kızlar kahverengi lekem oldu, rapor almalımıyım sizce? lütfen yardım...

çok hakllısın canım ya. allah herkese yardım etsin, gönüllerine göre versin. senden de allah razı olsun, diğer cevap yazan arkadaşlardan da

kızlar bugün inşallah, lekeden sonraki 18. gün.leke hiç tekrarlamadı, kullandığım jelde hep normal geldi.
hala dinleniyorum, eşim birşey yaptırmıyor bana.
kızlar atlatmışızdır değil mi inşallah...

raporum haftaya perşembe bitiyor kızlar. ben rapor almaya biraz daha devam etsem mi. iyi hissediyorum kendimi.

kendi mesajıma cevap yazayım bari:) lekeden sonra çok şükür tekrar bir leke,akıntı olmadı.sanırım bugün tam 19gün geçti üstünden:)

kızlar güzel haber:) çok sıkılıyordum evde öylece durmaktan, yatmaktan. eşimde annesini getirecek inşallah.

kaynanam dünya iyisidir, benim açımdan hiç sorun yok zaten.eşim içinde çok iyi olacak inşallah, çok stres yaptı adamcağız belli etmemeye çalışsada beli oluyor:)

çok şükür :) lekeden sonra bugün tam 21 gün oldu.

leke devam etmedi, şuan 9+0 hamileyim inşallah. yarın kontrol var inşallah. 10 gündür kontrol olmadık daha

dinlnmeye devam ediyorum eşimin baskılarıyla. raporda aldırdı bana haftaya perşembeye kadar raporluyum hala

çok şükür kızlar benim 22 gündür lekem bişeyim yok.

kontrolde bugün 9+2 dedi doktor. kalp atışları hızla devam ediyor:) hareket ettiğini bile gördüm nasıl güzel bir duygu. çok şkür

günlüğe devam:)

bugün ağır olmasada epey iş yaptım. eşim engellemeye çalıştıkça sanırım biraz da inat ettim

dinlen sen diyor bana ama artık sıkıldım ya kaç gün oldu

günlüğe devam:)

bugün ağır olmasada epey iş yaptım. eşim engellemeye çalıştıkça sanırım biraz da inat ettim

dinlen sen diyor bana ama artık sıkıldım ya kaç gün oldu

canım lekenın tekrarlanmamasına sevindim ama en azından 12 haftayı doldurana kadar biraz daha sabret biliyorum sıkılıyosun ama yine 3 hafta dişini sık mısır patlat film izle internete takıl alışveriş sitelerıne bak bebeğine bişeyler bak hamile kıyafetlerı bak kendıne yavaş yavaş bellı olmaya başlar bebişin :)

sağol canım ya. çok şükür tekrarlamadı leke. şimdi inşallah tam 25 gün geçti. proluton iğne ve crinone jel devam ediyorum.

inşallah sağ salim atlatırım, eşimde annesini getirdi. şimdi o kadar sıkılmıyorum da. bana kalırsa 23eylüle kadar rapor alıp, sonra başlayım ben okula diyorum ama eşim, yok ayın 28-29una kadar bir şekilde raporla kapatalım diyor. eşimin dediği tarihte inşallah 12+1 olacak bebeğim.

şuan 9+5 doktorun dediğine göre.

pazartesi başlıyorum okula inşallah. 4 gün dersim var, toplam 18 saat vermişler. fazla ayakta kalmamaya dikkat edecem:)

3gün 4 saat, perşembe 6 saat dersim var. cuma boş, hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…