Kızlar ben bir yıllık evliyim son beş altı aydır çocuk düşünüyoruz ama şuanda yeni bir işe başladım ve çok yoğun çalışıyorum iki vasıta ile işe gidiyorum hatta. Şimdi benim derdim şu ki ; kayınvalidem, görümcem, annem, babam benden çocuk bekliyor. Kaynanam arada dua ediyor olsun diye. Görümcem eşime bile sormuş bir sıkıntı mı var diye. Babam zaten çok istiyor . Annem ise en çok baskı yapan kişi diyebilirim. Sürekli dua ediyor sonra neden olmuyor diye soruyor sıkıntı sende mi eşinde mi diyor . Zaten akrabaları tahmin edersiniz aynı şekilde sorup duruyolar Allah'tan yakın değiliz sadece anneme sormak ile yetiniyolar.
Yengem anneme torunu göstermediği için annem bana onun inadına bir an önce seninde olsun diyip duruyor.
Kaynanam eve para getirmemi istiyor çünkü eşim ve beni fakir görüyor kirada oturduğumuz için. Hem para isteyip hem torun istiyor.
Eltimin hemen çocuğu oldu ama benden kaç yaş büyük biri .
Şimdi ben bu insanlarla nasıl baş edeceğim gerçekten bunaldım ya. Daha 30 yaşında bile değilim.
Yengem anneme torunu göstermediği için annem bana onun inadına bir an önce seninde olsun diyip duruyor.
Kaynanam eve para getirmemi istiyor çünkü eşim ve beni fakir görüyor kirada oturduğumuz için. Hem para isteyip hem torun istiyor.
Eltimin hemen çocuğu oldu ama benden kaç yaş büyük biri .
Şimdi ben bu insanlarla nasıl baş edeceğim gerçekten bunaldım ya. Daha 30 yaşında bile değilim.