- Konu Sahibi Tugbademir
Hafta sonu ev taşıyacağız normalde olsa adetimin geçmesini beklerdem sizce ne yapmalıyım bugün gidip kan testi yaptırmak mantıklı mı.Gerçi adet olcakmışım gibi sancılarım da olmuyo değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ev taşıyacaksan hamile olup olmaıdğını bilmek ii olur ttalım
bi kan testi yaptır
ama haber etmmeyi unutma opuyorumnanaktan
batmalar bugüne kadar arada oluyordu özellikle hareket ederken.Bir de ovülasyon olduğu günden sonra da birkaç gün sürdü.Hiç böyle olmazdı.Umutlanmamın nedeni hsg den sonraki ilk ay gebeliğin oluşabileceğini söylemişti doktor.Ama adet sancısı gibi bir sancı olması normal mi her ay böyle oluyo sonra sonu hüsran
Bir de aklıma gelmişken bu batmalar bende sadece sağ tarafta oluyo tuğbaerdem sende de öylemi
olmamıştı ama bilmiyorum o kadar çok kendimi dinliyorum ki psiklojik olabilir diye korkuyorum.İnş canım yaa
kızlarr kasıklarda batma hamilelik belirtisi değil mi??böle sanki iğneyi batırıp batırıp çekiyolar gibi..bi de gün boyu kasık ağrım sık sık yokladı..gazım da çok var..bel ağrımda var kızlar..adetime 3 gün var..inşallah hamileyimdir ne diyosunuz bayanlar..bu belirtilerin çoğu gebelik belirtisi mi?? zisi seviyorum..
sağol ama iki senedir okadar çok gözyaşı döktüm ki insanlardan kaçar oldum.Tüm karakterim değişti diyebilirim.bu ay da aynı sonuç olursa bir hayal kırıklığı daha..
canım umarım hamilesindir daha önceden adetine yakın oluyomuydu ???