Kizlar kayinvalidenizin size söylediği en saçma şeyleri yazın

4 ay arayla evlendik bide aynı yerde birde eşim tek oğlan ailenin ikinci düğünü unutulması imkansız yani gelinliğin
Yok o herkesin üzerinde farklı görünebilir, duvak seçimi görüntüyü değiştirebilir falan hepsi mümkün de, bunu önermesi çok ayıp olmuş size karşı.
Bir de zaten bir kere giydi diye açıklaması da tüy dikmiş. Kaç kere giyecekti yahu?

Onemsizlestirdiler benim için işte hala içimde ukte kaldı

benimki kumrularin gerçek insan olduğunu söylüyor. Bir büyüğü ona anlatmış işte birisi bı kıza iftira atmış, kardeşine götür onu öldür demiş, o da kiyamamis güvercinin kanını götürmüş öldürdüm diye sonra ikisi de kumru olmuş.
Bunu ciddi ciddi anlatıyor. Onlar insan diyor. Her seferinde fenalık geciriyorum

Bana evde bile eşarbını çıkarma melekler yanına gelmez demişti
Birde senin doğurduğun çocuk engelli olur demişti
Benimki geçen ramazan hastalandığımda onlarda kalırken evine git daha rahat edersin ben gelip sana bakarım dedi , eve gelince de sadece bir gece kaldı ve sahuru ben hazırlamak zorunda kaldım çünkü kendisi uyanmadı ve ertesi gün evine gitti , güya bana bakacaktı Meğer amaç beni eve postalamakmış...

Çocuğu doğurup hastaneden geldiğim akşam “vakit kaybetmeden hemen ikinciyi yapın” demişti. Ben de lohusa kafayla du bi önce dikişlerim iyileşsin dedim. Şimdiki aklım olsa e sen çocuğu tut da iki dk yapıverelim şurda derdim

Ay bunun benzerini teyzeme gittiğimde yaşadım yırtık kot giymiştim tayt getirmişti pantolonun içine giy dizin gorunuyor enistene ayıp demişti

Sen bakacaksan masraflarini karsilicaksan olur deseydin

Ay bunun benzerini teyzeme gittiğimde yaşadım yırtık kot giymiştim tayt getirmişti pantolonun içine giy dizin gorunuyor enistene ayıp demişti
Ahahahhahahahaaaa
En azından düşüncesini olduğu gibi söylemiş. Bizimki güya benim rahatımı düşünerek yapmış gibi havalardaydı. Örtmedim ben de. Hem ne münasebet?
Tayt da komik olmuş ya iç don gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…