- 6 Mayıs 2019
- 57
- 22
- 34
-
- Konu Sahibi tozpembe_selin
Bebeği anana ya da kaynanaya yolla evde doya doya yiyişKIZLAR SELAM SİZE BİRŞEY DANIŞMAK İSTİYORUM FAKAT AKLIMA GELMİYOR 2,5 YAŞINDA OĞLUMUZ VAR KOCAMA FARKLI BİR YERDE EĞLENİP ORDA BİRLİKTE OLABİLCEĞİMİZ BİR YER VEYA EVDE BAŞKA BİR YERDE BİR FİKRİ OLAN VARMI ?
Oğlunu kaynana veya annene gönder evde romantik ortam oluştur ye iç eğlen seviş. Hangi şehirdesin maddi durum nedir bilemem..
Bebeği anana ya da kaynanaya yolla evde doya doya yiyiş
Küle işemiş gibi çarpılırlar valla orası olmaz..Mutfak..
Dusa kabindir kiz, kayarlar duserler neym sonra al başına belayıBanyo favorimdir
Bekarsin sen.bekarken öyle sanıyorsunuz .ben mutfakta keyif almıyorumKlişe ama etkili
Bi şeycik olmaz Şekerim test edildi onaylandıDusa kabindir kiz, kayarlar duserler neym sonra al başına belayı
Allahım elalemi soğuk mermere dayarlar da burnunu kıvırır benim ki de bana ellesmez...Bekarsin sen.bekarken öyle sanıyorsunuz .ben mutfakta keyif almıyorumsoğuk mermere dayanmak hiç hoş degil
Beyimiz ellerle tampon görevi görücek arkaya dolayıp ve soğuğa teması önlücek. Bu işin raconu budurBekarsin sen.bekarken öyle sanıyorsunuz .ben mutfakta keyif almıyorumsoğuk mermere dayanmak hiç hoş degil
Çünkü senin bebisin olacakAllahım elalemi soğuk mermere dayarlar da burnunu kıvırır benim ki de bana ellesmez...
Isyanim yasarkeeeen ölenler iiiiçin
Koptum Allah kahretmesinBeyimiz ellerle tampon görevi görücek arkaya dolayıp ve soğuğa teması önlücek. Bu işin raconu budur
Çocuğu uyut
Balkona deterjan dök
Cıbıldak olarak balkona geçin ikiniz de
Kayak yapın