• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar ilişkim sallanıyor:(

bir garip oblomov

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
21.479
15.166
498
merhaba arkadaşlar bir çoğunuzun bildiği üzere 9 aylık nişanlıyım ve kısıtlı bi bütcemle kendi başıma çeyiz yapıyorum. nişanlımın ailesi varlıklı değiller ve bu dokuz ay boyunca hiç bir hareketleri bişi almışlıkları yok yani herşeyini nişanlım kendisi yapacak ama ondada bi kıpırdanma yok sadece kredi kartına taksitle lcd tv aldık ilk aldığımız büyük eşyamız o oldu. geçen hafta nişanlım playstation almak istediğini söyledi 600 liraya bulmuş baya ucuzmuş fiyatı 12 ay taksitle alacakmış tabi izin vermedim 600 liraya çeyizimize bişi alırız dedim hemen tabi benim hiç bişeye hakkım yok falan filan demeye başladı ve tartıştık ve herzamanki gibi beni ikna edip aldı. dünde ps'yi aldığı dükkana gidip oyun alacağını söyledi işten erken çıktı hatta benim çok sinirim bozuldu ve msj attım. aynen şunları yazdım kızlar.

ilk başta nereye gittiğini falan sordum tabi msjlarım soğuktu bana neden soğuk msj attığımı sordu bende " bana almış olduğun bi hediye için bu kadar koşuşturmanı tercih ederdim aşkım" dedim.

o da cvp olarak "alırım sanada aşkım" yazdı.

bende " ben söyledikten sonra inan hiç bir önemi kalmıyor keşke benim kalbimde sen nasıl değerliysen bende senin kalbinde o kadar değerli olsaydım aşkım" dedim.

nişanlımda "değilsin yani öylemi aşkım" dedi

bende" ben artık hissedemiyorum" dedim

nişanlım " daha biz evlenmeden bunları konuşabiliyorsak hayır gelmez bizden aşkım kusura bakma " dedi

bende çıldırdım tabi " ne alakası var aşkım ya neden bütün konuları buraya getiriyorsun bencil olduğunu neden kabul etmiyorsun. kendine gelince hep para buluyon bana gelince hiç bişi yok neden solitary beklemez çünkü solitary hem sana harcar hem kendine harcar dimi ben bu konuşları açınca hep beni mutlu edemiyeceğini benim hiçbir şekilde mutlu olamıyacağımı söyledin oysa ben seni aileni mutlu görünce bile mutlu oldum hep, ama bir kere bişi görmedim aşkım, allah var şimdi otur düşün ya annen neden çeyizden bahsetmiyo dedim yengem var ben tembihledim diyon ya ufacık bişi görsem mutlu olacam ya bi toka alsan bi çiçek alsan mutlu olacam bunlar çok basit şeyler hayatım neden gelecek göremiyorsun bunların hiçbirini hiç bi zaman yapamıyacağın için mi? mutlu kocaman bir aile olmak anne baba istedim hep ne istediyseniz verdim ne istediyseniz yaptım bunları seni ezmek için söylemiyorum aşkım sizi ne kadar sevdiğimi bil diye söylüyorum" yazdım

yazdığı tek şey " evet bencilim ben aşkım " oldu

bende "bütün yazdıklarıma karşılık msjın bu mu " dedim

nişanlımda " ne yazacam ailemin kendine hayrı varda bize mi olacak aşkım yok işte " dedi

bende " ne alakası var aşkım ya ben sana ailenin bana hayrı dokunmuyo mu dedim" yazdım

nişanlım " m...t abi söylemişti aşkım gün gelecek solitary sana yaptıklarını yüzüne vuracak diye o gün bugünmüş" dedi

ben " vurmuyorum aşkım yine olsa yine yaparım hem m...t abi kim oluyoki buna karar veriyo" dedim

nişanlım "aman aşkım aman senden 5 kuruş dahi alırsam allah canımı alsın maç biletinin parasınıda vereyim yarın hem m...t abi kimse kim adam beni düşündüğünden söyledi haklıda çıktı aşkım demek hem solitary kendine harcar hem bana harcar diye mi düşünüyorum öyle mi" yazdı

bende " aferin aşkım bütün bu dediklerimden bunumu anladın " yazdım

nişanlımda " eve gidince yazacam aşkım 5 kuruşun kalmıcak bende hiç merak etme bundan sonrada para meselesi yapma bana. kapat konuyu aşkım tek kelime dahi etme onumu anladın bunu mu anladın diye msj atma" yazdı

bende " hiç bişi söylemicem zaten aşkım seni düşünen insanlar zaten sana demişler diyeceklerini sen onları dine" yazdım

nişanlımda " dinlemek diye bişi yok adam gayet abice bu olacakları söyledi sende haklısın gavatlık benim bu yaptığım aşkım" dedi

bende sadece " iyi geceler aşkım yatıyorum dedim ve namaz kılıp istihareye yattım kızlar. rüyamda babası memleketinden geliyordu( bi miras meselesi var onun için gitmişti) nişanlım babası gelir gelmez yine ailesinin isteğiyle bankadan kredi çekiyordu ve ben sinir krizlerine girip ayrılıyordum kızlar:14:

evet kızlar bi çıkmazın içindeyim benimde çok hatam var çok şeyi görmezden geldim hep polyannacılık oynadım ama biriktim heralde ve dünde böyle bi patlama yaşadım. 3 seneden beri hiç bişi görmedim nişanlımdan ve ailesinde bu arada yedirip içirip gezdirmediler mi bunlarıda yaptılar ama hep bişiler eksikti 3 seneden beri hep konuşmaya çalıştım ama nişanlım hep susturdu bunları sorun etme hep düzelecek dedi ama biriktim işte en son bu kendine ps alma işi son nokta oldu ya 600 tlye bi eksiğimizi alırdık ne diye borçların azalmışken başka borçlar çıkarıyorsun 9 aydır hep para biriktirecek beyfendi ama ihtiyaçlarından hiç bişi yapabildiği yok:14::14::14:

600 tl ye oyun almakta ne demek ya.Nişanlısının ihtiyaçlarını düşünür insan.600 Tl de az değil sonuçta çeyize bir katkı yapmalıydı.Ben de size hak verdim bu konuda diyecek bir şey bulamıyorum, ona parayı nasıl buluyor ama.Biraz sorumsuz bu konularda sanırım..
Ne kadardır nişanlısınız?

Ah canım seni en iyi ben anlarım.Keşke benim eşim nişanlıyken açıkca söyleseydi her şeyi.Nişanlıyken herşey alındı satıldı ve düğünün ertesi günü bizim bütün takılarımız borca gitti.o borçlar için verdiğim takılar yetmezmiş gibi evimizi bile sattık.ben kiralarda sürünmek için borç ödemek için evlenmişim meğer.nişanlıyken senin gibi az çok borç meselesini bilseydim ayrılırdım belki.ama evlenince ayrılmak hiçde kolay olmuyor çekiyosun mecburen .sana benden tavsiye herşeyi bi gözden geçir geleceğinizi bulanık görüyorsan sürdürme..Ama yok ben bunların yaptıklarına dayanırım diyorsan sen bilirsin..inşlh herşey gönlüne göre olur ve mutlu olursun...

ayrıl..hemde derhal..namazda gözü olmayanın ezanda kulağı olmaz ..kadınların bukadar verici olduğu evlilikler yürümüyor sonra üzüleceğine şimdi üzül..

600 tl ye oyun almakta ne demek ya.Nişanlısının ihtiyaçlarını düşünür insan.600 Tl de az değil sonuçta çeyize bir katkı yapmalıydı.Ben de size hak verdim bu konuda diyecek bir şey bulamıyorum, ona parayı nasıl buluyor ama.Biraz sorumsuz bu konularda sanırım..
Ne kadardır nişanlısınız?

9 aydır nişanlıyız:31:

kavganın arasında aşkımlar çok hoş duruyo...
bence bi kadın rest çekecekse sonuna kadar arkasında durmalı, erkeğin yaa demek öyle şeklindeki cümlelerinden sonra yelkenleri suya indirecekse hiç gereği yok konuyu açmanın, nişanlın evliliğe pek hazır değil gibi, 9 aydır nişanlısınız evinizin eşyası yok adam eğlence derdinde, etrafta bu tarz adam çok, evine para götürmez ama cebinde en kral telefon vardır, aileside bu işe pek sıcak bakmıyo sanırım, ya da en iyi ihtimalle nötrler, sen daha çok 9 ay görürsün gibime geliyo

Ah canım seni en iyi ben anlarım.Keşke benim eşim nişanlıyken açıkca söyleseydi her şeyi.Nişanlıyken herşey alındı satıldı ve düğünün ertesi günü bizim bütün takılarımız borca gitti.o borçlar için verdiğim takılar yetmezmiş gibi evimizi bile sattık.ben kiralarda sürünmek için borç ödemek için evlenmişim meğer.nişanlıyken senin gibi az çok borç meselesini bilseydim ayrılırdım belki.ama evlenince ayrılmak hiçde kolay olmuyor çekiyosun mecburen .sana benden tavsiye herşeyi bi gözden geçir geleceğinizi bulanık görüyorsan sürdürme..Ama yok ben bunların yaptıklarına dayanırım diyorsan sen bilirsin..inşlh herşey gönlüne göre olur ve mutlu olursun...

nişanlımda ailesinden borça çok alışmış büyük ihtimalle evlenince borç ödeyecez çünkü borçtan korkmuyor ben borç nedir bilmem bizde cebinde paran varsa harcarsın yoksa ihtiyaçlar ertelene bilir mantiği vardı böyle yetiştim ben ama nişanlımın ailesi çok farklı:50:

nişanlımda ailesinden borça çok alışmış büyük ihtimalle evlenince borç ödeyecez çünkü borçtan korkmuyor ben borç nedir bilmem bizde cebinde paran varsa harcarsın yoksa ihtiyaçlar ertelene bilir mantiği vardı böyle yetiştim ben ama nişanlımın ailesi çok farklı:50:

senin yetişme tarzın doğru olan, üç kuruşluk şeyi 12 taksite böldürmek nedir, insanlar kredi kartlarına böyle borçlanıyo işte, asgari tutarı ödeye ödeye sonunda bi bakıyo faiz binmiş, o yol yol değil

Kusura bakma ama nisanlina gerizekali dicem.baskalarinin akliyla hareket eden cocuk gibi ps a 600tl verebilen ve bunu yaparken de kendi evine aldigi bir televizyon olan insanin aklievveldir! Bide evlenince gor cumbusu sen anam dediydi dogru demis mirt dediydi bole yapcani o gun bugunmus zirt da soylemsti bole diceni ahanda dedin gibi seni 2. 3. Hatta 4. Sinif insan kategorisine sokmazsa ben de btlozrn degilim.evlenilmez bunla

Senin takılarda şimdi borçlara gider zaten.Ne rahatmış ya 9ay olmuş bir şey yapmamış düzdün.Evlenmeyi ne zaman düşünüyorsunuz peki belli bir tarih var mı.?
Bu adam evliliği ciddiye almıyor gibi geldi bana malesef..
Başka şeylere para buluyor ama çok sinir oldum.

kavganın arasında aşkımlar çok hoş duruyo...
bence bi kadın rest çekecekse sonuna kadar arkasında durmalı, erkeğin yaa demek öyle şeklindeki cümlelerinden sonra yelkenleri suya indirecekse hiç gereği yok konuyu açmanın, nişanlın evliliğe pek hazır değil gibi, 9 aydır nişanlısınız evinizin eşyası yok adam eğlence derdinde, etrafta bu tarz adam çok, evine para götürmez ama cebinde en kral telefon vardır, aileside bu işe pek sıcak bakmıyo sanırım, ya da en iyi ihtimalle nötrler, sen daha çok 9 ay görürsün gibime geliyo

ben sadece köklü bir sorundan bahsettim 3 senedir hep vardı ve polyannacılık oynadığımı itiraf ettim. aşkım demede ne gibi bi problem var anlamadım sevmiyorum nefret ediyorum artık bıktım bu lanet heriften gibi sözler sarf etmedim hala ilk günkü gibi seviyorum ama evlenince ne tür bişiyle karşı karşıya kalırım endişelerim var sadece ayrıca yelkenleri suya indirecekte değilim hatalarını telafi etmeli ya da sevdiğimiz halde bitecekse bitmeli o kadar

Bence para konularını çok fazla konuşmayın ilişkiyi çok yıpratıyor.. Gerek yok.. Yapmıyorsa resti çekin gitsin ben şunu yaptım bunu yaptım cidden gerek yok.. O laflardan sonra yapılanın hiç bir anlamı kalmıyor.. Tam tersini düşünün eğer nişanlınız yaptığı şeyleri gündeme getirse sürekli?

bende ailemde borç nedir bilmedim görmedimAma el oğlu insanı herşeye alıştırıyor malesef.çok zor bişy evlenip borç ödemek tabi onlar için hiç sorun olmaz nasıl olsaevlendik herşeye katlanır hesabı.Boşver ondan başka erkekmi yok memelekette.Bu borç yüzünden biz kaç defa ayrılma noktasına geldik ama yapamadım.Sizde bunları yaşamayın.Bu konuyu ayrıntılı oturup konuşun onunla

senin yetişme tarzın doğru olan, üç kuruşluk şeyi 12 taksite böldürmek nedir, insanlar kredi kartlarına böyle borçlanıyo işte, asgari tutarı ödeye ödeye sonunda bi bakıyo faiz binmiş, o yol yol değil

zaten bi kartı var ağzına kadar dolu onun asgarisini ödüyor durmadan. ya işte gelecek mirasa güveniyor gelsin kapatacaz bütün borçları diyor.:47::47: söylediğimdede karışma benim ödemelerime diyo ya tartışmalarımız hep para yüzünden çıkıyor:14: sonrada ben para göz olup çıkıyorum

r harfi çıkmamış cnm ya düzeltemedim de

hmm anladım cnm sen düzeltemezsin başlığı editörler düzeltebilir..:34:

konunuzu okudum ..
ne güzel tartışırken bile aşkım hiç eksik olmamış..:1:
nişanlınız yanlış zamanda ps almak istemiş..
haklısınız bu konuda ama bence büyütülecek birşey değil..:34:

zaten bi kartı var ağzına kadar dolu onun asgarisini ödüyor durmadan. ya işte gelecek mirasa güveniyor gelsin kapatacaz bütün borçları diyor.:47::47: söylediğimdede karışma benim ödemelerime diyo ya tartışmalarımız hep para yüzünden çıkıyor:14: sonrada ben para göz olup çıkıyorum

mirastan pay vermezse ailesi, ya da hali hazırda borçları varsa ve o para borca giderse, hem bide tutar bellimi, adamın arsası olur bi yerde zannederki dünya kadar para edecek ama bi bakarsın devlet el koyar bi kısmına vergidir bilmem nedir derken arsa erir, dereyi görmeden paçaları sıvamamak lazım, bu arada dediklerimi yanlış anlama ben haklıyken alttan almanı eleştirdim, sen haklısın ve dik dur onu demek istemedim bunu demek istemedim deme, baştan konuşun açık açık, gerekirse aşkımda deme sınır çek anlasın anyayı konyayı, senin ailenle arası nasıl nişanlının

mirastan pay vermezse ailesi, ya da hali hazırda borçları varsa ve o para borca giderse, hem bide tutar bellimi, adamın arsası olur bi yerde zannederki dünya kadar para edecek ama bi bakarsın devlet el koyar bi kısmına vergidir bilmem nedir derken arsa erir, dereyi görmeden paçaları sıvamamak lazım, bu arada dediklerimi yanlış anlama ben haklıyken alttan almanı eleştirdim, sen haklısın ve dik dur onu demek istemedim bunu demek istemedim deme, baştan konuşun açık açık, gerekirse aşkımda deme sınır çek anlasın anyayı konyayı, senin ailenle arası nasıl nişanlının

annem babam yok malesef ikiside vefat ettiler:14:

playstation nedir ya? evimde playstation oynayan bir adam istemezdim, bağımlılık yaptığını düşünüyorum, neyse konumuz bu değil. evlenecek adam bunu mu düşünür?
henüz evlilik bilincinin oluşmadığını düşündüm yazdıklarından nişanlın hakkında. hala "biz" yok ortada ilişkinizde. sonunuz selamet olsun. umarım bize anlatmadığını; ama gördüğün ve göremediğin ama göreceğin güzelliklerinz vardır da ilişkinizin onların hatrına rayına oturur. umarım çok mutlu olursunuz.

Back