- 28 Şubat 2025
- 26
- 23
- 3
- 34
- Konu Sahibi Alev bulut
-
Amin canımTebrik ederim sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Merhaba tebrikler, belirtileriniz nelerdi bir de ne zaman test yaptınız?Kızlar bugün kan verdim. Beta hcg 163.9 çıktı. Hamileyim
Teşekkür ederim. Adetim 10 gün geçmişti. Belirtiler Şiddetli bel ağrısı ve halsizlikMerhaba tebrikler, belirtileriniz nelerdi bir de ne zaman test yaptınız?
Geç döllenme olmuş demekki kuzum hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahTeşekkür ederim. Adetim 10 gün geçmişti. Belirtiler Şiddetli bel ağrısı ve halsizlik
Hayirli olsun artimed bu sefer bizi sevindirdi saglikla gelsin insallahTeşekkür ederim. Adetim 10 gün geçmişti. Belirtiler Şiddetli bel ağrısı ve halsizlik
Benim de 20 si yumurtlama idi adet bitti 4cu gun yunurtlama gordum regl ne zaman bilmiuorum dongume gire 12 gun var bugun 10 gun oldu yumurtlama testler bende de negatif kasik agrim gogusnucu hasaaiyetim var sanirim regl gwliyorGeç döllenme olmuş demekki kuzum hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahmübarek gün banada dua et dün olmam lazımdı olmadım ama testler negatif kan vermedim
Bende döngünün 11. Günü yumurtladım üstünden 14 gün geçti gelen giden yokBenim de 20 si yumurtlama idi adet bitti 4cu gun yunurtlama gordum regl ne zaman bilmiuorum dongume gire 12 gun var bugun 10 gun oldu yumurtlama testler bende de negatif kasik agrim gogusnucu hasaaiyetim var sanirim regl gwliyor
Normalde ortasi olur ama 2 aydir erken yunurtlama 14 gunnsonra regl olmam lazim benim de dogru muBende döngünün 11. Günü yumurtladım üstünden 14 gün geçti gelen giden yok
Demin yaptim ovulasyonnboyle ama beklememis idrarla yaptim bir tik koyu nornalde daha silik olmqsk lazimBende döngünün 11. Günü yumurtladım üstünden 14 gün geçti gelen giden yok
Evet kuzum doğru 14 gün sonra olman lazım bende erken yumurtluyorum 2 aydırNormalde ortasi olur ama 2 aydir erken yunurtlama 14 gunnsonra regl olmam lazim benim de dogru mu
Evet şey yumurtlamaya yakınmış gibiDemin yaptim ovulasyonnboyle ama beklememis idrarla yaptim bir tik koyu nornalde daha silik olmqsk lazim
Bunu gorsem 2 gune pik derim yani bakalim ilk hamileligim de gogus ucu hasasiyetim vardi kasik agrisi su anda var baya hissedoyorum gogus acisini bakalimEvet şey yumurtlamaya yakınmış gibi
Kasık agrısını tarif eder misiniz tek tarafta mıydı hep.. Bende sağda kuvvetli batmalar oluuor ama solda da bazen hissediyorum çok mu dinliyorum kendimi bilmiyorumBunu gorsem 2 gune pik derim yani bakalim ilk hamileligim de gogus ucu hasasiyetim vardi kasik agrisi su anda var baya hissedoyorum gogus acisini bakalim
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar bugün kan verdim. Beta hcg 163.9 çıktı. Hamileyim
Evet tek tarafliydi genellikle alt karin agrim olurdu yurudugum de sancim olurdu en ayirt edici sey ise eksi tat almiyordum kucuk kase salataya 1 limon sikardim gene eksi gelmesdi ogrenmeden 1 gun once sol bosluguma agri girmisti kitledi beni resmen hep sancim oldu ama tabii sagliksiz gebelikti gelismedi dustuKasık agrısını tarif eder misiniz tek tarafta mıydı hep.. Bende sağda kuvvetli batmalar oluuor ama solda da bazen hissediyorum çok mu dinliyorum kendimi bilmiyorumsizin de böyle miydi
NasipEvet tek tarafliydi genellikle alt karin agrim olurdu yurudugum de sancim olurdu en ayirt edici sey ise eksi tat almiyordum kucuk kase salataya 1 limon sikardim gene eksi gelmesdi ogrenmeden 1 gun once sol bosluguma agri girmisti kitledi beni resmen hep sancim oldu ama tabii sagliksiz gebelikti gelismedi dustu
Vardir bir vakti zamani uzulme pcosum dogal yolla kaldim hemde evligimin 2ci ayiydi simdi ugrasiuirum yok kismetNasipHmm benm kasıklarda hep ortada bir his yok bakalım
Benim de 7. Ay olacak adetim düzenli pcos yok diğer tahlilleri daha istemedi dr um. Bu ay da bir sürü şey denedim otlar takviyeler fln. Nasip kesinlikleVardir bir vakti zamani uzulme pcosum dogal yolla kaldim hemde evligimin 2ci ayiydi simdi ugrasiuirum yok kismet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?