• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öfkemle Bas etmeme yardim edermisiniz ? Sizde ayni seyleri yasadiniz mi?

İşiniz var bir şekilde yaşamınızı sürdürüyorsunuz tamam işte mesele ne.

Çocuğunuz doğduktan sonra annenizden önce düşünmeniz gereken şey çocuğunuzdur, İngiltere'de mutlu mu eğitimi iyi mi güzel yaşıyor mu hepsi tamamsa kim kimin çocuğuna baktı kim kime hak verdi bir kulağınızdan girip diğerinden çıkmalı.

Abiniz sizde takıntı olmuş yani abi o evde olmasa çocuğuna baktırmasa siz annenizi bu kadar umursamazdınız bence sırf abiye yakın diye huzursuzsunuz şu an. Ayrıca kolay değil ülke değiştirmek hele şu ekonomide.

Herkes Bu durumu asmam Icin yorumda bulunuyor gibi hissetmiyorum , iftira Atiliyor yegenimle ilgili.. ben birtek Maddi degil manevide arkasinda yeterince duruyorum yegenimki kaldiki yegenimin anlattigim gibi birtek annem yok bakim verecek , bekar calismayan bir Teyzesi ve ev hanimi anneanneside var .. Lütfen artik kesin su yegen konusunu , benim derdim ruh hastasi eski es .. ruh hastasi bir Agabey onlarla ilgili bitmeyen sorunlar .. Erkek dünyasinda kizimla bir basima mücadele vermek ve destek eksikligi ,

Pismanim burada bir destek aradigima bende .. insanlar bilmedigi hayatlar hakkinda nasil böyle kolay iftira edebiliyorlar ?
Evet burada fikrini ofansif şekilde olmadan ifade edemeyen insanlar var ve belli ki sıkıntılı kişilikleri ve yaşantıları var ve aslında burdaki insanlardan bile medet umulmaması gerektiğinin ispatı. Siz fikirleri size uymasa da sadece düzgünce dert anlatmaya çalışanları ciddiye alın saldırgan yorumda bulunanları konunuzdan engelleyebiliyorsunuz.

Back