- Konu Sahibi Alev bulut
-
Bı kaç gün bekle yada erken gebelik testlerinden deneye bilirsinBenim de 20 si yumurtlama idi adet bitti 4cu gun yunurtlama gordum regl ne zaman bilmiuorum dongume gire 12 gun var bugun 10 gun oldu yumurtlama testler bende de negatif kasik agrim gogusnucu hasaaiyetim var sanirim regl gwliyor
Rabbim sanada burada isteyen herkese de en kısa zamanda nasip etsin canım teşekkür ederimGeç döllenme olmuş demekki kuzum hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahmübarek gün banada dua et dün olmam lazımdı olmadım ama testler negatif kan vermedim
Amin canım evetHayirli olsun artimed bu sefer bizi sevindirdi saglikla gelsin insallah
Benim genel belirti şiddetli bel ağrısı ağlatacak kadar ağrıyordu ve aşırı halsizlik ayakta uyuyordum hala oyleyim canım.Kasık agrısını tarif eder misiniz tek tarafta mıydı hep.. Bende sağda kuvvetli batmalar oluuor ama solda da bazen hissediyorum çok mu dinliyorum kendimi bilmiyorumsizin de böyle miydi
Siparis verdim p.tesi geliyor dr randevum bar bakalimBı kaç gün bekle yada erken gebelik testlerinden deneye bilirsin
Yumurtlama gününüzü biliyor musunuz biliyorsanız kaçındı gün bacak ağrınız oldu benimde yumurtlamadan 7. Gün şiddetli kalça bacak ağrısı oldu sadece sağ taraf dokununca bile canım acıyorduBenim genel belirti şiddetli bel ağrısı ağlatacak kadar ağrıyordu ve aşırı halsizlik ayakta uyuyordum hala oyleyim canım.
Ben her ay ölüyodum meme ağrısından bu ay sıfırBunu gorsem 2 gune pik derim yani bakalim ilk hamileligim de gogus ucu hasasiyetim vardi kasik agrisi su anda var baya hissedoyorum gogus acisini bakalim
Yokya hamile değilim ben biliomBen her ay ölüyodum meme ağrısından bu ay sıfır
Hemende olabilir zaman da alabilir arkadaşım kürtaj sonrası sonraki ay hamile kalmıştıYok mu kimse yardımcı olacak bilgili birileri kürtaj sonrası adet gebelik ne zaman olunur arkadaşlar
Ocak 21 de kürtaj oldum sağlıksız gebelikten düşük oldu kendiliginden ama parca kalmıştı o alındı bugün 40. Gun adet olmadım kürtajdan üç hafta sonra ilişki yas#andi ağa test negatifHemende olabilir zaman da alabilir arkadaşım kürtaj sonrası sonraki ay hamile kalmıştı
Canınızı sıkmayın herkesin vücudu farklı oluyor. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalırsınız.Bence bekleyin bi adet olun temizlenin daha sonra bebek deneyin daha sağlıklı olurOcak 21 de kürtaj oldum sağlıksız gebelikten düşük oldu kendiliginden ama parca kalmıştı o alındı bugün 40. Gun adet olmadım kürtajdan üç hafta sonra ilişki yas#andi ağa test negatif
Ben dusuk yaptim ama kurtaj olmadim kanama regl olarak sayarsan bir sonra ki ay dongunde oluyorsunYok mu kimse yardımcı olacak bilgili birileri kürtaj sonrası adet gebelik ne zaman olunur arkadaşlar
Rabbim sanada burada isteyen herkese de en kısa zamanda nasip etsin canım teşekkür ederim
Bende değilimYokya hamile değilim ben biliom
Özele yazdım bakarsanBende değilim
Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin canımBende değilim
3 ocakta başladı leke kürtaj 21 ocakta gerçekleşti ve bugün 41 gün oldu adet vs olmadımBen dusuk yaptim ama kurtaj olmadim kanama regl olarak sayarsan bir sonra ki ay dongunde oluyorsun
Gec yumurtlama olabilir test yaptin mi3 ocakta başladı leke kürtaj 21 ocakta gerçekleşti ve bugün 41 gün oldu adet vs olmadım
Yaptım negatif malesefGec yumurtlama olabilir test yaptin mi
İnşallah çok teşekkür ederimCanınızı sıkmayın herkesin vücudu farklı oluyor. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalırsınız.Bence bekleyin bi adet olun temizlenin daha sonra bebek deneyin daha sağlıklı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?