Selam kızlar. Benim sizlere bir sorum var.
Temmuz 18de düğünüm var ve balayında karadeniz turu yapmak istiyoruz. Bilenler yardımcı olabilir mi, o ay yağmur oluyor mu, hava sıcaklıları nasıl ya da tavsiyeleriz var mı? Şimdiden herkese teşekkür ederim
Geçmiş yıllara ait hava durumu grafikleri var en net bilgiyi onlardan alırsınızSelam kızlar. Benim sizlere bir sorum var.
Temmuz 18de düğünüm var ve balayında karadeniz turu yapmak istiyoruz. Bilenler yardımcı olabilir mi, o ay yağmur oluyor mu, hava sıcaklıları nasıl ya da tavsiyeleriz var mı? Şimdiden herkese teşekkür ederim
Dikkate alacağım teşekkür ederimİki defa Karadeniz turu yaptım. Çok güzel bir karar vermişsiniz, ben hayran kaldım. Her sene gidesim var. O tarihlerde oralarda bulundum. Karedeniz turu yapacaksanız Akdeniz yada Ege'ye tatile gider gibi tek tip kıyafet almayın yanınıza. Çünkü merkez va alçak yerlerde sıcaktan yanıp kısa kollularla gezerken, yaylalara çıkıp bulutlara yaklaştıkça baharlık montlara ihtiyaç duyabilirsiniz. O yüzden sırt çantanızda mevsimlik kıyafetler bulundurun.
Evet onlara da baktım ama belki gidenlerden fikir alabilirim diye buradan sormak istedimGeçmiş yıllara ait hava durumu grafikleri var en net bilgiyi onlardan alırsınız
Yaa umarım gidebilirsinizKaradeniz turu çok iyi olur bizde eşimle düşündük ama sonradan fikir değiştirdik. Ama aklımızda çok istiyorum karadeniz turunu. Bende 14 temmuzda evlendim
biz karadenizliyiz. yagmur. genelde ogustos gibi basliyor temmuzda. biraz daha sicak oluyorSelam kızlar. Benim sizlere bir sorum var.
Inşallah gidersiniz gerçekten çok güzel yerler yeşillikleri zaten ❤Yaa umarım gidebilirsinizmuhteşem manzaraları olan dağ evleri var ben öyle bi yerde 1 ya da 2 gün konaklayıp sonra gezmeyi düşünüyorum
Öyle mi çok sevindim cevabınız için teşekkür ederimbiz karadenizliyiz. yagmur. genelde ogustos gibi basliyor temmuzda. biraz daha sicak oluyor
İnşallaahhInşallah gidersiniz gerçekten çok güzel yerler yeşillikleri zaten ❤
Bende geçen yazı karadenizde geçirmiş biri olarak konuşayım. Yaylalar kesinlikle çok soğuk oluyor montlarınızı da götürmenizi tavsiye ederim donarsınız. Deniz tarafına inince yine öyle denize girmelik akdeniz gibi muhteşem bir hava yok ama şortla tişörtle rahatça gezebilirsiniz sinopu tavsiye ederm hamsilos koyu ve sinop mantısı yemeden dönmeyin samsun atakum ve merkezde amazonları görmenizi tavsiye ederim trabzonda ise klasik uzungöl,yayla tarafları yeşile doymanız ve huzur açısından iyi olacaktır. Biz balayı antalyaya gidiyoruz size de hayırlı olsun mutluluklarSelam kızlar. Benim sizlere bir sorum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?