kızlar işte benim salonum :) misafir odam

burda ki tek sıkıntı mekan darlığı. dolayısıyla konu sahibinin pek bir alternatifi yok. benim tavsiyem tv masanın üstünde olmamalı yemek yerken çok rahatsız edici olur sizin için. gözünüz bozulur boynunuz tutulur yahu. onun yerine tv ile aynayı yer değiştirebilirsiniz. konsol da tv ünitesi gibi durur. diğer bi gözüme çarpan da vitrin. tren gibi peşpeşe dizilmiş sıkışmış havası var. köşeli koyarsanız bunu da halletmiş olursunuz. onun dışında gayet güzel herşey hayırlı olsun güle güle kullanın

bu arada yorumları okumadan yazdım birçok kişi de benimle aynı düşüncedeymiş bence güzel olabilir dikkate almanızı tavsiye ederim

Yooo skıntı hissetmedk hiç izleneblyor rahat rahat

ben de konsola ve aynasına bayılarak aldm içide cok kullanışlı akşama unutmazsam içini cekerim :)

tsk ederm yorum için :) yemekli misafir zaten cok sık gelmiyorki ramazanda vs oldu ama hiç sıkınrı cekmedk tv yüzünden. ortaya cektk birz daha masayı yerken :) ama en bastan aklma gelseydi konsoln üstüne tv yi masanın üstüne aynayı bi denerdim :)

sadece misafir için mi yemek masasını kullanıyorsunuz ben günlük kendiniz içinde kullanıyorsunuz sandım. O yüzden rahatsız edici olabilir tv. Ama misafir içinse sadece bence böyle kalabilir dediğiniz gibi sık kullanılmaz

Kızlar o gün cogunukla gelen tavsiyeler üzerine masa ve konsolun yerlerini değiştirdim badana yaparken.
Ve o tekli vitrinide kayınvalideme verdim
Kesinlikle cok daha güzel oldu sizlerlee de pylaşmak istedim :)

Eklentiler

• 47772FFF-AF0C-4CD0-9FF4-02F626A09278.jpeg
    106,9 KB · Görüntüleme: 189
  • 39219B5D-C745-448F-8293-633613B13824.jpeg
    104,9 KB · Görüntüleme: 190
kesınlıkle cok ıyı olmus agız tadıyla oturun :)

Bu yoruma kesinlikle katılıyorum herkes aynalarla TV yer değiştirsin demiş o TV nasıl izlenecek koltuklardan çok ilgincsiniz

Bu yoruma kesinlikle katılıyorum herkes aynalarla TV yer değiştirsin demiş o TV nasıl izlenecek koltuklardan çok ilgincsiniz
Son hali gayet güzel olmuş güle güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…