• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kizlar kaynananiz esinize dese annesi doguma gelmesin kaynana olur dese ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Semihayaqmur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2019
291
63
18
28
Naparsiniz kaynana denecek kadin esime demis esimde demiski anne oyle sey olmaz eski adetleri semihadami uyguluyosun bu sinsi kadini hic sevmiyorum bnm annem gelicek tabi o benim canim kanim annem lafa bak annesi gelmesin bu kadini varya neyse yine sinirimi bozdu allaha havale ettigimin sinsisi

Naparsiniz kaynana denecek kadin esime demis esimde demiski anne oyle sey olmaz eski adetleri semihadami uyguluyosun bu sinsi kadini hic sevmiyorum bnm annem gelicek tabi o benim canim kanim annem lafa bak annesi gelmesin bu kadini varya neyse yine sinirimi bozdu allaha havale ettigimin sinsisi
Aferdersin ama onun gelmisini geçmişini sağ bırakmam ki o doguma o kadını ne sokarim ne de uzun sure o çocuğu gosteririm 😡😡😡 kocanda hata o verecekti onun ağzının payını

Olmaz ki öyle şey anne bambaska bizler için hele o anımızda yanımızda en çok görmek hissetmek isteyecegimiz kisi.
Neden öyle istemiyo bi sebebi mi var yoksa öylesine mi

Olmaz ki öyle şey anne bambaska bizler için hele o anımızda yanımızda en çok görmek hissetmek isteyecegimiz kisi.
Neden öyle istemiyo bi sebebi mi var yoksa öylesine mi
Adetmis bu kadinin ecdadini sulalesini afedersin cok gicik oluyorum sen kim annem kim ya of sinir oluyom

Doğum ne zaman 🤔

Emin ol gelmese bu sefer de görüyor musun kızının doğumuna gelmedi der böyleleri 🤦🏻‍♀️ Kendi bakacağına annen bakar sana işte daha ne istiyormuş? Bakarken de söylenen tiplerdense yeme yanında yat zaten. Nasıl bi zihniyet bu gerçekten garip. Öteki tarafta bunların hesabını nasıl verecekler acaba? Kendi kızı yok mu? Az insan empati yapar yahu

Emin ol gelmese bu sefer de görüyor musun kızının doğumuna gelmedi der böyleleri 🤦🏻‍♀️ Kendi bakacağına annen bakar sana işte daha ne istiyormuş? Bakarken de söylenen tiplerdense yeme yanında yat zaten. Nasıl bi zihniyet bu gerçekten garip. Öteki tarafta bunların hesabını nasıl verecekler acaba? Kendi kızı yok mu? Az insan empati yapar yahu
Bn allaha havale ettim cok sinsi bana demiyo ogluna demis

insana annesi merhamet edebilir en fazla siz de tabiki annenizi isteyeceksiniz.. bu tipler sonra bana baktirdilar hizmet ettim durdum diyor bir de.

Bencede anne gelir bana ikisi geldi iyi oldu bi gun bir bi gun biri

Back