- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)İstanbul diyeydin yardımcı olurdum ama![]()
Umarim esime kiyamiyorum o alir bi sekilde istedigimi zaten deKonya lı diyince koşup geldim ama İstanbul da yaşıyorum ben . Umarım bulursun aradığın gibi uygun ve güzel şeyler.
Buldın mu canım Konya o konuda ucuzdur zaten nerde yaşıyosunUmarim esime kiyamiyorum o alir bi sekilde istedigimi zaten de
Mevlana da ama pek biyr bilmiyorumBuldın mu canım Konya o konuda ucuzdur zaten nerde yaşıyosun
Mevlana çarşısı pahalı olur canım karşısında piri Mehmet çarşısı var orası da öle bedesteni gezersen belki bulursun bide yorgancılar var kayalıparkın arkasındaki sokakta orada var pardesü kaban satan mağazalar oralar biraz daha uygun olur aslında aramızda o kadar mesafe yokmuş keşke yakın olsaymışız arkadaşlık ederdikMevlana da ama pek biyr bilmiyorum
keşke ben pirimehmede de mevlanaya çok yakınım ama modelleri begenmedim ve pahalı geldi bugün biraz rüzgar var çıkamadım romatizmama iyi gelmiyor teşekkür ederimMevlana çarşısı pahalı olur canım karşısında piri Mehmet çarşısı var orası da öle bedesteni gezersen belki bulursun bide yorgancılar var kayalıparkın arkasındaki sokakta orada var pardesü kaban satan mağazalar oralar biraz daha uygun olur aslında aramızda o kadar mesafe yokmuş keşke yakın olsaymışız arkadaşlık ederdik
Eşime söylerim götürür bir gün dün kombimiz bozuldu bakalım haftaya alırız inşallahtesadüf eseri gezerken konuna denk geldim merkez makro market var onun oralarda iş merkezleri var biliyor musun demirci olsun nüve olsun,demirci iş merkezinin alt katında ayakkabıcılar mevcut adını bilmiyorum da hemen merdiven ininince orda karşısında çantacı filan var her zaman ayakkabı aldığım bir yer var tavsiye ederim aynı hizasında kabanlar satan bir yer var geçen sene kaşe kaban almıştım oradan uygundu fiyatlar
inşallah aklıma gelmişken gedavette komagene çiğköftenin arka sokağında zenne ayakkabıcı var orasınıda fiyatları uygun ve kalitelidir yine zaferde kırmızı çarşıda çantalar güzel ve uygundur hepsini tavsiye ederim ay birde yeraltı çarşısı var belediye tramvay durağının orada çok güzel şeyler denk gelebiliyorEşime söylerim götürür bir gün dün kombimiz bozuldu bakalım haftaya alırız inşallah
Bakacam inşallahinşallah aklıma gelmişken gedavette komagene çiğköftenin arka sokağında zenne ayakkabıcı var orasınıda fiyatları uygun ve kalitelidir yine zaferde kırmızı çarşıda çantalar güzel ve uygundur hepsini tavsiye ederim ay birde yeraltı çarşısı var belediye tramvay durağının orada çok güzel şeyler denk gelebiliyor