• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme kızlar istemeye gelicekler yardım edin...

• Konu Sahibi Konu Sahibi cigdemm87
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım benimde 2 hafta önce sözüm oldu benim de sevdiğim kişi ve dışardandı babam konusunda çok tereddüt ettik uzaktan geldikleri için bigün kaldılar bigünde konuşuldu 2, günde istendim ve verildim düşünüodum çok heyecan yaparım diye ama sadece kapıdan girdikleri an bi heyecan yaptım sonrası gayet rahattı benim için sende rahat ol kahveyi ark ların dediği gibi başkası yapsın hiç panik yapma inan o günün tadını çıkar bolesi daha ii oluo bende heyecan yoktu sözlümde vardı hemde aşırı çok komikti ..

Canim evet sevdigim kisi ama iste babam mesafeyi bahane yaapiyor. Bide ilk kiziyim ya hic tecrubeside yok baya uzgun bu aralar, ama ben istiyorum, ama tabi acik acikda diyemem baba beni ver diye :gitme::gitme:

Din konusuna gelince babam dini konuda titiz, yani tutucu biri, karsi tarafta biraz boyle o islerle pek alakasi olmayan insanlar belki ondan istemiyor..

Ben senin yerinde olsam istiyorum derim işi bitiririm. İlk kızısın diye turşunu kuracak halleri yok ya... Sonuçta seviyorsun istiyorsun. Böyle gönül ilşerine mani olmamak lazım. Bence babanla uygun bir dille konuş hallet işi. İnsanlara da yazık. on kere gidip gelecek halleri yok ya..

Yani bende oyle dusunuyorum koca insanlari oyuncak gibi gel git gel git yapmalari cok sacma olur, hem 4 kere daha fazla gorse dahami iyi taniyacak, en azindan adi konulsa soz olsa oda bizim evimize girip cikar babamla cay icer oturur yemege kalir, bizde ailecek onlara gideriz boylece tanisiriz yavas yavas..

Zaten sözün anlamı tanışmak kaynaşmak.. Babana önce bunu izah et. Baba olmadı kafana yatmadı atarız yüzüğü dersin. ıstediğini belli et ama. Şimdi birşey değilde yarın öbür gün evlendikten sonra lafı oluyor inan ki.. Etrafımdakilerden iyi bilirim. Sonra derler on kere gittik geldik te zor verdiler diye. Hoş olmaz yani benden tavsiye otur adam akıllı konuş babanla sorun kalmasın. Bu işte kafanı bu kadar kurcalamamış olur. Zaten o senin nasibinde varsa baban ne derse desin her türlü olur. O yüzden kararı size bırakması en doğrusu kaydirigubbakcemile5

Bu aksam konuyusummu yani babamla acik acik, ins sinirlenmez ya, allahim sen yardim et...

Ne diyecegim, ' baba soz olursa iki ailede daha iyi birbirini tanima firsati bulurlar, hem lafta cikmaz' gibi cumlelermi, bunu gecen demistim, dedigi sey bu kadarmi heveslisn evlenmeye el ogluna gitmeye demisti :(

Bu aksam konuyusummu yani babamla acik acik, ins sinirlenmez ya, allahim sen yardim et...

Ne diyecegim, ' baba soz olursa iki ailede daha iyi birbirini tanima firsati bulurlar, hem lafta cikmaz' gibi cumlelermi, bunu gecen demistim, dedigi sey bu kadarmi heveslisn evlenmeye el ogluna gitmeye demisti :(

tabi ki hevesli olucaksın çünkü o sevdiğin insan..onunla birlikte bi hayat kurmak istiyosun ve bunun başlangıcnı yapmanız lazım.babanla açıkca konuş bence canım

bizde bizim taraftan hesaplarıma göre 19 kişi olucaz.onlar sırf ailecek 5 kişiler zaten.hadi 10,15 kişide onlardan olsa maksimum 35 kişi olucazmafoldumbenaman Yarabbim!gerçi gelsinlerde,kaç kişi gelirlerse gelsinler mühim değilde,biz dışarda olsun istedik,yer tutacaktık,sevgilimin annesi istemedi.bende sonuçta bi kere nişanlanıcam,sevgilimle dansetmek istiyorum.eskiden nişanlarda falan evdede çıkıp oynuyolarmışkaydirigubbakcemile3anneminkinde arkadaşı teyp getirmiş,plak diyo o,oynamışlar.evin içinde salonun ortasını boşaltıp,bi ferhat göçer parçası açıp dansetsek yüzükler takıldıktan sonra mı önce mi ne zaman oluyo onu da bilmiyorum,çok mu abes kaçar acaba??:sinifsinif:saçma sapan davranmaktan da korkuyorum mutluluğumun ve heyecanımın kurbanı olup.zaten her bişeyden nem kapan insanlar:bbo:

Back