- 28 Mart 2009
- 673
- 5
-
- Konu Sahibi Tugbademir
evet canım öyleymişş. Bende de aynısı vardı..ben de adet olacağım diye bekliyordum. Ama hamiş çıktım. hem de senin anlattığının hepsi vardı.
Insandan insana degisiyor tabi belirtiler, ama bildigim kadariyla hamilelik ve adet belirtileri hemen hemen aynidir...hamile olabilirsin ama en azindan birkac gün gecmesini bekle ve test yap. Insallah bebis seninledir canim, herkesin dilegi kabul olsun...
evet canım öyleymişş. Bende de aynısı vardı..ben de adet olacağım diye bekliyordum. Ama hamiş çıktım. hem de senin anlattığının hepsi vardı.
tebrikler canim, darisi basimiza...:Saruboceq:
AMIN AMIN AMIN Insallah herkesin duasi kabul olur canim, insallah hamilesindir....haberlerini bizlere verirsin, meraklandirma sakin
merhaba arkadaşlar siteyi aylardır takip ediyordum.Üye olmak bugüne kısmetmiş.Ben de dört senelik evliyim ve iki yıldır çocuk istememize rağmen maalesef olmadı.Eşim şubat ayında varikoselden amaliyat oldu.İki ay önce sperm sayısının ve değerlerinin normale döndüğünü öğrendik.Ben de bu ay hsg çektirdim ve tüplerim açık çıktı.Bu ay doktorum gebeliğin olşabileceğini söylemişti.O gün bu gündür heyecandan adet günümün geçmesini bekliyorum.Adetime 2-3 gün var ve tıpkı senin belirtilerin var tuğbademir.her an adet olacakmışım gibi ne yapsam bilmiyorum günler bir türlü geçmek bilmiyormafoldumben..
insalalh hamilesindir...
bayankarasu 5 gün önceden baya bir ilginc hamile olabilirsin.. hakkinda hayirlisi olsun hadi bakalim