- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.302
- 63
- 44
- Konu Sahibi hayalim mucize
çok garip bir durumun içindeyim benim 24. günümde akıntımın içinde koyu kırmızı leke geldi erken adet oluyorum sandım devamı gelmedi sonra 27. günümde kahverengi lekeler başladı bekledim yine gelen yok ama lekeler devam etti salı günü açık pembeye döndü içinde ip gibi kırmızılar vardı dün sabah test yaptım pozitif çıktı ama pembe lekeler kırmızıya dönmüştü hemen hastaneye gittik hcg sonucum 53 çıktı doktor düşük buldu kanamamda olduğu için düşük yapıyor olabilirsin dedi yarın için tekrar çağırdı hiçbir ilaç vermedi bu sabah evde tekrar test yaptım kopkoyu iki çizgi çıktı ama çok kanamam da var hcg artmış sanırım ama niye kanama var bilmiyorum kanama artarak devam ediyor ağrım da çok herşey yarın belli olacak 100 ün üstünde çıkarsa tedavi uygularız dedi doktorum ama bu kanama niye olur yaşayan oldu mu böyle olupta sağlıklı gebelik geçiren var mı aranızda 3 yılı geçti bekliyorduk bu bebeği stres yapmamaya çalışıyorum ama üzülüyorum kimyasal ya da düşük olsa bile sonra hamile kalabilen oldu mu aranızda