Kizlar kan verdim sonuç pozitif

Senin kaç haftalikti dusukte ben 2 parça şeklinde düşürdüm bir gün arayla benim kesen 5 haftalikta kalmıştı 8 olması gerekirken
9+2 iken sağlıksız gebelikte gelişimi yoktu o yüzden kendi düştü sonra kalan parca kürtaj ile alındı

Senin kaç haftalikti dusukte ben 2 parça şeklinde düşürdüm bir gün arayla benim kesen 5 haftalikta kalmıştı 8 olması gerekirken
Sağlıksız gebelik gelişmez benimde 5 6 haftalık kese görülmedi önce dış gebelik denildi araştırma Hastanesi'ne gitttim vajinal ultrason ile görüldü 7 haftalık olman gerekirken 4-5 haftalik gelişmiş sonra progestan vs kullan ama düşer sağlıksız gebelik ne yaparsan yap durmaz vücut atar dedi öyle de oldu

Bugun cok sivi aldim baya bir kola tukettim idrar rengimse baya acikti cok wc gittim son test sivi almadim silik cizgi var sivi cok almak etkiler mi
Etkiler biraz en uygun zaman sabah ilk ıdrarla yapacağıniz test biraz daha net çıka bilir silik varsa hamilesiniz bende hep silik çıkmıştı çünkü

Etkiler biraz en uygun zaman sabah ilk ıdrarla yapacağıniz test biraz daha net çıka bilir silik varsa hamilesiniz bende hep silik çıkmıştı çünkü
Yok negatif ama göğüslerim sızlıyor kolum değse ağrı oluyor uçları şişti anlamadım regl zamanı boyle olmazdi yumurtlamanın 13 günü adet yarın olmam lazim demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…