- 14 Mayıs 2008
- 252
- 0
-
- Konu Sahibi karamelli neskafe
Mrb arkadaslar.. Ben Alman hastanesinde ikince tüp bebek deneyimime basladım doktorum ulun bey eşiminkide emre bakırcıoglu... (Umarım hastaneden ve doktorlardan çok memnun olurum) ilk ignemi bugun oldum. (Allahım insallah bu tedavimde basarılı olabilirim:Saruboceq:.) Arkadslar benim için dua edin... :1hug:
İlk basarısız bi tüp bebek denemesinden ve çıkan o kadar olumsuz sonuçtan sonra insan ikincide daha bi tedirgin oluo... Arkadslar eger gebe kalabilirsem inanın dünyanın en mutlu kadını ben olucam..yerimseniben
Mrb arkadaslar.. Ben Alman hastanesinde ikince tüp bebek deneyimime basladım doktorum ulun bey eşiminkide emre bakırcıoglu... (Umarım hastaneden ve doktorlardan çok memnun olurum) ilk ignemi bugun oldum. (Allahım insallah bu tedavimde basarılı olabilirim:Saruboceq:.) Arkadslar benim için dua edin... :1hug:
İlk basarısız bi tüp bebek denemesinden ve çıkan o kadar olumsuz sonuçtan sonra insan ikincide daha bi tedirgin oluo... Arkadslar eger gebe kalabilirsem inanın dünyanın en mutlu kadını ben olucam..yerimseniben
karamelli neskafe umarım çok güzel sonuçlar alrsın allah gönlüne göre verir inşallah
bişey sorucam bide sen doğum kontrol hapı kullandınmı canım
canım arkadaşım inşallah bebişine kavuşursun.tüm dualarım seninle bitanem.kendine iyi bak canımın içi:1hug:a.s.
karamelli neskafecim tedavin hayırlı olsun inşallah mutlu sona ulaşacaksın ve bebişlerine kavuşacaksın ve dünyanın en mutlu annesi olucaksın dualarım seninle canım beniiiimm...
canım oncelıkle tedavın hayırlı olsun.yuce mevlam yuzunu guldursun inşallahhhh.duam senınle..sevgilerimle...Mrb arkadaslar.. Ben Alman hastanesinde ikince tüp bebek deneyimime basladım doktorum ulun bey eşiminkide emre bakırcıoglu... (Umarım hastaneden ve doktorlardan çok memnun olurum) ilk ignemi bugun oldum. (Allahım insallah bu tedavimde basarılı olabilirim:Saruboceq:.) Arkadslar benim için dua edin... :1hug:
amınnnnnnnnn canım senınde tedavın hayırlı olsun inşallahhh.duam senınle..sevgilerimle.:CüvCüv:.merhaba arkadaşlar bende ılk tüp bebek tedavisindeyım hepımızın kucagına bebışlerimizi versin allahım ınsallah