Kızlar, huylarınız hakkında yoruma var mısınız? Buyurun

meyra__

Kabe-i Muazzama...
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2010
14.789
16.930
298
Kızlar en sevdiğiniz hayvanı yazın, cevabınıza göre sizin huylarınız hakkında yorumlar yapıyım, bakalım ne kadar doğru olacak söylediklerim!!!opuyorumnanaktan
Ama cevabınızı yazmadan önce, gerçekten en çok sevdiğiniz hayvanı yazdığınıza mutlaka emin olun...
Varmısınız? varsanız buyrun yazın, bende yorumlayım :icecream:Şeniz

eveeett öncee benn
en sevdiğin hyvan kuğuopuyorumnanaktan
bekliyrm yorumlarını cnmkaydirigubbakcemile5

eveeett öncee benn
en sevdiğin hyvan kuğuopuyorumnanaktan
bekliyrm yorumlarını cnmkaydirigubbakcemile5

Bi kere gösterişli bir dış görünüme sahipsin, girdiğin ortamlarda hayran bakışlar eşliğindeki dikkatleri hemen üzerine çekersin.
Zarifsin, sakinsin, beyaz rengi çok seversin.
Aşk hayatında sadakat senin için çoooook önemli, çok sadıksın vede kolay kolay vazgeçen taraf değilsin.

Birde sakinsin sakin olmasına ama, arada birde sakin görünmene rağmen
sebepsiz yere çevrendekilere karşı biranda çok huysuzca davrandığın zamanlarında olur.

Hadi bakalım beğenicekmisin yorumlarımı
Ne kadar doğru yorumlarım??CADIARZU

Bende köpeklere cok severimopuyorumnanaktan

Senden çok iyi bi dost olur canım.Şeniz
Çok sadıksın, yardım seversin, sevdiklerini çok sahiplenen vede sevdiklerin için çok fedakarlıklar yapan birisin.
Zor gün dostusun.
Sevdiklerin senin yanında kendilerini çok mutlu ve huzurlu hissederler ve hiç çekinmeden oldukları gibi rahatca davranabilirler.

Çok tatlı, çok içten, çok masum bakışlara sahipsin.a.s

Kızlar siz yazın, ben vakit buldukça yazarım yorumları, cevapları.
Benim şuan biraz işim var o yüzden gitmek zorundayım, en yakın vakitte görüşmek üzereŞeniz

Bende sizden yorumlarımın ne kadar doğru olduğunun cevaplarını merakla bekliyorum canlarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

çok tşkkr edrm cnm...a.s.
dikkatleri üzerime çok çabuk toplarm evett
sadakat olmazsa olmazımm çok doğrulmaz:
aşık olursam çok pis yapışırım bırakmam eveetsempatiksalakcinni
genel anlamda sakinimdirbayanssulusmile

canım benimŞeniz

Ben atlara bayılırımopuyorumnanaktan,büyüleyici hayvanlar bence..
Merakla bekliyorum yorumunukaydirigubbakcemile5

Sevdiğin kişilere pek çok konuda yardımcı olursun, güçlüsün, bünye olarakta oldukça kuvvetlisin, asilsin, duygusalsın, biraz duygularını açığa vurmakta zorlanırsın, biraz umursamazsın, geneldede uysalsın.

Hayatında genelde insanlara karşı dostça yaklaşmaya çalışırsın.
Birde ağır ev işleri gibi bir çok bayana göre baya ağır gelecek işlerde elin oldukça hızlıdır, pratiktir.

ben kediciyim :)

bendensin bende kediciyimdir yerimseniben

İşini bilirsin, kendine güvenin oldukça yerindedir, atletik bir vücuda sahipsin, akıllısın, biraz bencilsin, midene oldukça düşkünsün, balığı çok seversin, rahatına çok düşkünsün, sıcağı seversin, neşeli ve şirinsin, hareketlisin, eğlenmeyi ve muziplik yapmaya bayılırsın...

Duygularını genelde dokunma yolu ile ifade edersin ve sanada aynı şekilde ifade edilmesinden çok hoşlanırsın.

yok yokmuş sendede

ben kuzu ve keçi yavrularını çok severim eşimin köyüne gidince onları yakalayıp kucağımdan bırakmam

Saflıktan hoşlanıyorsun, sevimlisin, masumsun, uysalsın, boş durmaktan genelde hoşuna gitmez, normal güçlükte bir bünyen var, hafif inatsın, yaşama sevinçle ve cap canlı bakarsın, seni hiç tanımayanlar ilk görüşte senin nasıl bir insan olduğunu anlamakta biraz zorlanabilirler.
Annenle senin aranda çok kuvvetli bir bağ vardır.
Biraz zorsun.
Dağı tepeyi yeşilliği çok seversin.
Sabrın ve azmin takdire şayan, bu sabrın ve azminlede genelde hem kendin için hemde çevrendekiler için çok yararlı sonuçlara imza atarsın.
Akıllısın, beklenmedik ataklar yaparsın.

ben de yesil hayvanlari seviyorum.. kertenkele kaplumbaga gibi.. bir de kelebekleri cok severim..

ben yavru ördeklere bayılıyommmm

Sevimli, masum, neşeli, meraklısın, akıllı, sempatiksin, dikkat çekicisin, ilginç bir karaktersin, biraz huysuzsun, konuşmayı seversin.
Bulunduğun ortamda konuşacak olursan, oldukça ilginç konuşmalarınla dikkatleri üzerine çekersin.
Taktikçisin. Mesela zor bir zamanında taktiğin sayesinde refaha kavuşursun.
Kimi insanlar vardır yalnız olmayı daha çok severler yada fazla kalabalıktan hoşlanmazlar, sen aksine kalabalık ortamlarda bulunmaktan daha çok mutlu olursun.
Son olarakta; hiç yüzdünmü bilmiyorum ama, vücud yapın yüzmeye oldukça elverişli olabilir.

Yorum yapmaktan kendimi falcı gibi hissettim yaakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

bende muhabbet kuşlarını seviyorum:)

Uzun süre susuz kalabilirsin, sohbeti muhabbeti çoook seversin, muhabbet olmazsa olmazın, konuşkansın, minyon tipte biri olabilirsin, sevimli, narin, hassas ve güzelsin, ezberin kuvvetli, sıcak kanlısın, taklit yeteneğin iyi olabilir.
Kendi kendine yetersin.
Senin hayatında suyun önemi çok büyüktür.
Hava akımı derler ya ceyranda kalmak diye, ceyranda kalmaya hiç gelemezsin hemen şifayı kaparsın. Soğuğu sevmezsin, yağmurdanda hoşlandığın pek söylenemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…