- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.166
- 468
- Konu Sahibi mavilikizz
-
Yok o herkesin üzerinde farklı görünebilir, duvak seçimi görüntüyü değiştirebilir falan hepsi mümkün de, bunu önermesi çok ayıp olmuş size karşı.4 ay arayla evlendik bide aynı yerde birde eşim tek oğlan ailenin ikinci düğünü unutulması imkansız yani gelinliğin
Ya bana da niye bone takiyosun bizde takmama gerek yok. Evde kapalı giyinme gecelik falan giy diyoduBana evde bile eşarbını çıkarma melekler yanına gelmez demişti
Birde senin doğurduğun çocuk engelli olur demişti
Onemsizlestirdiler benim için işte hala içimde ukte kaldıYok o herkesin üzerinde farklı görünebilir, duvak seçimi görüntüyü değiştirebilir falan hepsi mümkün de, bunu önermesi çok ayıp olmuş size karşı.
Bir de zaten bir kere giydi diye açıklaması da tüy dikmiş. Kaç kere giyecekti yahu?
Benimki geçen ramazan hastalandığımda onlarda kalırken evine git daha rahat edersin ben gelip sana bakarım dedi , eve gelince de sadece bir gece kaldı ve sahuru ben hazırlamak zorunda kaldım çünkü kendisi uyanmadı ve ertesi gün evine gitti , güya bana bakacaktıBana evde bile eşarbını çıkarma melekler yanına gelmez demişti
Birde senin doğurduğun çocuk engelli olur demişti
Ay saçmalığa bak sokakta kedi görsen kediye de bakma o zaman hemen gözlerini kapat çocuk kedi olarak çıkmasınHamileyken tv izlerken maymuna bakma maymuna benzer çocuk demişti
Yok yırtmadim eşim saolsun yirtmis kadar olduAğzını orta yerinden cart diye yırttığınızı umut ediyorum.
Ay bunun benzerini teyzeme gittiğimde yaşadım yırtık kot giymiştim tayt getirmişti pantolonun içine giy dizin gorunuyor enistene ayıp demiştiKv ile ilk tanışmamda üzerimde etek vardı. Bana çarşafa benzeyen bir şeyden yırtılmış bir bez parçası getirdi, al bacaklarına ört rahat oturursun dedi.
Ben de, üşümüyorum sağ olun demiştim.
Ne safmışım
Kadın meğer eteğime laf ediyormuş.
Şimdi daha da merak ettim ne dedi kiValla ben anlatsam gelir döversiniz onu
Sen bakacaksan masraflarini karsilicaksan olur deseydinÇocuğu doğurup hastaneden geldiğim akşam “vakit kaybetmeden hemen ikinciyi yapın” demişti. Ben de lohusa kafayla du bi önce dikişlerim iyileşsin dedim. Şimdiki aklım olsa e sen çocuğu tut da iki dk yapıverelim şurda derdim
Daha iyi bakacaksa alsın bikac gün baksın bakalım kimse mükemmel değildirHer iki bebeğimde de hiç bir alakası yokken bana "ben buna senden daha iyi bakarım" dedi
AhahahhahahahaaaaAy bunun benzerini teyzeme gittiğimde yaşadım yırtık kot giymiştim tayt getirmişti pantolonun içine giy dizin gorunuyor enistene ayıp demişti
Sen olayı yanlis anlamissin onlar lohusaymis galiba10 gunluk ilk lohusalıkta ailece gelip yiyip içip 40 gun kaldıktan sonra gıderken
Bızde lohusaları 40 gun yatırırlar demişti
Ben neydimki
Çok fazla saçma konuştuğundandirBenim de kesin vardır birşey hatırlayamadım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?