Kızlar hormon testi anlayan yardımcı olabilir mi

bukaaa

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2024
400
105
18
24
Öğleden sonra gidicem doktora bu sabah verdim. Adetimin 3. Günü anlayanlar yazabilir mi

Eklentiler

• IMG_9384.png
    153,4 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_9382.png
    137,3 KB · Görüntüleme: 50
Çok anlamıyorum ama testosteron seviyen yüksek çıkmış. Benim de aynı şekilde yüksekti doktorum bu yüzden adet göremediğimi ve gebe kalamadığımı söyledi. Sıkıntın ne tam olarak bilemiyorum ama muhtemelen doktorun testosteronu düşürmek için bi tedavi vericektir. Şimdiden geçmiş olsun canım

Adet görüyorum aslında düzenli de sayılır 2gün falan şaşıyor sadece. Ama evet benimde gebelik oluşmadı

Adet görüyorum aslında düzenli de sayılır 2gün falan şaşıyor sadece. Ama evet benimde gebelik oluşmadı
Tahminimce testosteron seviyene bağlıcak doktorun. Ben şu an doktorumun söylediği şekilde doğum kontrol hapı kullanıyorum adet görebilmek ve hormonları düzenlemek için. Bunun dışında da nane çayı testosteron seviyesini düşüren bi şey istersen doktorunla görüştükten sonra deneyebilirsin. Bi de gebelik düşündüğün andan itibaren mutlaka bi folik asite başlamalısın. Eğer kullanmıyosan hemen doktoruns söyle bş tane yazsın sana başla

Çok teşekkür ederim evet kullanmıyorum Folik asit. Umarım düzelir amh da çok önemliymiş onun sonuçları 10 gün sonra çıkıcak umarım güzel çıkar

Çok teşekkür ederim evet kullanmıyorum Folik asit. Umarım düzelir amh da çok önemliymiş onun sonuçları 10 gün sonra çıkıcak umarım güzel çıkar
Folik asite başlamalısın o zaman hemen. İnşallah çabucak halledilir bi şeydir canım tekrar çok geçmiş olsun rabbim sağlıklı bi gebelik sağlıklı bi evlat nasip etsin sana inşallah

Prolaktin 38 çıkmış ve kırmızı değil bende yaptım geçen hafta 33 çıktı ve kırmızıydı hafif yüksek dedi hatta doktor bende hayıt tohumu içiyorum süt hormonu yüksek olduğu için adet düzensizliği ve yumurtlama sorunu yapıyormuş

Aaa öyle mi kırmızı olmayınca ben normaldir diye düşündüm

O durum hastanenin referans değerine bağlı canım degisir hastaneden hastaneye. Benimde 28 çıkmıştı kırmızıydı iki hap kullandım düzeldi.

O durum hastanenin referans değerine bağlı canım degisir hastaneden hastaneye. Benimde 28 çıkmıştı kırmızıydı iki hap kullandım düzeldi.
Hadi bana bana ilaç vermediler önemsemediler bende kendi kendime çözüm bulmaya çalışıyorum 2 3 ay düzelmezse özel hastanede muayene olacağım

Hamile kaldınız mı peki daha sonra. Benim de testestoron seviyem yüksek 69 çıkmıştı. Adetlerim düzenli gebelik elde edemiyorum bu ay takviye verdi doktorum onu kullanıyorum

Canım sen prolaktin yüksek değil gibi gozuksede bebek için düşmesi gerekir diye düşünüyorum. En fazla prolaktin 23-25 olması lazım galiba sinir o ama hastaneye göre değişiyor bu durum ona mutlaka bişey söyler inşallah. Bide tsh bakmamış doktorun ben mi göremedim o da önemli

Hadi bana bana ilaç vermediler önemsemediler bende kendi kendime çözüm bulmaya çalışıyorum 2 3 ay düzelmezse özel hastanede muayene olacağım
Ben anlamıyorum bazı hastaneler niye böyle yapıyor. Benim doktorum 28 olduğu halde verdi içtim. Ki benim prolaktin sorunum yok ben üç ay önce regl değilken vermistm 17 di bu kez de reglken vereyim dedim 28 çıktı. O ay hurma kuru üzüm v.s çok yedim o da etkilemiş olabilir bunlar yükseltiyor bide stres etkiliyor. Burda birinin de 33 çıkmış hap verilmemiş bende kendi kendime bana neden hap verildi diye soyleniyodum

Size de fazla yükselmeden verilmiş gerçekten

Size de fazla yükselmeden verilmiş gerçekten
İşte bunun sebebi de bebek istiyorum 9 aydır olmuyor dediğim için. Kadın doğuma gitmiştim. Gecen ay yüksek çıktı bu ay baktırdım sağlık ocağından. Geri 17 ye düşmüş diğer ay da zaten kadın doğuma gidicem 2 ay sonra gel demişti. Bide o bakacak galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…