• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Kızlar Hiç Birşey Bilmiyorum. Ne Yapacağım Ben?

selam öncelikle, ilk seferde çay içilir yanında bisküvi falan verilir ve aileler tanışır.. ikinci kez çagılır ikinci kez çagrılmak demek kızın verilmesi anlamında oluyor, tekrar çay kurabiye. ardından kahve içilir.. senin mutfakta beklemene ortaya çıkmamak gibi bir durumun olmasın görücü usulünde eskiden öle olurmuş..sonuçta konuştugun insan..ama zaten servis yapınca yarı mutfakta yarı içerde olucan :) kendini kasma.. insan utanıyo ama bilirim sengözlerimebaksanab şimdiden hayırlı olsun. kolay gelsinnn

ay öyle heyecanlandırdınız ki beni :) bende daha aileleer bile tanısmadı var az daha ama heyecanlandım sizi okuyunca güzel dakikalardır ama :) ah benmde zamanlarımgelse

bizdede aileler tanışmadı aileleri bırak ben bile ailesiyle tanışmadım çok heycanlı stresli korkunç geçiyor günler hemde daha çok olmasına rağmen kahve yemek şu bu onları biliyorumda bu bohça falan nasıl oluyor kime kime yapılıyor içine ne konuluyor pffff yoruldum ya herkese hayırlı olsun

Konu sahibi istenmişmi verilmişmi sözlenmişmi merak ettim başka konuda yazdımı bilmiorumda..
İnşallah herşey güzel geçmiştir..

önce kimin tebrik edilceği sorusunu okuyunca güldüm çünkü biz birbirimzi tebrik etmedik :lepi: o an aklın başından gidiyo.yüzükler takılınca ikimiz de bi tarafa dağıldık ilk önümüze çıkanın elini öptük valla..ayy çok karmaşık bi gündü.hiç bişi hatırlamıyorum ve hatırlamak istemiyorum çünkü o kadar çok pot var ki kırdığım:) çoğu şey eksik kaldı..hiç bişi planladığın gibi olmuyo.bir an önce olup bitmesi gereken bi gün bence :delphin:

Yaş konum farketmıyor bunu anladım,heyecanlar korkular aynı.Bu fuzulı torenler olmasaydı keske dıyorum.Heyecandan mıdeme kramplar gırıyor.Neyse kı tecrubelı bır ablaya ve anneye sahıbım.Kımseyı haslamamayı umuyorum ,evlenmekmı zor ıs zorrakannehir

kızlar çok heyecanlıyım bu cumartesi tanışmaya geliyorlar aynı zamanda isticeklermiş napcamı bilmiyorum kahveleri dağıttıktan sonra ikramlar verilcek dimi birde ikram olarak neler yapabiliriz çok çeşit olmalı mı birde gelen çikolata açılıp verilmelidi mi sorularımla sizi sıktıysam kusura bakmayın çok heyecanlıyım kıyafet olarak pantolon üstüne gömlek düşünüyorum ayakkabı olarak da babet giymeyi düşünüyorum sizce nasıl dikkat etmem gereken noktalar varsa yazarsanız sevinirim tecrübelerinize ihtiyacım var

kızlar çok heyecanlıyım bu cumartesi tanışmaya geliyorlar aynı zamanda isticeklermiş napcamı bilmiyorum kahveleri dağıttıktan sonra ikramlar verilcek dimi birde ikram olarak neler yapabiliriz çok çeşit olmalı mı birde gelen çikolata açılıp verilmelidi mi sorularımla sizi sıktıysam kusura bakmayın çok heyecanlıyım kıyafet olarak pantolon üstüne gömlek düşünüyorum ayakkabı olarak da babet giymeyi düşünüyorum sizce nasıl dikkat etmem gereken noktalar varsa yazarsanız sevinirim tecrübelerinize ihtiyacım var

benimki de tek seferde isteme söz oldu
geldiler oturdular hoş beş
ben kahve getirdim
istediler
sonra biz herkesi öptük hatta yüzük kurdele kesme de olmadı
kayınpederim taktı yüzük
sonra ben getirdikleri çikolatayı dağıttım
sonra da ikramlar çay yanında tam da hatırlamıyorum yemekten sonra geldiler 3 4 çeşit bir sey vardı. bir muhallebili cevizli kek bir de sarmayı hatırlıyorum bir de börek vardı başka hatırlamıyorum.
ben elbise giymiştim alırken yakasına dikkat etmiştim kahve dağıtırken eğilirken açılmasın diye .
bence pantalon giyme etek ya da elbise giy derim.

Bizde isteme ile söz aynı gün olamıyormuş,şöyle luzumsuzundan 40 tane akraba toplayıp dedikodu malzemesi yaratmak lazımmıs kı olsun,o sebeple halen ortalarda duruyoruz.ben teferruatları bıraktım bana ne yapsın bırı pasta borek,sen gıyecegın kıyafete sacına basına bak yeter.

Bizde isteme ile söz aynı gün olamıyormuş,şöyle luzumsuzundan 40 tane akraba toplayıp dedikodu malzemesi yaratmak lazımmıs kı olsun,o sebeple halen ortalarda duruyoruz.ben teferruatları bıraktım bana ne yapsın bırı pasta borek,sen gıyecegın kıyafete sacına basına bak yeter.
bende de isteme ve söz ayrı oldu .en başta ikisi bir arada olsun bitsin istemiştim iyiki de olmamış çünkü ikisininde hayacanı başka hem senin de dediğin gibi bunlar ayrıntı boşverr :hulya:

bende de isteme ve söz ayrı oldu .en başta ikisi bir arada olsun bitsin istemiştim iyiki de olmamış çünkü ikisininde hayacanı başka hem senin de dediğin gibi bunlar ayrıntı boşverr :hulya:

Hiç bna göre değil heyecan.Sürprizleri de bu sebeple sevmem.Herşey pratik ve yalın olmalı en gösterişsiz haliyle:lepi:

geldiklernde ellerini öp
çiçğini al
sonra bi muhabbet edilir
istersen kram yap
bizde isteme söz ayrı idi
istedikleri gün muhabbet oldu biraz o ara börek kek kurabiye falan ikram ettik çayla birlikte
sonra isterken kahve yaptım verdim
ardından verdiler işte
herkesin elleri öpüldü
bbiz birbizimi kutlamadık hem unuttum hem de aile içinde utnırım ben öpmeye
sonra çikolata tutuldu herkese
sizde söz kesilir ondan sonra çikolata tutulur bence
ikramı da en son yapabilirsiniz söz kesildikten sonra

kızlar hepinize teşekkür ederim dün akşam tanışmak için geldiler çok iyi geçti cumartesi akşamıda kısmetse sözüm var inşallah o da iyi geçer bundan sonra size ihtiyacım bohçalar hakkında bilgilerinizi alcam

kızlar hepinize teşekkür ederim dün akşam tanışmak için geldiler çok iyi geçti cumartesi akşamıda kısmetse sözüm var inşallah o da iyi geçer bundan sonra size ihtiyacım bohçalar hakkında bilgilerinizi alcam

Ay canım benim hadi hayırlısı bakalım söz resimlerini eklemeyi unutma albüm kısmına kaydirigubbakcemile5 Hem işin en zor kısmıdır tanışma ve isteme faslı benimkinide okumuşsundur zaten kaydirigubbakcemile3 söz çikolatasını ikram etmeyi unutma benim gibi kaydirigubbakcemile3

Back