Kız İsteme kızlar istemeye gelicekler yardım edin...

• Konu Sahibi Konu Sahibi cigdemm87
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

cigdemm87

Ziyaretçi
tecrübeli bayanlar yardımınıza ihtiyacım var :) bi dahaki hafta istemeye gelicekelr sözde olucak. bana yapmam gerekenleri söylermisiniz. yani tavsiyelriniz.şunu yap bunu yap kesinlike şöyle olsun diye bilceciğiniz mesela :):) size güveniyorum kızlar :)

ayni dert bende de var canim bende ne yapacagimi bilmiyorum :kedi:

Canım hiç bi bilgim yok vallahi öyle bi derdimde yok.
Organize et bişeyleri yada ben heycanlanırım derseniz bi yakınınız yapsın

ozaman allah yardımcımız olsun :) pek fazla heycanım yokda sadece ne yapılması gerektiği hakkında bilgi almak istedim:) neyse o gün büyükler bizi yönlendirir cnm ona göre davranırız artık...

Canım benim de geçen ay oldu sözüm. Gerçi benim ki akraba olduğu için bir nebze de olsa daha rahattım. ısteme ve söz aynı anda yapıldı. ınsanları tanımama rağmen öyle mütşih bir heyecan vardı ki anlatamam. Sana tavsiyem ilk yapman gereken ne biliyor musun sakin ol. Panik yapma çünkü ben kendi adıma söyleyeyim panik olunca herşeyi daha beter elime yüzüme bulaştırıyorum.. Olabildiğine sakin ve güleryüzlü ol. Kahveleri sen yapma ne kadar becerikli de olsan o anın telaşıyla pekte güzel olmuyor. O yüzden iyi bir bilene devret o görevi.. Sıcakkanlı ol. ınsanlar demesin ne havalı falan diye.. Onun dışında pekte birşey yok aslında. Doğal herşey akışında ilerliyor. Sen rahat ol gerisi gelir tatlım :smiley-cool:

Ya kizlar istemeye hic 20 kisiyle gelinirmi? Bizimki halalari dayilari enisteler teyzeleriyle gelcekmis normalmi bu ?

canım öncelikle yakın arkadaşlarından biri yada ikisi yanında olsun mutlaka
mutfakta bulunsunlar
kahve yaparken eğer pasta kek börek tarzı bişiyler ikram edilecekse onlar hazırlasınlar sen götür
elbise giy, pantolondan tercih etme
yüzünde yapmacık bi gülümseme değil de mahcup bi gülümseme olsun
çok hafif duru bir makyaj yap azicik parfüm sık
ayrıca yanlarında oturma :)

tmm kızlar hepsini uygulıycam:) siyah dizlerimde bi elbise giyicem...kahveleri ben vericem dimi en korktuğum buda düşerim dökerim heycandan falan diye :) :) gurbetci kız bence normal kalabalık bi aileyseler kimseyi kırmak istememişlerdir biliyorsun böyle durumlarda hep biri gücenir beni çağırmadınız ben yoktum diye :) evinizde genişse bırak gelsinlerr :)

Ya kizlar istemeye hic 20 kisiyle gelinirmi? Bizimki halalari dayilari enisteler teyzeleriyle gelcekmis normalmi bu ?

Canım sen yine iyisin benim sözde çocuklar hariç 56 kişi vardı. Allahtan ev büyükte bir şekilde sığıştık çocukları da aşağıya postaladık. Böyle günlerde kimsenin kalbi kırılmıyor. Gelmek isteyene gelme diyemiyorsun ki. Nişan gibi oldu bizimkisi(annem sonradan dedi keşke nişan yapsaydık bu neydi böyle ya diye kaydirigubbakcemile3 ) ama birşekilde idare ettik. Onca kişiye yemekte verdik düşün halimizi :bbo:

ne güzel bir mutluluk ya az çok tahmin edebiliyorum ama galiba bana çok uzakta kaldı gibi görüyorum yüzdük yüzdük kuyruguna geldik ama o kuyrugu kopardılar (

Yaa ama tek istemeye o kadar kalabalaik hala anlamiyorum... Off alnimin akiyla su isten ciksaydim...

Babam bakalim ne diyecek. dusunelim derse o zaman karsi taraf sogur evette demezki istemeye gelindiginde of of offffff...

ayrica niye yanlarinda oturmayalim? yani tek servismi yapicak gelin hanim ? bide o kadar kisiye nasil kahve yapcam? nescafe yapsam olmazmi ya

ne güzel bir mutluluk ya az çok tahmin edebiliyorum ama galiba bana çok uzakta kaldı gibi görüyorum yüzdük yüzdük kuyruguna geldik ama o kuyrugu kopardılar (

Hayırdır canım? Ayrıldınız mı yoksa?? benneyaptımki

Nescafe mi kaydirigubbakcemile3 Alemsin tatlım ya.. Olur mu öyle şey kız istemeye gelmişler nescafe lmaz:
Zaten o kadar kişiye yapmayacaksın.. Genelde erkekler yanyana oturur. Yani bir odaya yaşı büyük olan beyefendiler ve hanımefendiler onlara ikram edilir. Öyle herkese değil yanii

valla ne bilim, benimki dedi nescafe yaparsin olur biter, bizde butun erkekler bir bolume butun kadinlarda bir bolume nerdeyse 10 kadin 10 erkek hepside aileden buyuk yani, yani affedersiniz yuhlamakta istemiorum 20 tane kahvemi yapcam?

valla ne bilim, benimki dedi nescafe yaparsin olur biter, bizde butun erkekler bir bolume butun kadinlarda bir bolume nerdeyse 10 kadin 10 erkek hepside aileden buyuk yani, yani affedersiniz yuhlamakta istemiorum 20 tane kahvemi yapcam?

Canım bunlar insanın başına her zaman gelmiyor ki. Bizim ocağın dört gözünde aynı anda dört cezve kahve yapıldı. Yani bir seferlik yapıverin ne olacak sanki..
Bu arada birşey sormak istiyorum istediğin kişi ise baban neden vermeyecek ki?
Görücü usulü ise doğru bu kadar teferruata henüz gerek yok diyebilirsin. Ama sevdiğin istediğin kişi ise hiç üşengeçlik yapma. Saygı da kusura etme ve gereken neyse onu yap derim :1hug:

Son düzenleme:
valla canımm inan bende anlamıyorum benim ailem istemiyor karşı tarafı meshep farkından dolayı ( arada kaldık

Bizde de var öyle dertler.. Yani bizimkiler de yapıyor çok sinir oluyorum. Sakıncası yoksa anlat istersen rahatlarsın canım. Çok sinir oluyorum sonuçta hepimiz müslüman değil miyiz? Meshep farkı olmuş ne var yani?? Allah iyi insanlarla karşılaştırsın herkesi.. Her milletin iyisi de kötüsü de vardır

Canim evet sevdigim kisi ama iste babam mesafeyi bahane yaapiyor. Bide ilk kiziyim ya hic tecrubeside yok baya uzgun bu aralar, ama ben istiyorum, ama tabi acik acikda diyemem baba beni ver diye :gitme::gitme:

Din konusuna gelince babam dini konuda titiz, yani tutucu biri, karsi tarafta biraz boyle o islerle pek alakasi olmayan insanlar belki ondan istemiyor..

canım inan ki hiç bekledğin gibi olmuyo..sen çok kasıntı gergin bi ortam hayal ediyosun, öyle olcağını sanıyosun ama eve ilk girdiklernde biraz heyecan oluyo ama sonra her şey gayet normal devam ediyo..zaten büyükler hemen bi muhabbet tutturyolar sana pek bişe düşmüyo:) kahveleri sen yapma arkadaşların dediği gibi ama mutlaka sen ikram et..çok konuşma gülme:) sadece güleryüzlü ol, aa gelin kızımız da pek güleç derlerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

O zamanda laf edicek bisey bulurlar. ay yok gelin kiz evlenmeye pek merakli habire siritip duruyor derler haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…