• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar, huylarınız hakkında yoruma var mısınız? Buyurun

Uzun süre susuz kalabilirsin, sohbeti muhabbeti çoook seversin, muhabbet olmazsa olmazın, konuşkansın, minyon tipte biri olabilirsin, sevimli, narin, hassas ve güzelsin, ezberin kuvvetli, sıcak kanlısın, taklit yeteneğin iyi olabilir.
Kendi kendine yetersin.
Senin hayatında suyun önemi çok büyüktür.
Hava akımı derler ya ceyranda kalmak diye, ceyranda kalmaya hiç gelemezsin hemen şifayı kaparsın. Soğuğu sevmezsin, yağmurdanda hoşlandığın pek söylenemez.

tşk ederim eline sağlık cnmalkisalkisalkis

tamamdır kaplumbağa o zaman :)

aşağıda yazdıklarımın sende olma ihtimali yüksek olabilir canım;
kilo bakımında zayıf olmak
sakin olmak
yeşillik alanları çok sevmek
ağırcanlı olmak
biraz gizemli olmak
kışı pek sevmemek.a.s

nasıl? ne kadarı sende var canımıniçi?CADIARZUŞeniz

hadi kızlar, (2arkadaşın dışında) neden hala yorumların ne kadar doğru olduğunu yazmadınız ki??CADIARZUbiliyorsunuz bende sizden bu cevapları bekliyorum, ilk sayfalarımda da belirtmiştim zaten bunubenneyaptımkibenneyaptımki

kilo bakımında zayıf olmak
sakin olmak
yeşillik alanları çok sevmek
ağırcanlı olmak
biraz gizemli olmak
kışı pek sevmemek.a.s

nasıl? ne kadarı sende var canımıniçi?CADIARZUŞeniz

eh biraz tuttu biraz tutmadi.. kisi cok severim.. gizemli miyim bilemiyorum.. agircanli degilim aksine kanim kaynar.. yesilligi cok severim.. sakinimdir genelde zayif sayilabilirim..
tesekkurler yorumun icin..

hadi kızlar, (2arkadaşın dışında) neden hala yorumların ne kadar doğru olduğunu yazmadınız ki??CADIARZUbiliyorsunuz bende sizden bu cevapları bekliyorum, ilk sayfalarımda da belirtmiştim zaten bunubenneyaptımkibenneyaptımki

ben de balıkları seviyorum dedim ama yorum yapmamışsınız
bekliyorum ona göre doğru mu yanlış mı söylerimopuyorumnanaktan

Sevdiğin kişilere pek çok konuda yardımcı olursun, güçlüsün, bünye olarakta oldukça kuvvetlisin, asilsin, duygusalsın, biraz duygularını açığa vurmakta zorlanırsın, biraz umursamazsın, geneldede uysalsın.

Hayatında genelde insanlara karşı dostça yaklaşmaya çalışırsın.
Birde ağır ev işleri gibi bir çok bayana göre baya ağır gelecek işlerde elin oldukça hızlıdır, pratiktir.
Bünye olarak kuvvetli olmak ve ağır ev işlerinde pratik olmak dışında bana uyuyor.Teşekkürler yorumun için..opuyorumnanaktan

ben de balıkları seviyorum dedim ama yorum yapmamışsınız
bekliyorum ona göre doğru mu yanlış mı söylerimopuyorumnanaktan

sevimli olmak,
hassas olmak,
narin olmak,
uysal olmak,
hislerinin kuvvetli olması,
duygusal, hayalperest, birazda kırılgan yapıda olmak,

bulunduğun ortama kolay adapte olmak, iç dünyanda öyle olmasada dışardan görünüşte bulunduğun ortama kolay adapte olduğunun görülmesi.

sizi anlamak biraz zor olabilir,
hiç kin tutmayan, yapılan büyük kötülükleri bile kolay unutan yapıda olmak,
kolay kolay insanları kırmayan,
gönül almayı çok güzel bi şekilde yapabilen,
vücud olarak esnek yapıda olmak,
cildinin genelde pürüzsüz olması,
asla şiddete gelememek.opuyorumnanaktan

en sevdigim hayvan köpek

Senden çok iyi bi dost olur canım.a.s çok iyi bir can yoldaşı olur.
Çok sadık olmak,
yardım sever olmak,
sevdiklerini çok sahiplenen vede sevdiklerin için çok fedakarlıklar yapan biri olmak,
Zor gün dostu olmak,
biraz umursamaz olmak,
genelde sakin yapıda olmak,
vefalı olmak,
temizlik açısından çok titiz olmamak,
bazı zamanlarda çok kolay kandırılabilirsin,

Sevdiklerin senin yanında kendilerini çok mutlu ve huzurlu hissederler ve hiç çekinmeden oldukları gibi rahatca davranabilirler.

sevimli olmak,
Çok tatlı, çok içten, çok masum bakışlara sahip olmak,
düşmanların her halükarda senden korkarlar.

Son düzenleme:

sevimli olmak,
hassas olmak,
narin olmak,
uysal olmak,
hislerinin kuvvetli olması,
duygusal, hayalperest, birazda kırılgan yapıda olmak,

bulunduğun ortama kolay adapte olmak, iç dünyanda öyle olmasada dışardan görünüşte bulunduğun ortama kolay adapte olduğunun görülmesi.

sizi anlamak biraz zor olabilir,
hiç kin tutmayan, yapılan büyük kötülükleri bile kolay unutan yapıda olmak,
kolay kolay insanları kırmayan,
gönül almayı çok güzel bi şekilde yapabilen,
vücud olarak esnek yapıda olmak,
cildinin genelde pürüzsüz olması,
asla şiddete gelememek.opuyorumnanaktan

bu kadarına da pes yaniakannehir hepsi doğru ya.kin tutmam tutamam yani.hayallerle yaşıyorum,insanları kırmamak için alttan alıyorum genelde(ama üzülüp dökülen yine ben oluyorum) neyse kavga gürültü bunları da sevmiyorum
hepsini yazmayayım çünkü aynı yani yazmaya gerek yok.çok teşekkür ederim cevapladığın içinolumunekankayizsmile

bendensin bende kediciyimdir yerimseniben

İşini bilirsin, kendine güvenin oldukça yerindedir, atletik bir vücuda sahipsin, akıllısın, biraz bencilsin, midene oldukça düşkünsün, balığı çok seversin, rahatına çok düşkünsün, sıcağı seversin, neşeli ve şirinsin, hareketlisin, eğlenmeyi ve muziplik yapmaya bayılırsın...

Duygularını genelde dokunma yolu ile ifade edersin ve sanada aynı şekilde ifade edilmesinden çok hoşlanırsın.

yok yokmuş sendede:1:

vuuuvvvvv ben neymişim be :D

henüz bir atletik vücudum yok. balık eti sınırını aşalı çok oldu ama spor yapmayı çok severim.

diğer yazdıklarını da çevremdekilerin onayladıkları şeyler olduğunu söylemem gerek :)

Back