsa bilgi almış.Çarşamba 10:00 da açıklanıyormuş.
Yani öyle demişler;/
Eğer öyleyse bugün son strese girşimiz olacak.
Hayırlı sonuçlar bakalım hepimize:)
bende ayın 10unda açıklanacağını duydum hayırlısıbir beklentim yok ama yinede merak ediyorum nasıl birşeyse:)

vallahi yıne de umudum yok aksama kalır acıklanması. ösymnın neyıne guven oldu ki sözune olsun. ki acıklansa bıle kım bılır nasıl puan verecekler bıze o da muallak tabi.

bu sınavın açıklanmasını beklemekten resmen hasta oldum :S tüm hayatımın bu sınava bağlı olması beni deli ediyor.sınav açıklanmadı evlenemiyorum ,sınav açıklnamadı evden dışarı çıkmıyorum sınav açıklanmadı depresyondayım.sınav nasıl geçti derseniz berbat ötesi ağlamak üzereyim...çalışmak istiyorummmm

bu sınavın açıklanmasını beklemekten resmen hasta oldum :S tüm hayatımın bu sınava bağlı olması beni deli ediyor.sınav açıklanmadı evlenemiyorum ,sınav açıklnamadı evden dışarı çıkmıyorum sınav açıklanmadı depresyondayım.sınav nasıl geçti derseniz berbat ötesi ağlamak üzereyim...çalışmak istiyorummmm

yok kıs dur bi ağlama :2::2: ben de bekliyorum şimdi mamuuuuuuur olcan ya sabır katsayını ölçüyolar o yüzden açıklamayı böyle serencameye sokuyolar:9::9::9:

aynı ruh halini taşıyorum seninle...ama sen evlenemiyorsun ben çocuk yapamıyorum:(((( tüm hayatım bu sınava bağlıymış gibi davranıyorum ve bunun yanlış olduğunu bilsem de bu ruh halinden çıkamıyorum..tüm gücümü yitirdim..güçlü olamıyorum.....

yarın 10u bekleyecegız kızlar. sanmıyorum o kadar erken acıklayacaklarını ama hayrlısıyla kazanırız ınsallah

canım ben mezun olalı üç sene oldu veteriner hekimim bir sene özel çalıştım baktım olacak gibi değil ezen ezene bıraktım :S sonra bu kpss ye çalışayım dedim ailen ölen ölene bir yandan uzakta olan bir ilişkiyi yürütmek bir yandan ailem offf offf kafayı yiyecem yani ben ağlamayım da kim ağlasın :.(

aileden ölen ölene yazacaktım yanlış yazmışım sinirden :S çocukta yapamayız bu ülkede kariyerde mümkün mü kitek maaşla evlenip çocuk yapmak yani bir ev kirası 600 lira alınan maaş olsun sana 1800 yaa nerde yetsinde evlenelim çocuk yapalım resmen evde kaldım :S

aileden ölen ölene yazacaktım yanlış yazmışım sinirden :S çocukta yapamayız bu ülkede kariyerde mümkün mü kitek maaşla evlenip çocuk yapmak yani bir ev kirası 600 lira alınan maaş olsun sana 1800 yaa nerde yetsinde evlenelim çocuk yapalım resmen evde kaldım :S

ay dur sende umutsuzluğa kapılma hemen....2 aydır çalışmıyorum ben de ve eşimin tek maaşıyla yani 2200 ile geçiniyoruz ev de kira...kalmazsın evde..baktım olmadı bu sınav sonucu istediğim gibi dershaneden nefret etsem de çalışcam yine:(

Back