- 2 Nisan 2023
- 94
- 86
- 8
- 25
- Konu Sahibi mavilikizz
-
Oğlu sanki Brad Pitt şu oğullarını bulunmaz Hint kumaşı sanmalarini hiç anlamıyorum zaten bı sen dogurmadin yani ne bu tantanaaKv bana oğlumu elimden aldın ne yaptın bize ailemize sennn demişti. Birde ailemin yanında bu suratsız kızı nasıl çekiyorsunuz demişti. vay anasini onu şimdi hangi gelin cekecekse bulunmaz Hint kumaşı oğluyla
Kaynlarmn içinde bana küfür etti agza alinmayacak kufur 5 dakika sonra yemek getir dedi gülerek ama küfürü ciddi ciddi etti ve bir kızım var 10 yaşında çocuğun olmasın biraz daha zaman geçsin der diğer eltilerimin 3 +3 4 5 6 er çocuğu var onlara da yapın diyor beni de oğluna asla yakıştırmaz oğlunu boynunda bırakmadım ona şükretmek yerineŞimdi daha da merak ettim ne dedi ki
Başına gelmeyen anlamiyor cidden kendisi de aynı durumda olabilirdi empati 0 çoğu kaynanalarda“Ne güzel işin var gücün var da keşke çocuğun olmıyaydı” ( ikinci evliliğim ilk evliliğimden olan çocuğumdan bahsediyor neyse rahmetli oldu kayınvalidem Allah affetsin diyeyim)
Ay cidden bana küfür falan edecek o şekilde saç baş girisirdim dovesiniz gelir dediğin kadar varmiss hadi laf sokarsın da (laf sokmasını da desteklemiyorum ) ama küfür nedir ya kime neye küfür ediyorsunKaynlarmn içinde bana küfür etti agza alinmayacak kufur 5 dakika sonra yemek getir dedi gülerek ama küfürü ciddi ciddi etti ve bir kızım var 10 yaşında çocuğun olmasın biraz daha zaman geçsin der diğer eltilerimin 3 +3 4 5 6 er çocuğu var onlara da yapın diyor beni de oğluna asla yakıştırmaz oğlunu boynunda bırakmadım ona şükretmek yerineve şimdi eltilerim onu asla evine kabul etmiyor hiçbir oğlu ve gelini ile konuşmuyor ben ve eşim hariç
Alfa gelinBaşka bir tartışmada da 3 senedir çocukta doğuramadı demişti kafasına kolonya şişesini yemişti
Merak etme dövmekten beter ettimAy cidden bana küfür falan edecek o şekilde saç baş girisirdim dovesiniz gelir dediğin kadar varmiss hadi laf sokarsın da (laf sokmasını da desteklemiyorum ) ama küfür nedir ya kime neye küfür ediyorsun
Size geleceği zaman kalmak istediginde niye geliyorsun burası otel mi de diyeceğim ama nerde bizlerde o cesaret diyeceğimiz onlarca şey var aslındaLohusayken annem bende kalıyordu kaynanam bebeği görmeye gelmişti annem isterseniz siz de kalabilirsiniz ben varım diye çekinmeyin aramızda konuşabiliriz dedi kaynanamda niye kalayım burası otel mi dedi. (Ben de hiç anne demedim buarada) Burda bişeyler yazıldıkça aklıma geliyor o kadar çok gafı var ki hangi biri aklımda kalsın
Senin mahsülde ortada diye yapistirsaydinHer iki bebeğimde de hiç bir alakası yokken bana "ben buna senden daha iyi bakarım" dedi
Benim göğüs kısmm büyüktü baya gelinliğe çok zor sığdım modelini falan gözüm görmedi ki ondan önce giydiğim gelinlik gerçekten çok kötüymüş şimdi bakınca anlıyorum ben saflıkla mutlulukla görmemişim hiç birşeyi gerçekten Halley kutusuna basıp göndermişlerdi ilk giydiğimi kuaför bile bu gelinlik bitmiş dediYeni de olsa modelini beğendiniz mi birde aynı gelinliği giydirmeleri çok saçma olmuş senin istediğin gelinligi giyme hakkını elinden almışlar
Aynende öyle oluyorHep de sana denk geliyo seni görünce oluyo galiba deseydin
Kaynana işte yavrumO nasıl laf öyle yayürek yemiş kv herhalde
Ağlanacak hale gülmek diye buna denir.Kaynana işte yavrum
Yaa aslında o kadar söylemek istiyorum kiii 7 çocuğu var hepsi birbirinden beter şaka değilSenin mahsülde ortada diye yapistirsaydin
Neden ağlayayım her söylenene ağlayacak olsak hayat yaşanmaz olurAğlanacak hale gülmek diye buna denir.
Tahmin etmesi zor değil bu cümleyi kurandan ne beklersinYaa aslında o kadar söylemek istiyorum kiii 7 çocuğu var hepsi birbirinden beter şaka değil
niye sizde engelli olmasına neden olacak bir gen mi var deseydin
Benim kayınvalidem herşeyini dolambaçlı söyler laf soktuklarını aylar sonra düşününce anlıyorum karadeniz kadını çok zor gerçektenBana evde bile eşarbını çıkarma melekler yanına gelmez demişti
Birde senin doğurduğun çocuk engelli olur demişti
Aboo Kadindaki stratejiye bakBenimki geçen ramazan hastalandığımda onlarda kalırken evine git daha rahat edersin ben gelip sana bakarım dedi , eve gelince de sadece bir gece kaldı ve sahuru ben hazırlamak zorunda kaldım çünkü kendisi uyanmadı ve ertesi gün evine gitti , güya bana bakacaktıMeğer amaç beni eve postalamakmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?