C
cigdemm87
Ziyaretçi
- Konu Sahibi cigdemm87
-
Ya kizlar istemeye hic 20 kisiyle gelinirmi? Bizimki halalari dayilari enisteler teyzeleriyle gelcekmis normalmi bu ?
ne güzel bir mutluluk ya az çok tahmin edebiliyorum ama galiba bana çok uzakta kaldı gibi görüyorumyüzdük yüzdük kuyruguna geldik ama o kuyrugu kopardılar (
Yaa ama tek istemeye o kadar kalabalaik hala anlamiyorum... Off alnimin akiyla su isten ciksaydim...
Babam bakalim ne diyecek. dusunelim derse o zaman karsi taraf sogur evette demezki istemeye gelindiginde of of offffff...
ayrica niye yanlarinda oturmayalim? yani tek servismi yapicak gelin hanim ? bide o kadar kisiye nasil kahve yapcam? nescafe yapsam olmazmi ya
valla ne bilim, benimki dedi nescafe yaparsin olur biter, bizde butun erkekler bir bolume butun kadinlarda bir bolume nerdeyse 10 kadin 10 erkek hepside aileden buyuk yani, yani affedersiniz yuhlamakta istemiorum 20 tane kahvemi yapcam?
Hayırdır canım? Ayrıldınız mı yoksa?? benneyaptımki
valla canımm inan bende anlamıyorum benim ailem istemiyor karşı tarafı meshep farkından dolayı( arada kaldık
Canım bunlar insanın başına her zaman gelmiyor ki. Bizim ocağın dört gözünde aynı anda dört cezve kahve yapıldı. Yani bir seferlik yapıverin ne olacak sanki..
Bu arada birşey sormak istiyorum istediğin kişi ise baban neden vermeyecek ki?
Görücü usulü ise doğru bu kadar teferruata henüz gerek yok diyebilirsin. Ama sevdiğin istediğin kişi ise hiç üşengeçlik yapma. Saygı da kusura etme ve gereken neyse onu yap derim :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?