Kizlar Ite Evimiz (ablamin Evi)

ayrıca ablan cok guzel cok yakısmız gelınlık sankı kendı dıktırmıs gıbı yaaa sankı onun ıcın yapılmıs gelınlıkkkkk cok guzel olacak dugun gunu kesın

çok güzel cnm allah tamamına erdirsin bi ömür mutlu olsun bir de şunu merak ettim cnm sormak istedim yatak odasındaki koltuklar oturma odasınnmıydı yok ayrıcamı alındı çok hoş durmuş bnce

Herşey mükemmek canım.
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.

cooooooooooooook güze olmuş canım
darısı sana artık

mutluluğunuz daim olsun, çok güzel, nazarlar değmesin =)

çok güsel canım benimm
ne kadar cici bir ev
Allah huzur ve sağlıkla oturmayı nasip etsin
darısı bizim gibi bekarların başına :)

cok sıcak bı yuva allah bır ömur mutlulugunu daım etsın esya bos ıs huzur versın rabbım.rujları bayagı cokmus alam bırazını ben :))))))

ablana bır omur boyu mutluluklar dılıyorum

canım çok güzel olmuş evi,ya zaten yeni gelin evi güzel olmazmı.ablana ömür boyu mutluluklar dilerim.darısı bekarların başına.

allah güle güle oturmak nasip etsin inşallah
bu arada bu ev hangi semtte ya?
çıkaramadım belki bize yakındır.

çok tatlı bi ev olmuş

gelinliği de harika oturmuş üstüne yerimseniben

ama evdeki danteller accık fasla gibi geldi gösüme :uhm:

hadi bakalım belinay hanım darısı seni başına abla gidio sonra sıra sana gelior Allah ablanı bi ömür mutlu etsin

Mervecim ablana gelinlik çok yakışmış
tekrar tekrar tebrik ettiğimi söylersin
Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin evi çok güzel olmuş
darısı senin başına :1hug:

darısı tüm bekarların başına
Allah mutlu mesut etsin inşallah

Canım çok güzelmiş mutluluk içinde otursunlar bir ömür boyu inşallah:1hug:
Eee artık darısı sana bana diğer bekarlarayerimseniben

tebrikler ....
mutluluklar diliyorum ablana canım...

Canım allah güle güle oturmak nasip etsin harika bayıldım oturma odasına özellikle:1hug:

maaşallah ne kadar uyumlu olmuş öyle :) Allahım istedikleri,hayal ettikleri mutluluğu, saadeti versin evlerine. darısı tüm bekarların başına. amin :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…