Kızlar kırklarımız çıkmak üzere , yasak bitiyor !

ya evet sölemiym dedim ama aynen afedersiniz idrar olayı bile kaslarımı acıtıyo zıplıyorum resmen hala normale dönemedim gitti bide kocikle yakınlaşma fln huuu hiiiçç düşünmek istemiorum
hele bu korunma yöntemlerini düşünmek bile kabsu of ya off
ne yapıcaz yokmu şöle acısız sorunsuz kolay uzun süreli düşünmek gerektirmeyen bi yöntem

amann eşim korunsa yandık olan bana olur saniyede delikafadulden mecburen spiral taktırıcam
kızlar bizm için zor olcak 5 senedir korunmuyoduk malum olmuyordu bebek şimdi olunca ne olu ne olmaz :))

amann kıslarr korkmayın acımıcakkk ne bu böle adamlardan tırsmalarrr hahahahhhhhhhhh

ben adamdan tırsmıyomda ama tekrar şişmekten tırsıyom şahsenn kafamçokkarıştı

amann kıslarr korkmayın acımıcakkk ne bu böle adamlardan tırsmalarrr hahahahhhhhhhhh

ben adamdan tırsmıyomda ama tekrar şişmekten tırsıyom şahsenn kafamçokkarıştı

gizemcim merhaba
bebeklerinizi sağlıkla büyütün ve bu günlerin kıymetini bilin çünkü büyüdükçe iş dahada zorlaşıyor ama her anında kendine göre bir güzelliği vara.s
biz 1 yılımız doldurduk bebek düşünene kadar ben hap kullanıyordum çok ta kafam rahattı bıraktım 3 ay sonra hamile kaldım.fakat emzirdiğim için doktorum ilaç olmaz demişti,spiralide sezeryanla doğum yaptığım için rahim açılmıyo 1 dakikalık bir işlem ama biraz canın yanabilir ve 2-3 yıl içinde bebek düşünürseniz tak çıkar yapmanın anlamı yok 5 yıl kalmalı spiral dedi.bu durumda iş eşine düşücek sen hiçbirşey yapamazsın demişti.bende alyaduanın yazdığı gibi korkudan dolayı eşimle çok fazla yaklaşmadım.tabiki buda bir hata en nihayetinde erkek yavaş yavaş oturtmaya başladık ama isyan bayraklarını kaldırdı tabiki:sm_confused:1 yıldır eşim artık korunuyo ama açıkçası bende çok tırsıyorum.seninde yazdığın gibi şiş gezmekte var işin ucunda ve kuzum daha 1 yaşında oda bebek.allah hepimizi korusun kızlarrrrrrr:Saruboceq:eek:puyorumnanaktan

bende bebekten sonra 4 ay tık yoktu,kuruluk çok oluyor.emzirmek hormanları süt üretimine baskıladığından kupkuru kalıyosunuz.uykusuzluk,yorgunluk,kuruluk derken o iş yatıyor bir süre.en mantıklısı erkekler korunsun bir süre.daha sonra detaylı düşünülebilir.

yalnız o iğne acayip kilo yapıyo şeymacım görümcemden ve yengemden biiyorum.

öyleymiş yaaa yıne en ıyısı spıral gidip taktırayım...

al benden de o kadar...
ödüm kopuyo. af buyurun, kendi ihtiyacımı görürken bile tırsıyorum...
nolcak...
:kedi:

valla ne korkuyorsunuz hiç bişey olmuyıoıoo:kedi:

bende korkanlardanım ılk gece meselesıne dondu bu olay benımde kocacım gun sayanlardan hehe her gun safak sayıyor bende dalga gecıyom tabı safak kac kaldı dıye gorursun sen dıyo eyvahh :KK70:D ben esımın korunmasını ıstıyorum catala cıkmak benı korkutuyo hap ve ıgnelerın de yan etkılerı varmıs.

bahair...senin sorduğun soruyu aynen burda bir kadın hocaya sormuşlar ve cevap olarak demişki her kadının lohusalık kanaması farklı olur ve en fazla 40gün kanama olabilir demiş 40günü geçerse özür sayılıyormuş...eğer kanama bitmiş ise aynı adetin bittiği gibi cinsel ilişkide olabilirmiş namazda kılınabilirmiş...şahsen nettende araştırdım ve hocanın dediği onaylanmış oldu...kulaktan dolma bilgiler bazen yalnış olabiliyor işte...

Nifas Hâli Kaç Gün Sürer?

--------------------------------------------------------------------------------

Nifas, yani, lohusalık hâlinin en az kaç gün süreceği belli değildir. Bir gün bile olabilir. En fazla devam müddeti ise, 40 gündür. 40 günden fazla sürmez. 40 günde kesilmeyip devam eden kan, artık nifas kanı değil, istihaze kanıdır. Bâzı kadınlar çocuk doğurduktan sonra, ancak 15-20 veya 25 gün kadar nifas görürler. Sonra kan kesilir. Böyle kadınların, nifas süreleri bu kadar olmuş olur. Bundan sonra yıkanır, namaz kılıp oruç tutmaya başlayabilir. Nifasın âzamî haddi, İmam-ı Şâfiî`ye göre 60 gündür. Yaygını ise, 40 gündür.

ALINTIRDIR http://www.sorularlaislamiyet.com/subpage.php?s=article&aid=3233

ne çabuk bitti ay bu 40lar:)) iidi bööle :))

baharcım ben de kanaman bittikten sonra dinen bi mahzuru olmadığını biliyorum..papatyanın da dediği gibi maximumu 40 bu olayın..daha erken biterse abdestini al yola dewam:))

spiral acıtır,ben ki açıklık muayenesinde ölüp ölüp dirilmiş insanım taktıramam kanımca..en iisi eşin korunması..napalım accık sıkıntı çeksinler...
sağol papatyalım...
kızlar ben de böyle biliyodum ama geçen gün biri 40 ı beklemek gerekiyo gibi bi muhabbet yaptı o yüzden içime kurt düştü....

ya evet sölemiym dedim ama aynen afedersiniz idrar olayı bile kaslarımı acıtıyo zıplıyorum resmen hala normale dönemedim gitti bide kocikle yakınlaşma fln huuu hiiiçç düşünmek istemiorum
hele bu korunma yöntemlerini düşünmek bile kabsu of ya off
ne yapıcaz yokmu şöle acısız sorunsuz kolay uzun süreli düşünmek gerektirmeyen bi yöntem

aybikecim senin neden idrar olayında kasların acıyo? sen de sezeryan yapmıştın dimi?

bende bebekten sonra 4 ay tık yoktu,kuruluk çok oluyor.emzirmek hormanları süt üretimine baskıladığından kupkuru kalıyosunuz.uykusuzluk,yorgunluk,kuruluk derken o iş yatıyor bir süre.en mantıklısı erkekler korunsun bir süre.daha sonra detaylı düşünülebilir.

senin kocada peygamber sabrı varmış takdir ettim valla....:)))))))

zeynepcim valla allah buna uzun ömür versin biz başka bebek düşünmüyoruzz allahın izniyle zaten ondan korunmak şart eşime ne bileyim ben pek güvenmiyorumm spiral düşünüyoorum ama işte acımasından ve yan etkilerinden korkuyorum bizde ilk evlendiğimizde hapla korunuyduk gayet memnundum şahsenn ama şimdi emziriyorum yaa hap olmaz ayy napmak lazım kafam karıltı yaaaaaaaaaa

kızlar neden kondom düşünmüyosunuz? nasıl taktıracaksınız o sprial i yaaaaaaaaaaaa.

kızlar peki ben bişey sormak istiyorum... kanamamız bitse bile cinsel ilişki için 40 ı beklemek şartmı??????? hem sağlık açısından hem dini açıdan soruyorum bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

dini açıdan gerekli süreyi ben de bilmiyorum ama sağlık açısından doktorum da, sağlık ocağındaki ebeler de 6 hafta beklememiz gerektiğini söylediler..

bende korkanlardanım ılk gece meselesıne dondu bu olay benımde kocacım gun sayanlardan hehe her gun safak sayıyor bende dalga gecıyom tabı safak kac kaldı dıye gorursun sen dıyo eyvahh :KK70:D ben esımın korunmasını ıstıyorum catala cıkmak benı korkutuyo hap ve ıgnelerın de yan etkılerı varmıs.

o kocadan bi tanede bende war..hergün şafak sayıyo..askerde saymamıştır bukadar hewesli kafamçokkarıştı

o kocadan bi tanede bende war..hergün şafak sayıyo..askerde saymamıştır bukadar hewesli kafamçokkarıştı

ruhsuz zuzu.... biz valla karşılıklı sayıyoruz... ama şu sağlık açısından 6 hafta durumu kafamı karıştırdı..

kızlar neden kondom düşünmüyosunuz? nasıl taktıracaksınız o sprial i yaaaaaaaaaaaa.

ben bir daha bebek düşünmüyorum ömür boyuda kullanılmaz ki bu meret zaten fobim var çocukluktan kalma iyyk irencime gelio arada yabancı madde
ruhsuz zuzu.... biz valla karşılıklı sayıyoruz... ama şu sağlık açısından 6 hafta durumu kafamı karıştırdı..

ay bırak ya bende iycccce uzaklaştım cinsellikten inanılmaz korkuyorum
amelyat yerim hala acıyo yatarken fln belki ondandır tedirginliğim

ben bir daha bebek düşünmüyorum ömür boyuda kullanılmaz ki bu meret zaten fobim var çocukluktan kalma iyyk irencime gelio arada yabancı madde

ay bırak ya bende iycccce uzaklaştım cinsellikten inanılmaz korkuyorum
amelyat yerim hala acıyo yatarken fln belki ondandır tedirginliğim

amel,yat yerim benim de kendisini hissettiriyor tabide. ama zaten uzunca bi süre hissettirecekmiş o kadarına da ne ben dayanırım ne koca

X