Kizlar kan verdim sonuç pozitif

Benim de 20 si yumurtlama idi adet bitti 4cu gun yunurtlama gordum regl ne zaman bilmiuorum dongume gire 12 gun var bugun 10 gun oldu yumurtlama testler bende de negatif kasik agrim gogusnucu hasaaiyetim var sanirim regl gwliyor
Bı kaç gün bekle yada erken gebelik testlerinden deneye bilirsin

Geç döllenme olmuş demekki kuzum hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah mübarek gün banada dua et dün olmam lazımdı olmadım ama testler negatif kan vermedim
Rabbim sanada burada isteyen herkese de en kısa zamanda nasip etsin canım teşekkür ederim

Kasık agrısını tarif eder misiniz tek tarafta mıydı hep.. Bende sağda kuvvetli batmalar oluuor ama solda da bazen hissediyorum çok mu dinliyorum kendimi bilmiyorum sizin de böyle miydi
Benim genel belirti şiddetli bel ağrısı ağlatacak kadar ağrıyordu ve aşırı halsizlik ayakta uyuyordum hala oyleyim canım.

Benim genel belirti şiddetli bel ağrısı ağlatacak kadar ağrıyordu ve aşırı halsizlik ayakta uyuyordum hala oyleyim canım.
Yumurtlama gününüzü biliyor musunuz biliyorsanız kaçındı gün bacak ağrınız oldu benimde yumurtlamadan 7. Gün şiddetli kalça bacak ağrısı oldu sadece sağ taraf dokununca bile canım acıyordu

Yok mu kimse yardımcı olacak bilgili birileri kürtaj sonrası adet gebelik ne zaman olunur arkadaşlar

Hemende olabilir zaman da alabilir arkadaşım kürtaj sonrası sonraki ay hamile kalmıştı
Ocak 21 de kürtaj oldum sağlıksız gebelikten düşük oldu kendiliginden ama parca kalmıştı o alındı bugün 40. Gun adet olmadım kürtajdan üç hafta sonra ilişki yas#andi ağa test negatif

Ocak 21 de kürtaj oldum sağlıksız gebelikten düşük oldu kendiliginden ama parca kalmıştı o alındı bugün 40. Gun adet olmadım kürtajdan üç hafta sonra ilişki yas#andi ağa test negatif
Canınızı sıkmayın herkesin vücudu farklı oluyor. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalırsınız.Bence bekleyin bi adet olun temizlenin daha sonra bebek deneyin daha sağlıklı olur

İnşallah çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…