Kizlar Ite Evimiz (ablamin Evi)

insallahh Guzelimm Insallahhh Bize Daha Da Iyilerini Nasip Etsin Insallah:)))
Ammann Mutlu Olunsun Da Iste Gerisi Hallolur Be Gerisi Kolayyyy

hepsi cok güzel allah mesut etsin güle güle oturmak nasip etsina.s..benim dikkattimi bisey cekti sormadan edemicem,neden herseyde kirmizi kurdele varCADIARZU

annem istediii yeni gelin evi görmeye gelicekler dedi çeyizler çıkarken bile kırmızı kurdele takıldı adetmiş tatlım :)

Eviniz çok güzel canım..Güle güle oturun inşallah.Birsürüde dantel işiniz varmış:)).Yanlız mutfağın perdesini beğenmedim...o ölemi kalcak yoksa yapılıcak mı oraya perde:))

fındık hanım :) mutfağın perdeside dantel :) şimdilik 2 hafta falan öle kalcak sonraya stor perde yada katlama yapılcakk

Çok güzelmiş maşallah Allah huzur içinde oturtsun canem ablana da mutluluklar...

Ev de güzelmiş geniş geniş benim evim küçük... Biz de haftasonu evle uğraştık daha bir sürü iş var offf delircem haaa. Uzaktan uzaktan olmuyor... Sen demişsin ya tüm gün evin içindeyiz diye keşke biz de öle olsak da bitse düzenlemeler

oyy kurban olurum ben sana çok zor bilriim canım çünkü bu evi bu hale getirirken her aşamısanda yanlarındaydımmm canım benimm.. ALLAH SANADA KOLAYLIKLAR VERSİNNN BALIMMMMM

emossss
İNCELE CANIM BAKALIM HOŞUNA GİDİCEKMİ?

canım daha yeni gördüm olağanüstü güzel döşenmiş ev allah ağız tadıyla oturmasını nasip etsin ablanla enişten için darısı senin ve tüm bekarların başına....
41 kere maaşallah evin bir köşesine nazar boncuğu koymayı unutmayın tatlım....

aa bacım düğünümüz bile oldu bak alt sayfadaaaa aynı topicde bi incele bak bakalım beğenicekmisin ablammı?? resimleri ekledim

inşşş çok mutlu olurlar mervecim saol tatlım ya ama zeytinburnu biraz ters düşüo inş ben bi knşiyim eger okylerlrse sana ulaşcam cnm öptüm

canim sağolasin yaa ne güzel dular etmişsin ne güzel yazmişssin sen öle yaaa teşekkürlerrr

canım çok güzel olmuş herşey.Allah güle güle oturmayı nasip etsin.bir ömür boyu mutlulukla

allah mutluluk versin sonuna dek hersey istediği ğibi olsun insallah

allah hayırlı etsin güzel günlerde inşallah hiç bozmasın rabbim her daim

allah mesut bahtiyar etsin. güle güle yaşasınlar. a bu arada evleride güzel olmuşşş...

sıcacık sevimli ve çok şeker merviş yaa çok güzel olmuş valla güle güle otursunlar, Rabbim bir ömür huzur ve mutlulukla doldursun inşallah a.s. a.s.

ev güzel :)
donunda bi başka güzel mervecim :)
aynadan yansımışta o baaamda yane :)))

Mutluluklar...çok hoş gerçekten...
Ama kafama bişi takıldı...
İlk gelinlikli foto yani ablanın provadayken yazdığın fotoda ablanın saç rengi sarımıydı ?
Çünkü gelinin ensesinden görülen saçlar sarıda gamyoncuiremsu hatta kollarındaki tüyler bile sarı,sarışınlarda olduğu gibi...
Bide porovadaki resimde ablanın göğüsleri baya dolgun çıkmış,ama en son yüzü gözükende o kadar dolgun gözükmüyo,sütyenden diyeceğim ama -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…