Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar en sevdiğiniz hayvanı yazın, cevabınıza göre sizin huylarınız hakkında yorumlar yapıyım, bakalım ne kadar doğru olacak söylediklerim!!!opuyorumnanaktan
Ama cevabınızı yazmadan önce, gerçekten en çok sevdiğiniz hayvanı yazdığınıza mutlaka emin olun...
Varmısınız? varsanız buyrun yazın, bende yorumlayım :icecream:Şeniz
Merhaba meyra ben en col timsah seviyorum. Allahim bayiliyorum. O rengi hele ne kadar guzel.. bana da yorum yapar misin??
tabiki yaparım: )
vay be eski topiğim: )))))
çöl timsahımı demek istedin yani canım?
Hayir nehir timsahi..
Meyracim inan hic sogukkanli degilim kesinlikle duygu insaniyim, bir seyleri sindirmek gibi bir seyim yok çünkü insanlari genelde takmiyorum, hakkimin pesinde kosarim, bana haksizlik yapildigini farkettiysem hakkimi alana kadar ugrasirim, pesini bırakmam, inan benimle ugrasanla da ugrasmiyorum. Çünkü benimle ugrasan insanlari o kadar ciddiye almiyorum.öncelikle yorumlarımı tamamen seçtiğin hayvana göre yazıyorum canım.
bir kere ilginç bir kişiliksin.
ve soğukkanlısın.
giyim olarak genelde ilginç renkleri ve tarzı seçiyorsun, ve bu tarzın ilede genelde dikkat çekiyorsun.
duygu insanısın, duygusallık olmadan yapamıyorsun, duygusallık senin hayatın, ilgi alanın....
hayatında çok ağlayan birisin, ve genelde birşeyleri sindirmekte güçlük çektiğin için ağlıyorsun.
bazende çok tehlikelisin açıkçası, genelde senle uğraşmayanla uğraşmıyorsun, ama uğraşmayı istediğin vakittede çok oyunların oluyor ve çok uğraşıyorsun.
güçlü ve sakin bir yapın var, konuşma yeteneğinde oldukça gelişmiş; ))))
çokta güzel laf yetiştirirsin: )))))
yavaş yavaş ilerlemek hayat felsefen gibi birşey nerdeyse.
endamlı bir kişisin, çokta masum bir kişisin aynı zaman.
sulu gıdalara çok düşkünsün, balık türüne bayılıyorsun, bilhassa büyük balık türlerine.
pek sıcakkanlı olduğunda söylenemez, yalnız takılmayıda genelde seviyorsun: ))))
nasıl uydumu kız: ))))
Meyracim inan hic sogukkanli degilim kesinlikle duygu insaniyim, bir seyleri sindirmek gibi bir seyim yok çünkü insanlari genelde takmiyorum, hakkimin pesinde kosarim, bana haksizlik yapildigini farkettiysem hakkimi alana kadar ugrasirim, pesini bırakmam, inan benimle ugrasanla da ugrasmiyorum. Çünkü benimle ugrasan insanlari o kadar ciddiye almiyorum. Kin tutan biri degilim. Bugun sevmedigim birini yarin sevebilirim. Dogrudur balik cok sevsrim. Suku yemekte cok severim.
Ask olsun sicakkanli degil miyim yani? Hih![]()
kız allah seni: ))))
bak ben başta ne dedim, yorumumu tamamen seçtiğin hayvana göre yapıyorum, atıyorum yaaa ya tutarsa işte: )
sıcakkanlısın tabi ama işte yazdım öyle gece gece, alınma sakın, bence çok sıcak kanlısın: )
ALINMA SAKIN EMİ: )
uydurmasyon işte: )
Yok kiz alinmadim. Timsah sicak kanli bir hayvan degildir eheheh. Sagol tatlim yorumun icin. Opuyorum seni hayirli geceler. Uyuyayim ben artik![]()
Bende serçe kuslarini seviyorum banada yorum yapabilirmisiniz şimdiden teşekkürler
Evet uydu cok tesekkurler canim öptüm hayırlı gecelerbir kere narin tez canlısın, cıvıl cıvılsın, ve çok çok uyumlu bir kişiliksin.
bahar tam senlik, piknik açık havada sohbetler tam senlik...
suyu seversin, özgürlüğü seversin.
giyinirken genelde pastel renkler tercihin.
konuşmayı seversin.
ufak tefeksin, şirinsin, akıllısın: )
birinin yada birilerinin seni sıkmasına daraltmasına asla gelemezsin.
nasıl uydumu?: )
Evet uydu cok tesekkurler canim öptüm hayırlı geceler![]()