kızlar kpss bugün acıklanabilir:/

canım sen hem de alandan A grubu içn girmiştin di mi sınavdan önce topiğin vardı galiba ordan hatırlıyorum. ben de A gurubu için girdim bakalım inşallah güzel sonuçlarlar karşılaşırız.:26:

evet cnm her ikisinede girdim
cumartesi sabah oturumu
pazar sabah oturumu
pazar öğlen oturumu
hepsine girdim tabi öğlen oturumu hakkında hiç bi bilgim yoktu kamu yönetimi haric
ha bide sınavdan cıkarmadılar tam bi işkenceydi

Ayy sorma ya benim bitti yarım saatte o öğleden sonraki oturumda uyudum biraz 120 dakka . resmen insan haklarına aykırı bir şey bir insanı 150 dakka hiç bir şey yapmadan oturtuyorlar mantığı ne çözemedim. 60 dakka sonra bırakır insan en fazla.

Son düzenleme:
canım sen hem de alandan A grubu içn girmiştin di mi sınavdan önce topiğin vardı galiba ordan hatırlıyorum. ben de A gurubu için girdim bakalım inşallah güzel sonuçlarlar karşılaşırız.:26:

o ikinci oturumda herkes uyudu zaten
ben bi ara kafamı koydum dalmışım
sonra bi sıçradım uyandım ben nerdeyim burası neresi

sonuclar h.sonu acıklanabılır dıyorlar kızlar olur mu ki boly bır sey:44:

bakalım acıklansa ne olacaksa

umarım iyi gelir sınav sonucun

Amin canım hepimizin inşallah. ben zaten gelir uzman yardımcılığı olursa da sgk denetmen yardımcılığı istiyorum. İlk başlarda vergi müfettiş yardımcılığını da düşünüyordum ama müfettişler hep il dışı turneye çıkıyorlar 4 ay merkezde 8 ay il il geziyorlarmış bayanlara pek uygun bir meslek değil gibi vazgeçtim ondan. inşallah istanbul'da gelir uzman yardımcısı olurum başka da bişi istemiyorum ya. :18:

Son düzenleme:
bu kez de pazartesi ya da salı dıyorlar yaaa kafayı yemek an meselesi:88:

bir açıklansa da nişanlımın kafasının etini yesem polis ol diye

kızlar ben bu sene girdim ing. öğretmenliği için ama sadece son gece 2011 in sorularını çözdüm denemek amaçlı pek iç açıcı değildi zaten çalışmadan girince insan çok rahat oluyor sınavda oturdum çözebildiğimi çözdüm çözmediğimi bıraktm mat.ten 15 soruya bakmadım bile(pratik olmayınca yetişmedi tabi:)) beklentim yok bu sene. inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız kızlar.

amin canım ınsallah ben kendımı cok kastım sınavda ama olursa olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…