Kızlar hormon testi anlayan yardımcı olabilir mi

İşte bunun sebebi de bebek istiyorum 9 aydır olmuyor dediğim için. Kadın doğuma gitmiştim. Gecen ay yüksek çıktı bu ay baktırdım sağlık ocağından. Geri 17 ye düşmüş diğer ay da zaten kadın doğuma gidicem 2 ay sonra gel demişti. Bide o bakacak galiba.
İnşallah gittiğiniz zaman müjdeli haberi de almış olursunuz Allah gönlünüze göre versin 🌸

Kizlar usgde pco gorunmustu bu testler reglin 3. Yada 4. Günü verdim 18de azar azar geldi 19 sabah fazlalasti o yüzden emin değilim bu degerle gebe kalabilir miyim

Eklentiler

• Screenshot_20250225_111520_e-Nabz.jpg
    Screenshot_20250225_111520_e-Nabz.jpg
    54,6 KB · Görüntüleme: 12
  • Screenshot_20250225_111516_e-Nabz.jpg
    Screenshot_20250225_111516_e-Nabz.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 12
Canım sen prolaktin yüksek değil gibi gozuksede bebek için düşmesi gerekir diye düşünüyorum. En fazla prolaktin 23-25 olması lazım galiba sinir o ama hastaneye göre değişiyor bu durum ona mutlaka bişey söyler inşallah. Bide tsh bakmamış doktorun ben mi göremedim o da önemli
Tsh yi dahiliye doktorum yapmıştı o normal çıktı

Prolaktin 38 çıkmış ve kırmızı değil bende yaptım geçen hafta 33 çıktı ve kırmızıydı hafif yüksek dedi hatta doktor bende hayıt tohumu içiyorum süt hormonu yüksek olduğu için adet düzensizliği ve yumurtlama sorunu yapıyormuş
Evet yüksek baya dedi ilaç verdi

ay aylardır kafayı yedim bu testler ve neden çocucuğum olmuyor diye benimde testlerim hep normal çııkyor bu ay hsg çekildi bebk haberi beklerken adet oldum diyeceğim şu tetleri çok kötü olup hamile kalan çok kişi var bebek işi nasip işi allah ne zaman verirse tetlerin genel olarak iyi kırmızılar kötü ama inan herşşeyi kötü olup hamile kalan çok kişi var ben artık çok bunaldım ve bıraktım tedavi falan verirse rabbim verir 9 ay olmuş akışına bırak gelecek zamanı gelince geliyor diyeceğim çok fazla bunları sorgularsan 3 5 aya kafayı yiyorsun benim gibi

ay aylardır kafayı yedim bu testler ve neden çocucuğum olmuyor diye benimde testlerim hep normal çııkyor bu ay hsg çekildi bebk haberi beklerken adet oldum diyeceğim şu tetleri çok kötü olup hamile kalan çok kişi var bebek işi nasip işi allah ne zaman verirse tetlerin genel olarak iyi kırmızılar kötü ama inan herşşeyi kötü olup hamile kalan çok kişi var ben artık çok bunaldım ve bıraktım tedavi falan verirse rabbim verir 9 ay olmuş akışına bırak gelecek zamanı gelince geliyor diyeceğim çok fazla bunları sorgularsan 3 5 aya kafayı yiyorsun benim gibi
Allahım sanada en erken vakitte nasip etsin. Gerçekten çok zor benim çok bi acelem yok tahlillerim aman aman da kötü çıkmadı ilaçla düzelebilcek şeyler zaten daha yeni evliyim ama Allah aratmasın. 2-3 aydır yumurtlama takibi yapınca olumlu sonuç alamayınca bi baktırayım dedim. İyi ki de baktırmışım hemen düzeltmek için uğraş veririm allahım inşallah🥹 gebe kalmayı kolaylaştırmak için de bi ilaç verdi onu da kullanmaya başladım hayırlısıyla inşallah

Back