• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kıskançlıkla başım dertte

rvksy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2022
15
10
3
25
Merhabalar arkadaşlar. 24 yaşındayım 1 yıldır evliyim. Eşimle 5 senedir beraberiz. Neredeyse 5 yıldır ikimiz de farklı şehirlerde olmamıza rağmen bir şekilde her ay birbirimizin yanında olduk, beraber kaldık, yediğimiz içtiğimiz ayrı değildi tabiri caizse.
Şimdi benim şöyle bir problemim var, örneğin bir yere gidiyoruz eşim de maşallah yakışıklı bir adam. Giyinip kuşanıp güzelce gittiğimiz bir yerde kendimi çok da beğenerek çıkmama rağmen bir anda eşimin üzerine bir göz devrilse ben içerimde inanılmaz rahatsız edici bir hisle baş başa kalıp kendimi bir anda beğenmiyorum. O kadar sıkılıyor ki içim anlatamayacağım bir his yani ne bileyim.

Fotoğraf çekiliyoruz mesela bir anda çok çirkin çıkıyorum ve eşim heykel gibi çıkıyor. (Ay yazarken fark ettim acaba ben eşime mi gıcık oluyorum bilmiyorum😂)

Neyse dağıtmadan konuyu devam edeyim, benim sıkıntım tam olarak şu, eşimden yana asla bir güven problemim yok. Yani her erkeğe bir parça güvenilmez biliyorum bunun bilincinde olarak güveniyorum gerekli miktarda. Vefakat günün sonunda ben eşimi aşırı kıskanmış ve çok rahatsız hissetmiş oluyorum.

Ya kızlar, yok mudur şöyle denedim çok faydasını gördüm hiç kıskançlık namına bir şey hissetmiyorum dediğiniz bir yönteminiz telkininiz artık ne olursa vesairesi? Çok sıkılıyorum kıskanmak istemiyorum rahat bir kadın olmak istiyorum🥺

Merhabalar arkadaşlar. 24 yaşındayım 1 yıldır evliyim. Eşimle 5 senedir beraberiz. Neredeyse 5 yıldır ikimiz de farklı şehirlerde olmamıza rağmen bir şekilde her ay birbirimizin yanında olduk, beraber kaldık, yediğimiz içtiğimiz ayrı değildi tabiri caizse.
Şimdi benim şöyle bir problemim var, örneğin bir yere gidiyoruz eşim de maşallah yakışıklı bir adam. Giyinip kuşanıp güzelce gittiğimiz bir yerde kendimi çok da beğenerek çıkmama rağmen bir anda eşimin üzerine bir göz devrilse ben içerimde inanılmaz rahatsız edici bir hisle baş başa kalıp kendimi bir anda beğenmiyorum. O kadar sıkılıyor ki içim anlatamayacağım bir his yani ne bileyim.

Fotoğraf çekiliyoruz mesela bir anda çok çirkin çıkıyorum ve eşim heykel gibi çıkıyor. (Ay yazarken fark ettim acaba ben eşime mi gıcık oluyorum bilmiyorum😂)

Neyse dağıtmadan konuyu devam edeyim, benim sıkıntım tam olarak şu, eşimden yana asla bir güven problemim yok. Yani her erkeğe bir parça güvenilmez biliyorum bunun bilincinde olarak güveniyorum gerekli miktarda. Vefakat günün sonunda ben eşimi aşırı kıskanmış ve çok rahatsız hissetmiş oluyorum.

Ya kızlar, yok mudur şöyle denedim çok faydasını gördüm hiç kıskançlık namına bir şey hissetmiyorum dediğiniz bir yönteminiz telkininiz artık ne olursa vesairesi? Çok sıkılıyorum kıskanmak istemiyorum rahat bir kadın olmak istiyorum🥺
Canım seven adam kiskaniirrrrrrr 😂 kıskanmaya dewam et ama bogmadan sıkmadan yani belli etmemeye çalış naparsan yap kıskançlığını yenemezsin bu duruma eşinin de alışmış olması lazım aslında

Canım seven adam kiskaniirrrrrrr 😂 kıskanmaya dewam et ama bogmadan sıkmadan yani belli etmemeye çalış naparsan yap kıskançlığını yenemezsin bu duruma eşinin de alışmış olması lazım aslında
Aslında eşime hiçbir şekilde kıskançlığımı belli etmedim hatta öyle ki hiç kıskançlıkla ilgili bir tartışmamız bile olmadı😂 o yüzden alışmalık bir durum yok ben içten içe kendimi kötü hissettiğim için sordum.
Yanıt için teşekkürler☺️

En yakışıklı senin eşin tamam. İnsan kendini neden bu kadar değersizleştirir bilemedim. Çok yakışıklı, heykel gibi!
Şahsen Kıvanç tatlıtuğa bile heykel dememişimdir 🤣🤣
Ay yanlış bir şey mi dedim kız valla ne biliyim öyle konuyu anlayın diye yazmıştım

Valla bakarsa baksınlar napayım yani? İnsanlara bakma diyemem ki eşime güveniyorsam yeter. Bence kendi öz saygı ve özgüveniniz düşük. İnsanların bakışlarını kontrol edemeyeceğinize göre kendinizi değiştirin eve geldiğinizde o adam yine sizi seviyor hayatınızda bir daha görmeyeceğiniz bir insan için kendinizi üzmeye değer mi ?

En çok kendini güzel gör. Önce ben de. Adama da bu düşüncelerini belli edersen kendini bulunmaz hint kumaşı sanar. Seni aşağılar. Bu hemen olmaz ama zamanla olur.
Evet evet haklısın. Ben hiçbi zaman belli etmedim iyi ki de etmemişim. Hatta kendimi de çirkin bulan bir kadın da değilim severim kendimle uğraşmayı esasen. Ama işte ben içten de bir şey hissetmeyim rahat olayım istediğimden soruyorum hani var mıdır acaba içten içe de rahat olmamı sağlayacak bir yöntem diye..

Keşke ben sen olsaydım🤭 eşime olan sevgimden herhalde adamı çok yakışıklı görüyorum😂

O da mümkün. Bir arkadaşim her ciktigi cocugu kiz grubumuza mankenmiş gibi anlatirdi yere göge koyamazdi bir bakardik oyle değil. 😂 Ayrilinca kendi de begenmezdi.

Neyse sizin ki sizden çok daha iyi gorunuyorsa bile siz de kendinizi sevin, guzellestirin. 🌺🌺 İki cambaz bir ipte oynamaz derler zaten. 😁 Bu duruma uydu mu bilmem. 😬

O da mümkün. Bir arkadaşim her ciktigi cocugu kiz grubumuza mankenmiş gibi anlatirdi yere göge koyamazdi bir bakardik oyle değil. 😂 Ayrilinca kendi de begenmezdi.

Neyse sizin ki sizden çok daha iyi gorunuyoraa bile siz de kendinizi sevin, guzellestirin. 🌺🌺 İki cambaz bir ipte oynamaz derler zaten. 😁 Bu duruma uydu mu bilmem. 😬
Aynen bence de kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş benimki o hesap oldu herhalde😂😂

(Ay yazarken fark ettim acaba ben eşime mi gıcık oluyorum bilmiyorum😂)

Siz eşinize gıcık olmuyorsunuz. Onu gözünüzde yüceltmiş kendinizi değersizleştirmişsiniz. O sebeple oluyor genelde bu kıskançlık meseleleri.
Unutmayın bir süre sonra sizin kendinize baktığınız gibi bakmaya başlar eşiniz de.

Valla ben kendimi daha çok beğeniyorum şahsen🤣
Esim de belki kendini daha çok beğeniyordur. :KK53:
Kendimi ondan daha aşağı hiç hissetmedim.

Valla bakarsa baksınlar napayım yani? İnsanlara bakma diyemem ki eşime güveniyorsam yeter. Bence kendi öz saygı ve özgüveniniz düşük. İnsanların bakışlarını kontrol edemeyeceğinize göre kendinizi değiştirin eve geldiğinizde o adam yine sizi seviyor hayatınızda bir daha görmeyeceğiniz bir insan için kendinizi üzmeye değer mi ?
Üzülmüyorum da aslında ya. Tam olarak hissettiğim o anlık bir kıskançlık sanırım bu özgüvensizlik midir acaba🥺

Back