Doğuma Hazırlık kızlar kızıma ikinci isim ne olabilir ve düşündüğüm isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ilaydahey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
2.910
459
anneannemin ismi meliha yı koymak istiyorum ikinci isim olarakta nurşah düşünüyorum
meliha nurşah
aslında ben almıla(almila) istedim hep ama yok söyleyemezler yok yabancı gibi annemde bi yakıştırma yaptı isimle ilgili hele bizim buranın insanları ismini dogru söyledikleri nadir insanlar vardır

kararsız kaldım almila güzel değil mi kızlar

almilanın anlamı nedir bilmiyorum ama çift l olunca biraz kasılıyor sanki insan söylerken almina daha kolay söylemesi mesela ..

almila ismi evet yabancı isimmiş gibi duruyor ama anlamı çok güzel bence. 2. kızım olursa koyabileceğim 2 kuvvetli isim adayından biri almila...

almila hoş bir isim ama bazı çevreler yadırgayabiliyor, önemli olan senin ne istediğin istiyorson koy sonra içinde kalmasın.

Almıla= kırmızı elma (kızıl elma Türk ülküsü olarakta geçiyo)

işpara hanın hızı komutan aybarsında karısıymış eskiden ata binen kılıç kuşanan kızlara yiğit güzel anlamında Göktürkler zamanında Almıla denirmiş

zaten oğlum olursada aybars istiyorum ,

ama Nurşah ta ağır geliyo ilk kızımın adı Nurcihan uygun olsun diye bi takıntım yok ama ,azıcıkta insanların densizliğinden korkuyorum Almilaya bişey bulurlar dediğim gibi nurşahta güzel üfffff ne zor işlermiş bu isin işleri insan kendi çocuguna hiçbi ismi yakıştıramıyo :KK53:

Son düzenleme:
almila beğendiğim bi isim değil:KK31:
bende iki isim severim ama bence ikinci isim kısa olmalı ece naz su nil gibi:KK49:

anneannemin ismi meliha yı koymak istiyorum ikinci isim olarakta nurşah düşünüyorum
meliha nurşah
aslında ben almıla(almila) istedim hep ama yok söyleyemezler yok yabancı gibi annemde bi yakıştırma yaptı isimle ilgili hele bizim buranın insanları ismini dogru söyledikleri nadir insanlar vardır

kararsız kaldım almila güzel değil mi kızlar

kulağa hoş geliyor ama telaffuzu zor malesef ve dediğin gibi söyleyemeyenler ismi çirkinleştirir artık o isimden nefret edersin mesela ben azra ismini beğeniyodum aynen benim annemler ve kayınvalidem söyleyemiyor isimden tiksindim resmen..bir de zor bir isim akılda tutulması ve söylemesi zor ilerde okulda çocuğa problem oluşturabilir onu da düşünmek lazım

evet insanlarla mücadele etmek istemiyorum ters bişey söylerlerse de çok alınırım

peki diğer isimle ilgili ne düşünüyosunuz

bende şimdi kızıma isim arıyorum:KK19:
benim favorim ALYA ama eşim hiç beğenmiyo:KK50::KK50:
doğa,idil ve rengin düşünüyorum şu ara araştırmaya devam:KK16:

Meliha sude
meliha aden
meliha eliz
meliha beril
meliha liva
meliha alara
meliha yüsra........

bende şimdi kızıma isim arıyorum:KK19:
benim favorim ALYA ama eşim hiç beğenmiyo:KK50::KK50:
doğa,idil ve rengin düşünüyorum şu ara araştırmaya devam:KK16:

erkekler farklı isimlere hep ön yargılılar zaten ben de beyendiremedim bitürlü , Alya güzel isim ama şu son bikaç yıl doğan kızların çoğu Alya olucak galiba ,bi isim moda olunca herkes onu koyuyo erkeklerde de Kuzey mesela

Meliha sude
meliha aden
meliha eliz
meliha beril
meliha liva
meliha alara
meliha yüsra........

sağol canım zahmet etmişsin ,sude koymam çünkü ezilmiş demekmiş ,yüsra da hüsran gibi ,alara güzel ama oda çok moda bu aralar ,

Nurşahla ilgili yorum yapmamış kimse beyenilmiyo galiba :44:

X