Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kizlar keçiboynuzunu nereden ve kaça aliyorsunuz???
Bence Suyla Kariştirdiğin Için öyle Bir Etki Yapmiştir Benim Eşimde Hergün Yemişti Onda öyle Birşey Olmadi.ayrica K.boynuzu Aktarlarda Satiliyo Canim Ama Fiyatini Hatirlamiyorum
ne oldu canim bulabildinmi hemen gidip bakayim dedigine gore buyuk bi yerde yasiyorsun kesin bulursun ben kucuk bi yerdeyim her zaman gidemiyorum eksportlara ama gecen strasbourgdan aldim insallah sende bulursun
Bence Suyla Kariştirdiğin Için öyle Bir Etki Yapmiştir Benim Eşimde Hergün Yemişti Onda öyle Birşey Olmadi.ayrica K.boynuzu Aktarlarda Satiliyo Canim Ama Fiyatini Hatirlamiyorum
canim ben starsbourgda yasamiyorum, esimede sordum hangisinden almistik diye o da strasbourgdan almadik dedi ben yanlis hatirlamisim ozurdilerim yanlis bilgi verdim ama buyuk prointer'de vardir bildigim kadari ile prointer'in bi kac tane kolu var strasbourgda