kızlar içimi rahatlatacak birşeyler söyleyin :(

hayalim mucize

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2017
2.481
2.302
63
44
çok garip bir durumun içindeyim benim 24. günümde akıntımın içinde koyu kırmızı leke geldi erken adet oluyorum sandım devamı gelmedi sonra 27. günümde kahverengi lekeler başladı bekledim yine gelen yok ama lekeler devam etti salı günü açık pembeye döndü içinde ip gibi kırmızılar vardı dün sabah test yaptım pozitif çıktı ama pembe lekeler kırmızıya dönmüştü hemen hastaneye gittik hcg sonucum 53 çıktı doktor düşük buldu kanamamda olduğu için düşük yapıyor olabilirsin dedi yarın için tekrar çağırdı hiçbir ilaç vermedi bu sabah evde tekrar test yaptım kopkoyu iki çizgi çıktı ama çok kanamam da var hcg artmış sanırım ama niye kanama var bilmiyorum kanama artarak devam ediyor ağrım da çok herşey yarın belli olacak 100 ün üstünde çıkarsa tedavi uygularız dedi doktorum ama bu kanama niye olur yaşayan oldu mu böyle olupta sağlıklı gebelik geçiren var mı aranızda 3 yılı geçti bekliyorduk bu bebeği stres yapmamaya çalışıyorum ama üzülüyorum kimyasal ya da düşük olsa bile sonra hamile kalabilen oldu mu aranızda

2274337
IMG_20190530_065251.webp

Canım kalbini gönlünü ferah tut iyi düşün iyi olsun inşallah arkadaşım.
Ama oldu ki kimyasal gebelik oldu üzülme peşi çabuk gelir derler Allah'ın izni ile.
Benim tüp bebekte kimyasal olmuştu 2 ay sonra normal yolla hamile kaldim Elhamdülillah.
Aklına kötü şeyler getirme güzel olacak Allahin izni ile insallah

Canım kalbini gönlünü ferah tut iyi düşün iyi olsun inşallah arkadaşım.
Ama oldu ki kimyasal gebelik oldu üzülme peşi çabuk gelir derler Allah'ın izni ile.
Benim tüp bebekte kimyasal olmuştu 2 ay sonra normal yolla hamile kaldim Elhamdülillah.
Aklına kötü şeyler getirme güzel olacak Allahin izni ile insallah
sağol canım biz tüp bebek denedik geçen yaz tutmadı negatif sonuç aldık sonra bırakmıştık bebek ile ilgili herşeyi bu çok sürpriz olmuştu üzülüyorum çünkü yaşım 39 pek umudum yoktu

sağol canım biz tüp bebek denedik geçen yaz tutmadı negatif sonuç aldık sonra bırakmıştık bebek ile ilgili herşeyi bu çok sürpriz olmuştu üzülüyorum çünkü yaşım 39 pek umudum yoktu
Ben de tam kendimi bıraktığım ay da hamile kalmıştım canım sakın üzülme Rabbim cok büyük sabirla dua ile bekle bu mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine. Allah ol derse olmayacak birsey yoktur çünkü.

Ben de tam kendimi bıraktığım ay da hamile kalmıştım canım sakın üzülme Rabbim cok büyük sabirla dua ile bekle bu mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine. Allah ol derse olmayacak birsey yoktur çünkü.
sağol canım Allah razı olsun şimdi hiç bilmiyorum ne olacak kanama var test koyu çıktı hcg si artıpta kanaması olan sağlıklı gebelik geçiren duydun mu hiç

Geçen ay kendimi adetimden sonra bıraktım ovülasyon takibi yapmadım ama yumurtladığım günü biliyordum. Değerlendirdim ama hiç kafama takmadan. Bugün 30.gün adetimin üzerinden. Ve sabah adet oldum. Bu ay da gitti. Neden böyle oluyor canım.

sağol canım Allah razı olsun şimdi hiç bilmiyorum ne olacak kanama var test koyu çıktı hcg si artıpta kanaması olan sağlıklı gebelik geçiren duydun mu hiç

Olmaz olur mu hiç canim, herkes sakin rahat gecirmes hamileliğini kiminde Rabbim sinava tabii eder. Annem 4hamileliginde de kanama geçirmiş dolu dolu ama hepimiz Elhamdülillah sağlıklıyız canim. Sende iyi düşün iyi olsun inşallah.

Geçen ay kendimi adetimden sonra bıraktım ovülasyon takibi yapmadım ama yumurtladığım günü biliyordum. Değerlendirdim ama hiç kafama takmadan. Bugün 30.gün adetimin üzerinden. Ve sabah adet oldum. Bu ay da gitti. Neden böyle oluyor canım.
Bir cok nedeni olabilir canim, doktora gidip detaylı muayne oldunuz mu eşinizle beraber.

Kimyasal gebelikte 3 ay sonra hamile kaldım bu iyiye işaret olabilir belki stres etme kasma bende bu ay olmasın düğün var demiştim kafaya takmamistim tuttu her nekadar takmıyorum desende takılıyor hayırlısı inşallah

Olmaz olur mu hiç canim, herkes sakin rahat gecirmes hamileliğini kiminde Rabbim sinava tabii eder. Annem 4hamileliginde de kanama geçirmiş dolu dolu ama hepimiz Elhamdülillah sağlıklıyız canim. Sende iyi düşün iyi olsun inşallah.

Bir cok nedeni olabilir canim, doktora gidip detaylı muayne oldunuz mu eşinizle beraber.
Hiç sorun yok sadece eşimde 18 milyon sperm yüzde 38 hareketlilik var

sağol canım hep okuyorum yazdıklarını kalbinin temizliğini hissediyorum hep Rabbim gönlüne göre versin sana da senin gibi bir evlat nasip etsin inşallah

Kimyasal gebelikte 3 ay sonra hamile kaldım bu iyiye işaret olabilir belki stres etme kasma bende bu ay olmasın düğün var demiştim kafaya takmamistim tuttu her nekadar takmıyorum desende takılıyor hayırlısı inşallah
sağol canım cevabın için Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

aylardır adı bile geçmiyordu zaten bırakmıştık ki oldu derken gidiyor bundan sonrası daha kolay diyorlar ama nasip tabii

sağol canım cevabın için Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

aylardır adı bile geçmiyordu zaten bırakmıştık ki oldu derken gidiyor bundan sonrası daha kolay diyorlar ama nasip tabii
Çok şükür ki olabiliyor bak eşinize keçi boynuzu özü icirin sizde havuç yiyin ben havucu sevmezdim salatya rendeleyip yedim inşallah bunlarda vesile olur her bayan kimyasal geçirebiliyor ben geçirdikten sonra çok araştırdım kafaya taktım en son doktor dediki çok şükür ki oluyor bunu düşün öylede yap

Çok şükür ki olabiliyor bak eşinize keçi boynuzu özü icirin sizde havuç yiyin ben havucu sevmezdim salatya rendeleyip yedim inşallah bunlarda vesile olur her bayan kimyasal geçirebiliyor ben geçirdikten sonra çok araştırdım kafaya taktım en son doktor dediki çok şükür ki oluyor bunu düşün öylede yap
öyle canım zaten garip duygular içindeyim hem üzülüyorum hem de hamile kalabildiğim için umudum arttı ama yine de Rabbim kimseye yaşatmasın her hamile kadın sağlıkla alsın bebeğini kucağına
eşimin değerleri çok iyi canım onun sorunu yok benim yumurtalarım zayıf sadece amh 0,76 çıkmıştı geçen yıl kalitesi önemli ama şu gebeliği atlatayım hayırlısı ile kendimi bakıma sokucam biraz araştırıcam zaten bu ay polen çok yemiştim belki o vesile oldu aynı şekilde devam edicem bir de takviye ilaçlar var tüp bebek tedavisinde kullanmıştım ben onlardam alayım diyorum en azından 3 ay deneyeyim bu şekilde artık gerisi tevekkül

bende 25,gunde ilişki sonrası leke gelmiş eşim söyledi adet oluyorum demek dedim
sonra gelmedi
29, gunde leke geldi kahverengi gibi
bugun 30 gun halaa leke geliyor aynı şekilde ,

ama ben hiç test yapmadım yapacak testimde yok zaten

benım hiç umudum yok yas 44

beklıyorum

ama sen inşallahhhhh hamılesındır canım

bende 25,gunde ilişki sonrası leke gelmiş eşim söyledi adet oluyorum demek dedim
sonra gelmedi
29, gunde leke geldi kahverengi gibi
bugun 30 gun halaa leke geliyor aynı şekilde ,

ama ben hiç test yapmadım yapacak testimde yok zaten

benım hiç umudum yok yas 44

beklıyorum

ama sen inşallahhhhh hamılesındır canım
canım benimde yanı senin gibi oldu ben de test yapmadım sökülemiyorum sandım yaşım 39 hiç umudum yoktu ama meğer hamileymişim ve şu an büyük ihtimalle ya düşük yapıyorum ya da kimyasal oldu bence test yap varsa bebek önlem alınır ben şu an düşünmüyor değilim testi daha erken yapsaydım kurtarabilirmiydim acaba diye bişi kaybetmezsin bence test yapmalısın

canım benimde yanı senin gibi oldu ben de test yapmadım sökülemiyorum sandım yaşım 39 hiç umudum yoktu ama meğer hamileymişim ve şu an büyük ihtimalle ya düşük yapıyorum ya da kimyasal oldu bence test yap varsa bebek önlem alınır ben şu an düşünmüyor değilim testi daha erken yapsaydım kurtarabilirmiydim acaba diye bişi kaybetmezsin bence test yapmalısın

cumartesi dr gitmeyi planlıyordum zaten hormonlara baktırmak için
bakalım ,zaten hamıle kalırsam 2 hafta sonra kocama söylemiyecem ,
öyle ahh ettim

Back
X