Kızlar... İkinci tüp bebek tedavime bugun basladım dualarınızı benden eksik etmeyin..

Mrb arkadaslar.. Ben Alman hastanesinde ikince tüp bebek deneyimime basladım doktorum ulun bey eşiminkide emre bakırcıoglu... (Umarım hastaneden ve doktorlardan çok memnun olurum) ilk ignemi bugun oldum. (Allahım insallah bu tedavimde basarılı olabilirim:Saruboceq:.) Arkadslar benim için dua edin... :1hug:
İlk basarısız bi tüp bebek denemesinden ve çıkan o kadar olumsuz sonuçtan sonra insan ikincide daha bi tedirgin oluo... Arkadslar eger gebe kalabilirsem inanın dünyanın en mutlu kadını ben olucam..yerimseniben
canım sürekli pozitif düşün ve bu sefer vcudum hazır ben de hazırım manen,bu iş olacak -dye telkinlerde bulun ...faydasını göreceksin...ben de ikinci denememde bebeklerime kavuştum canım...sevgiler...

Mrb arkadaslar.. Ben Alman hastanesinde ikince tüp bebek deneyimime basladım doktorum ulun bey eşiminkide emre bakırcıoglu... (Umarım hastaneden ve doktorlardan çok memnun olurum) ilk ignemi bugun oldum. (Allahım insallah bu tedavimde basarılı olabilirim:Saruboceq:.) Arkadslar benim için dua edin... :1hug:
İlk basarısız bi tüp bebek denemesinden ve çıkan o kadar olumsuz sonuçtan sonra insan ikincide daha bi tedirgin oluo... Arkadslar eger gebe kalabilirsem inanın dünyanın en mutlu kadını ben olucam..yerimseniben

canım acaba esının sorunu ne benım esımın spermı az 2mılyon sıze ne yapıyor emre bey acıklarmısın

canim insallah bu sefer basarirsin..sende bende insallah ikinci denemelerimizde anne adayi oluruzz..ilki ne zamandi unuttum ben kac ay ara vermis oldun???

canım acaba esının sorunu ne benım esımın spermı az 2mılyon sıze ne yapıyor emre bey acıklarmısın

Cnm emre bey çok ilgili bi doktor eşimin spermlerinde morfolojisi çok bozuk çıktı ve hareketlilik %0 çıktı ve sayısı çok az eşime iki ay önce bazı vitamin ilaçları verdi eşim oları düzenli olarak kullandı ve eşimin hareketligi %15 çıktı sayısıda 150.000 den 800.000 yükseldi doktor bile sasırdı çünkü çok umutsuzdu.. halen sayı düşük ancak bu kadar yükselmesi bile zordu aslında bakalım.

canim insallah bu sefer basarirsin..sende bende insallah ikinci denemelerimizde anne adayi oluruzz..ilki ne zamandi unuttum ben kac ay ara vermis oldun???

Tatlım insallah gebe kalabilirim herşeyden çok istiyorum bunu.. ikimizde anne oluruz ..insallahh..
canım ben en son ilk denememi mart ayında yapmıştım ikincisinide şimdi oluorum yarın yumurtalarım toplanıcak insallah bu sefer olur..
ilgin için çok teşekkür ederim arkadsım..:1hug:

mrb arkadaslar.. Ben alman hastanesinde ikince tüp bebek deneyimime basladım doktorum ulun bey eşiminkide emre bakırcıoglu... (umarım hastaneden ve doktorlardan çok memnun olurum) ilk ignemi bugun oldum. (allahım insallah bu tedavimde basarılı olabilirim:saruboceq:.) arkadslar benim için dua edin... :1hug:
Ilk basarısız bi tüp bebek denemesinden ve çıkan o kadar olumsuz sonuçtan sonra insan ikincide daha bi tedirgin oluo... Arkadslar eger gebe kalabilirsem inanın dünyanın en mutlu kadını ben olucam..yerimseniben

tedavinde neler oldu? şikayetlerin oldu mu?
Alman hastanesi 'ndeki ortam nabildi?
Ilgi alaka ortam rahat miydin?
Ve akupunkturu uygulayacaklar mi sana ?
Trensferden önce bir kere transferden sonra bir kere tavsiye ediyorlar.
Sen yüreğini ferah tut. Dualarim seninle sende eksik etme...
Herşeyin hayirlisini dile allahtan....
Allah yar ve yardimcin olsun....

Hayırlı olsun arkadaşım İnşallah bu sefer olur ve kucağına bebeciğini alırsın inşallah

Hadi hayirlisi olsun canim...insallah 2.ci denemende bebisine kavusursun..herseyden once inancini sakin yitirme..bize burdan guzel haberler vermeni nasip eder insallah guzel Allahim!

hadi bakalim kolay gelsin

canım karamellı esının sorunu ne sperm yukselebılıyomu acaba ne ılacı verıyo yanı erkekte ne yapılıyokı varıkosel dısında sperm yukseltme ılacı falan yokmus senın esının sorunu ne

:nazar::nazar:
canım karamellı esının sorunu ne sperm yukselebılıyomu acaba ne ılacı verıyo yanı erkekte ne yapılıyokı varıkosel dısında sperm yukseltme ılacı falan yokmus senın esının sorunu ne

Tatlım .. Emre bey sperm yükseltme ilacı vermior yani haklısın öyle bi ilaç zaten yok herhangi bi hastanede yada dünyada böyle bi ilaç yok bulunmamış doktor benim eşime çinko agarlıklı vitamin hapları verdi ve bu eşimin spermlerine ii geldi( :nazar:) eşimin sperm sorunu var hemm çok az sperm üretio hemde morfoloji sorunları var vitamin haplarından sonra biraz daha ii spermlere sahip oldu bu vitaminler kimi bünyelere ii gelir kimilerine hiç tesir etmez bu nasip ve kısmet işi bitanem inşallah hepimiz saglıklı sıhatli bebişlerimize kavuşuruz artık.. hep dua edelim canım inş hepimizin ve olmayan herkesin olur..a.s.:1hug::ecrin_bebek:

neskafecim canım nasılsın transferin oldumu güm mü sayıyosun kaç embriyon oldu..hakkında hayırlı olsun canım inşallah hamiş olucaksın önce ALLAHIN izniyle inşşş..a.s.

canım benim inş hamiş kalırım artık inan en büyük hayalim bu umarım bu sefer rabbim yüzüme güler ..
Canım benim şu anda 10 tane orta kalitede dondurulmuş emriyolarım var şu an transfer için gün bekliorum transfere kadar gün bekliorum daha ne zaman transfer olacamı bilmiorum ama oratalama bi tahminim var hehalde bayrama denk gelio ya ilk gününe yada arife günü transferim gerçekleşebilir hakkımda hayırlısı be canım ya ne zaman olursa olsun rabbim hayırlısıyla kucagıma almayı nasip etsin..
Canım benim senin sayfana giriorum mesaj yazmak için ancak msj yazamıorum nedenini bilmiorum bazen sen neler yaptın die sorucam fakat msj bölümünü bulup yazamıorum haberin olsun cnm..
öptüm seni canım benim..:1hug:a.s.

canım inşaallah sende bebişine kavuşursun sıra bize gelir inan bende çok istiyorum ama herşeyinde hayırlısı demektan kendimi alamıyorum tek yapmamız gereken sabır...

canım benim inş hamiş kalırım artık inan en büyük hayalim bu umarım bu sefer rabbim yüzüme güler ..
Canım benim şu anda 10 tane orta kalitede dondurulmuş emriyolarım var şu an transfer için gün bekliorum transfere kadar gün bekliorum daha ne zaman transfer olacamı bilmiorum ama oratalama bi tahminim var hehalde bayrama denk gelio ya ilk gününe yada arife günü transferim gerçekleşebilir hakkımda hayırlısı be canım ya ne zaman olursa olsun rabbim hayırlısıyla kucagıma almayı nasip etsin..
Canım benim senin sayfana giriorum mesaj yazmak için ancak msj yazamıorum nedenini bilmiorum bazen sen neler yaptın die sorucam fakat msj bölümünü bulup yazamıorum haberin olsun cnm..
öptüm seni canım benim..:1hug:a.s.

canım hakkında hayırlı gün ne zaman sa o gün olsun transferin inşşş...hayırlı haberlerini bekliyorum..
benim adımı tıklayıp özel mesaj yaz a girersen gönderebilirsin mesajını canım..öpüyorum..k.i.b.a.s.

X