Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabii bu yasal mı onu da düşünmek lazım.
Etik değil zaten.
Postegro vardı ama hata veriyor başka benzer birkaç tane denedim olmuyorBir program var ama hesabı çaldiriyor diyorlardı![]()
Postegro vardı ama hata veriyor başka benzer birkaç tane denedim olmuyor![]()
Oydu sanırım benim dediğim dePostegro vardı ama hata veriyor başka benzer birkaç tane denedim olmuyor![]()
Canlıtv izle kim insta pro varmış çok kullanan olmuş ama bende hata veriyorBir tek o vardı zaten, maalesef görüntüleyemezsiniz
Canlıtv izle kim insta pro varmış çok kullanan olmuş ama bende hata veriyor
Benim daha çok yeni ayrılığımPatladı o uygulama uzun zaman önce. İyi ki de patladı ben eximi az stalklamamıştım ondan. 1 ayda unutacağım insanı aylarca unutamadım onun yüzünden Allah kahretsin![]()
Teşekkür ederimBen bir tek postegroyu biliyorum bir arkadaşımdan dolayı, diğerleri hakkında hiçbir fikrim yok
Haklısınız. Sadece unutmamı hızlandırmamı sağlayacak tek şey aslında.. Yine de çok teşekkür ederimNaçizane önerim bakamamanız olur. Görebilecek bile olsanız bakmayın. Bir şeyi bilmemek bilmek kadar acı vermez.
Bence öyle olmaz biliyor musun. Çünkü farzet orda bir şey gördün bu sefer daha da kahrolacaksın kendini daha da üzeceksin boşver. Neden ayrıldınız bilmiyorum ama birbiriniz için çok iyi olsaydınız ayrılmazdınız bence.Haklısınız. Sadece unutmamı hızlandırmamı sağlayacak tek şey aslında.. Yine de çok teşekkür ederim
Çok haklısın ama kalbimin gerçeği kabul etmesi lazım. Canım çok yanıyor. Nişan öncesi ayrıldık. Güven sorunu ve tartışmalar sonucu..Bence öyle olmaz biliyor musun. Çünkü farzet orda bir şey gördün bu sefer daha da kahrolacaksın kendini daha da üzeceksin boşver. Neden ayrıldınız bilmiyorum ama birbiriniz için çok iyi olsaydınız ayrılmazdınız bence.