-
- Konu Sahibi karamelli neskafe
canım sürekli pozitif düşün ve bu sefer vcudum hazır ben de hazırım manen,bu iş olacak -dye telkinlerde bulun ...faydasını göreceksin...ben de ikinci denememde bebeklerime kavuştum canım...sevgiler...Mrb arkadaslar.. Ben Alman hastanesinde ikince tüp bebek deneyimime basladım doktorum ulun bey eşiminkide emre bakırcıoglu... (Umarım hastaneden ve doktorlardan çok memnun olurum) ilk ignemi bugun oldum. (Allahım insallah bu tedavimde basarılı olabilirim:Saruboceq:.) Arkadslar benim için dua edin... :1hug:
İlk basarısız bi tüp bebek denemesinden ve çıkan o kadar olumsuz sonuçtan sonra insan ikincide daha bi tedirgin oluo... Arkadslar eger gebe kalabilirsem inanın dünyanın en mutlu kadını ben olucam..yerimseniben
Mrb arkadaslar.. Ben Alman hastanesinde ikince tüp bebek deneyimime basladım doktorum ulun bey eşiminkide emre bakırcıoglu... (Umarım hastaneden ve doktorlardan çok memnun olurum) ilk ignemi bugun oldum. (Allahım insallah bu tedavimde basarılı olabilirim:Saruboceq:.) Arkadslar benim için dua edin... :1hug:
İlk basarısız bi tüp bebek denemesinden ve çıkan o kadar olumsuz sonuçtan sonra insan ikincide daha bi tedirgin oluo... Arkadslar eger gebe kalabilirsem inanın dünyanın en mutlu kadını ben olucam..yerimseniben
Mrb arkadaslar.. Ben Alman hastanesinde ikince tüp bebek deneyimime basladım doktorum ulun bey eşiminkide emre bakırcıoglu... (Umarım hastaneden ve doktorlardan çok memnun olurum) ilk ignemi bugun oldum. (Allahım insallah bu tedavimde basarılı olabilirim:Saruboceq:.) Arkadslar benim için dua edin... :1hug:
canım acaba esının sorunu ne benım esımın spermı az 2mılyon sıze ne yapıyor emre bey acıklarmısın
canim insallah bu sefer basarirsin..sende bende insallah ikinci denemelerimizde anne adayi oluruzz..ilki ne zamandi unuttum ben kac ay ara vermis oldun???
mrb arkadaslar.. Ben alman hastanesinde ikince tüp bebek deneyimime basladım doktorum ulun bey eşiminkide emre bakırcıoglu... (umarım hastaneden ve doktorlardan çok memnun olurum) ilk ignemi bugun oldum. (allahım insallah bu tedavimde basarılı olabilirim:saruboceq:.) arkadslar benim için dua edin... :1hug:
Ilk basarısız bi tüp bebek denemesinden ve çıkan o kadar olumsuz sonuçtan sonra insan ikincide daha bi tedirgin oluo... Arkadslar eger gebe kalabilirsem inanın dünyanın en mutlu kadını ben olucam..yerimseniben
canım sonc ne hamılemısın
canım karamellı esının sorunu ne sperm yukselebılıyomu acaba ne ılacı verıyo yanı erkekte ne yapılıyokı varıkosel dısında sperm yukseltme ılacı falan yokmus senın esının sorunu ne
Hayır tatlım.. Yumurtalarım toplandı ve transfer için gün bekliorum.. Hayırlısı..
neskafecim canım nasılsın transferin oldumu güm mü sayıyosun kaç embriyon oldu..hakkında hayırlı olsun canım inşallah hamiş olucaksın önce ALLAHIN izniyle inşşş..a.s.
canım benim inş hamiş kalırım artık inan en büyük hayalim bu umarım bu sefer rabbim yüzüme güler ..
Canım benim şu anda 10 tane orta kalitede dondurulmuş emriyolarım var şu an transfer için gün bekliorum transfere kadar gün bekliorum daha ne zaman transfer olacamı bilmiorum ama oratalama bi tahminim var hehalde bayrama denk gelio ya ilk gününe yada arife günü transferim gerçekleşebilir hakkımda hayırlısı be canım ya ne zaman olursa olsun rabbim hayırlısıyla kucagıma almayı nasip etsin..
Canım benim senin sayfana giriorum mesaj yazmak için ancak msj yazamıorum nedenini bilmiorum bazen sen neler yaptın die sorucam fakat msj bölümünü bulup yazamıorum haberin olsun cnm..
öptüm seni canım benim..:1hug:a.s.