- 8 Şubat 2024
- 4.904
- 7.153
- 78
Yetişkin siniz bunaliyor olabilirsiniz evliliğe zorla ikna olup zorla çocuk yapmadığınızi varsayıyorum evet sorumluluk sizin böyle olmayadabilirdi ama oldu ....üzerinizden sorumluluğu bazen biraz alabilecek birisi olsa iyi olurdu fakat yok .....Bunu kabul edeceksiniz şikayet etmeden hayatınız bu çünkü....Gerisi size hayatı daha da zorlaştırır ve sizi erken yaşlandırır.....Sürece gececek çocuk büyüyecek ben aslan gibi bunu halledeceğim olarak bakın....ayrıca konuda o yeğene çok üzüldüm.....siz çocuğunuzun basindasiniz onun sanırım annesi yok ve abiniz ilgilenmiyor geriye bir tek babane kalıyor .....bir babane yada anane anne ve baba yerini tutamaz adaletsizlik dediginiz konu ise zamaninda aileler aile planlaması yapsa yada çocukları tam yetişkin olabilecek donanımda buyutebilse idi....Yani bir çocuğa ilgi sevgi verecekse bir iki ye yetecekse iki olsa dünya güzel olurdu fakat dünyada adalet yok bunu kabul etmeliyiz bu dünyada bir yerde herkes tek eninde sonunda gelirkende giderkende .....size hak vermem vermemem durumu değiştirmez ne annenizin yükü azalır ne abiniz değişir ne o yeğen sevgi dolu bir yuvada olur adalet olarak bakarsak o yeğene de baya adaletsiz olmuş sanki.....Buraya donmenizi ben tavsiye etmem sorunlar öyle bitmez nacizane