kızlar kahverengi lekem oldu, rapor almalımıyım sizce? lütfen yardım...

canm biz 10 günlük alabildik dün. sana da tavsiyem rapor al yat evinde . ekdersi batsın.

bence sende 20 gün civarı bir şekilde atlatman lazım

canım bugün 17. gün benim. çok şükür tekrar olmadı birşey. ve eşim hiçbirşey yaptırmadı, namazı bile oturarak kıl dedi ama ben farzları ayakta kıldım yine.
cinsel ilişki falan da yasak dedi eşim. doktor 10 gün sonra demişti bunları bize. eşim çok tedbirli davrandı. çok şükür 17 gündür hiçbir leke olmadı. olanlar da hep her zaman ki normal akıntılar. jelle geliyor zaten.

senin olayına da çok üzüldüm inan gerçekten. allahım size sabır versin

kızlar bugün inşallah, lekeden sonraki 18. gün.leke hiç tekrarlamadı, kullandığım jelde hep normal geldi.
hala dinleniyorum, eşim birşey yaptırmıyor bana.
kızlar atlatmışızdır değil mi inşallah...

kızlar güzel haber:) çok sıkılıyordum evde öylece durmaktan, yatmaktan. eşimde annesini getirecek inşallah.

kaynanam dünya iyisidir, benim açımdan hiç sorun yok zaten.eşim içinde çok iyi olacak inşallah, çok stres yaptı adamcağız belli etmemeye çalışsada beli oluyor:)

çok şükür kızlar benim 22 gündür lekem bişeyim yok.

kontrolde bugün 9+2 dedi doktor. kalp atışları hızla devam ediyor:) hareket ettiğini bile gördüm nasıl güzel bir duygu. çok şkür

günlük:)

bugün ağır olmasada epey iş yaptım. eşim engellemeye çalıştıkça sanırım biraz da inat ettim

dinlen sen diyor bana ama artık sıkıldım ya kaç gün oldu

pazartesi başlıyorum okula inşallah. 4 gün dersim var, toplam 18 saat vermişler. fazla ayakta kalmamaya dikkat edecem:)

3gün 4 saat, perşembe 6 saat dersim var. cuma boş, hayırlısı olsun :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…